søndag den 9. oktober 2016

Et moderat Tyrkiet? - hold nu op!


Bernie Planck

Se lidt nærmere på billedet herunder. Kan du forestille dig hvad der meget snart vil ske med de to unge kvinder der går langs vejen?
these girls catch a wave of mud
Photo Credit: soundpeople.dk

Nogle af læserne vil sige: “Bernie du er da idiot, enhver kan se at disse kvinder vil blive oversprøjtet med mudret vand. Hold nu op.”

Jo, det er sandt - der er visse ting der vil ske og man behøver ikke være geni for at se det.

På grund af politisk korrekthed, på grund af tilbøjelighed til blind tolerance overfor andre kulturer, på grund af uvidenhed om indholdet af Koranen, så kan mange borgere i Vesten imidlertid ikke se, eller nægter at se det som er ved at ske ved inficeringen af muslimer i de vantros lande.

En gennemsnitsperson der har set når biler kører ind i mudderpøle ved at det næste der kan ske er at fodgængere vil blive dænget til. Vi har ligeledes set hvad der er sket i de sidste 1400 år efter muslimer ankom til ikke-muslimske lande - man behøver ikke være geni for at se at de lande er blevet til lande med muslimsk flertal.

  • Irak var engang fyldt med Yazidis, Zoroastrianere, Kristne og Jøder, men nu er der næsten udelukkende muslimer - 98,9%.
  • Afghanistan var engang fyldt med Zoroastrianere, Buddhister, Hinduer og  Jøder, men er nu næsten udelukkende beboet af muslimer - 99,8%.

  • Pakistan var engang fyldt med kristne, Buddhister, Hinduer og Jøder, men er nu næsten udelukkende beboet af muslimer - 96,4%.
  • Indonesien var engang fyldt med Konfucianere, Hinduer og Buddhister, men er nu næsten udelukkende beboet af muslimer - 87,2%.
  • Iran var engang fyldt med Zoroastrianere, Kristne og Jøder men nu næsten udelukkende muslimer - 99,6%.
  • Det meste af Nordafrika var fyldt med Animister og Kirstne, men nu næsten udelukkende muslimer - over 95%.
  • Saudi Arabia havde engang 360 forskellige religiøse grupper, men er nu 100% muslimsk.
  • Tyrkiet var engang fyldt med Kristne, men nu næsten udelukkende muslimer - 98,6%.

Og det samme gælder dusinvis af andre lande der engang var fri for den dødbringende sygdom Islam, men nu er inficeret af muslimsk flertal.

For seks år siden bemærkede jeg at det var heldigt at EU aldrig havde ladet Trykiet være med i klubben. Dengang var der muslim apologeter der mente det da ville være “rar” at have et moderat muslimsk land med i EU. Jeg formoder de ikke forudså den mudrede bølge af islamisme der har overtaget det land. Det gjorde jeg - og som jeg skrev i min artikel : "Islam Will Never Reform: "Things will only get worse in the Muslim world."

Tyrkiet er ikke et moderat muslimsk land fordi der ikke er noget der kan aldes et moderat muslimsk land. Måske en kort periode, men islamister vil overtage kontrollen.

Det er på tide at NATO ophæver sine forbindelser med Tyrkiet. Trods alt kan man ikke vogte hønsehuset når det er ræven der er vagtpost.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails