onsdag den 19. oktober 2016

FBI agenter hadede at arbejde for Hillary grundet hendes vrede udfald

FBI dokumenter fortæller at Secret Service Agenter hadede at arbejde for Hillary


Hillary Clinton's foragt for Secret Service er legendarisk. I de senere år har adskillige biografier skrevet omfattende om Clinton-æraen i Det Hvide Hus og i detaljer beskrevet hendes respektløse opførsel over for mennesker der er blevet bedt om at beskytte hende.
Billedresultat for angry hillary
Man skulle formode at tiden efter Clinton årene i Det Hvide Hus ville gøre hende mere mild og noget nemmere at omgås. Men det er helt forkert. Ifølge FBI dokumenter der kom mandag brød sikkerhedspersonalet i Udenrigsministeriet sig så lidt om Clinton da hun var udenrigsminister at mange agenter forlod jobbet eller bad om at få en anden stilling. Hillary Clinton krediteres for at have gjort det tidligere ellers så prestigefyldte job som sikkerhedsmedarbejder hos senior agenter til et job der besættes med mindre kvalificerede personer. (nOObs - frisk fra æsken)
fbi-doc-clinton-secret-service
Afsløringerne stammer fra en konklusion i et interview med en unavngiven embedsmand i Department of Homeland Security og som en delopsummering af FBI’s efterforskning i Clintons håndtering af fortrolig information da hun var udenrigsminister.  
“Før Clintons tid blev det at være sikkerhedsagent for Udenrigsministeren anset som en ærefuld og privilegeret stilling reserveret senior agenter. Imidlertid, ved afslutningen af Clintons tid som minister blev de bemandet med, i det store og hele, nye agenter, fordi det var vanskeligt at finde senioragenter der var villige til at arbejde for hende,” opsummeres der i interviewet.
Billedresultat for angry hillary
Embedsmanden sagde Secret Service agenter klagede  over at Clinton “så bort fra sikkkerheds- og diplomatikse profokoller, lejlighedsvis uden at tage hensyn til sikkerheden for de ansatte i hendes stab, med det formål at opnå favorabel presse.” Ifølge embedsmanden nægtede Clinton at rejse i pansrede limousiner med U.S. ambassadøren som ellers er standardproceduren i protokollen for sikkerhed og diplomati når udenrigsministeren besøger et fremmed land.
“Clinton nægtede at gøre det, og valgte istedet at været ledsaget i limousinen af hendes Chief of Staff HUMA ABEDIN. Dette resulterede i hyppige klager fra ambassadørerne der var fortørnede og flove over dette brud på protokollen,” lyder konklusionen. Clintons brud på protokollen var “velkendt i hele det diplomatiske sikkerhedskompleks og var omfattende,” føjes der til.  
Rapporten fortsætter med at nævne at DS agenter var “forargede” fordi Clinton nægtede at efterlade sin BlackBerry uden for hendes kontor som ellers er påkrævet, da den er en Sensitive Compartmented Information Facility (SCIF), samtidig skulle agenterne efterlade deres mobiltelefoner ved døren.
At Hillary Clinton som en sædvane har opført sig forkasteligt mod Secret Service personale kan så absolut ikke betvivles. Tidligere Washington Post journalist Ronald Kessler har lignende anekdoter i First Family Detail, som også Edward Klein har i både The Residence: Inside the Private World of the White House og Unlikeable: The Problem with Hillary.
Gary Byrne, en 29-årig veteran fra militæret og forbundspolitimand udgav sin bog i juni i år: Crisis of Character: White House Secret Service Officer Discloses his Firsthand Experience with Hillary, Bill, and How They Operate. Den indeholder sprængfarlige afsløringer om Clintons, med fokus på Hillarys “Jekyll and Hyde” personlighed der gjorde at Secret Service personale og staben i Det Hvide Hus levede “i skræk for hendes næste tirade.”
Man kan med god begrundelse sige at  Secret Service afdelingen ikke ser frem til at arbejde for et Hillary Clinton i Det Hvide Hus.
Debra Heine
https://pjmedia.com/trending/2016/10/18/fbi-docs-secret-service-agents-hated-working-for-sec-clinton-sought-reassignment-because-she-was-so-contemptuous/?singlepage=true

Samme dame har så den frækhed at hævde at Trumps temperament vil være et problem som præsident. Tjahhh!!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails