torsdag den 13. oktober 2016

Trump som præsident kan tøjles - det kan Hillary ikke

Du kan ikke udstå Trump men dog bør du stemme på ham - se hvorfor
Der er de der mener at Trump er et uhyre, ligesom det der fuldstændig ude af kontrol dyr der terroriserer dit nabolag. Jeg kunne påpege at hans ry allerede er blevet uretmæssigt beklikket af hans modstandere, men mange jeg kender kan bare ikke lide ham - eller har tillid til ham. Til de har jeg blot denne simple overvejelse.

Lad os nu formode at Trump virkelig er et uhyre. Hillary er dog ligeså slem - faktisk langt værre. Lad os derpå være enige om at uanset hvem der vinder den 8. november så vil Det Hvide Hus være beboet af et uhyre. Vor eneste håb er så at der er en stærk line - et system af begrænsninger der vil begrænse den skade uhyret kan foretage.

Med Trump vil der være en line. Medierne vil være imod ham hvert eneste sekund. De vil oppositionen også. Medlemmer af hans eget parti stiller sig allerede op mod ham.
Billedresultat for trump and hillary on a leash
Hillary vil derimod ikke være i line. Medierne vil ikke holde øje med hende - og det vil medlemmerne af hendes eget parti heller ikke. Hun har krænket mange love, og i stedet for at efterforske og retsforfølge hende har de som skulle dømme hende være de selvsamme som har dækket over hende. Hvis Hillary bliver præsident vil de vende det blinde øje til hendes lovovertrædelser og de vil hylde hende mens hun terroriserer nabolaget.  

Vi har en mulighed ved dette valg. Hvis du kun mener der er en anelse forskel mellem disse uhyrer - så hold øje med linen. Stem på den som vil blive holdt i kort snor. Stem på Trump.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/10/why_you_should_vote_for_trump_even_if_you_cant_stand_him.html#ixzz4Mqik4DfZ

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails