onsdag den 26. oktober 2016

Clinton Foundation havde en radikal muslim ansat

Clinton Foundation ansatte en nu fængslet topleder fra Det Muslimske Broderskab

Gehad El-Haddad, den nu fængslede tidligere talsmand for Egyptens Muslimske Broderskabs såkaldte “Friheds- og Retfærdighedsparti” var en effektiv “Bagdad-Bob” i Det Arabiske Forår.
Uddannet i UK og søn af en topleder i Det Muslimske Broderskab, tjente Gehad som særrådgiver i udenrigspolitik for at nu afsatte Det Muslimske Broderskabs præsident Mohamed Morsi.
Gehad opildnede til vold, retfærdiggjorde tortur af demonstrerende, genanvendt falske historie, og lavede falske scener med konfrontationer under Raaba demonstrationerne i 2013.
Han blev anholdt september 2013 efter Morsi var faldet og de blodige konfrontationer under oprydningen af Det Muslimske Broderskabs protestlejere på Raaba Pladsen og rundt om i Cairo.
gehad-el-haddad-clinton-foundation
Under hans fremtræden i 2011 og 2012, på hvilket tidspunkt han arbejdede på Det Muslimske Broderskabs “Nahda” (Renæssance)Project for at genoplive Kalifatet og indføre islamisk lov og han tjente også som kampagnetalsmand for Morsi, og han var også betalt af the Clinton Foundation.
Gehad havde i 5 år været ansat som the Cairo director of the Clinton Foundation indtil august 2012, ifølge hans egen LinkedIn page:
www-linkedin-com_2016-09-20_11-48-31
Dette viser at the Clinton Foundation subsidierede en af de ledende embedsmænd hos Egyptens Muslimske Broderskab i denne hurtige vej mod magten..
Hans LinkedIn viser han var ansat hos the Clinton Foundation fra august 2007 til august 2012, i hvilken periode han samtidig tjente i adskillige stillinger i Det Muslimske Broderskab Friheds- og Retfærdigheds Parti:
www-linkedin-com_2016-09-20_11-49-08Fra de første dage i Det Arabiske Forår i maj 2011 mens han arbejdede som Det Muslimske Broderskabs partis rådgiver i udenrigsforhold blev han betalt af the Clinton Foundation.
Han stod stadig på lønningslisten da han blev talsmand for Mohamed Morsi, Det Muslimske Broderskabs kandidat som præsident over Egypten, og gennem hele hans kampagne.
Han indtog mange seniro rådgiverroller hos Det Muslimske Broderskab samtidig med at være ansat i the Clinton Foundation.
www-linkedin-com_2016-09-22_19-46-35
Der gik ikke lang tid før Gehad med en ihærdig fortaler og apologet for de værste krænkelser i Morsi regimet.
Da Morsi så derklærede sig stående over loven, og domstolene i en deklaration den 22. novmeber 2012, var Gehad hurtig til at retfærdiggøre magtovergrebet over for journalister og analytikere:
@hahellyer @elgindy_ MB could hv protected votes, played easy, let Corrupt Const Court dislove assembly, let criminal police officers walk.
Og da politiet omgående begyndte at protestere over Morsis magtovertagelse,  truede Gehad med en udrensning i politet for ikke at føje sig:
@gelhaddad Opp should be accountable but not the pres? Police don't set best example re vandalism by throwing chairs & rocks from a school
@priyanica Police needs its own cleansing project, which this declaration just enabled. Let's hope its swift.
Morsi's greb om magten igangsatte en serie af demonstrationer i december 2012. Det Muslimske Broderskab sendte så sine tilhængere mod de demonstrerende, og man lavede tortrukampre  til anti-Morsi demonstrerende - det hele med Gehads mundtlige godkendelse.
Vigilante: on BBC, @gelhaddad says MB sent its cadres to palace protest yesterday to protect the prez they elected bc police stood down.
@ikhwanweb @gelhaddad Would you guys like to respond to this article? I'm very distrubed by these revelationshttp://www.egyptindependent.com/news/al-masry-al-youm-goes-inside-brotherhood-s-torture-chambers …
@tekaldas @Ikhwanweb Sm beatings were overly excessive if attacker had wounded/killed any supporters.
Og samtidig med Indenrigsministeriet og politiet fortsatte med at gå imod Morsis vold mod demonstrerende fortsatte også Gehad med sat ture med gengældelse:
MoIA & Police force WILL be held accountable and WILL be cleansed for their traitorous role since Jan25th till now.
Fortsættende ind i 2013, fortsatte Morsis regime med at miste sin lovlmæssige gyldighed i lyset af de stadig flere demonstrationer der kulminerede den 30. juni i “Tamarod” demonstrationerne, hvor ti millionvis egypterede gik på gaderne mod Morsi.
I forløbet op til 30. juni kom Gehad med meddelelse om regimes træk mod de demonstrerende.
Arm & Police granted judicial arrest powers to secure major government buildings and ensure law & order on street.
Han blev også taget i at anvende billeder fra tidligere demonstrationer, for at forhåne de demonstrendende under 30. juni protesterne da de forsø’gte at genindsætte den tidligere præsident Hosni Mubarak.
gehad-mubarak-pic
Som svar på det der meget vel kan være de største politiske demonstrationer i menneskets historie den 30. juni, og Morsis kompromisløse opfordringer til nye valg, greb den egyptiske hær og væltede Morsi den 3. juli 2013.
Efter Morsi var blevet fjernet, og da Det Muslimske Broderskab indtog adskillige vigtige områder i Cairo som modsvar for at få byen til at gå i stå, fortsatte Gehad med at rulle mere fuppropaganda ud.
I et tilfælde i juli 2013 postede han på Facebook et billede som han præsenterede som en mord der var Morsi tilhænger og som han hævdede var blevet slået ihjel af det egyptiske politi. Men billedet var faktisk fra Syrien og fra december 2012.
gehad-el-haddad-fake-syrian-woman
Reporters covering the Muslim Brotherhood's protests complained that Gehad did nothing as they were beaten by Muslim Brotherhood cadres at the protests:
bqntkntccaa6o3i
Da demonstrationerne begyndte at eskalere, således også Gehads falske propaganda.
I et tilfælde hævdede han at politiet skød mod demonstranterne fra helikoptere, hvilket medførte at en af journalisterne der var tilstede stillede sprøgsmål ved hans påstand.:
BREAKING: News of #Police_State helli opening live fire from above on #AntiCoup rally heading towards #Nahda sit-in #Egypt.
@gelhaddad @Ikhwanweb where is this happening? I'm in the middle on top of the mosque and can't see anything?
.@gelhaddad reporting police attack at one entrance close to Rabaa but I'm in the middle and can't see anything. Confused.
I endnu en situation blev, Gehad pågrebet i at foranstalte falske konfrontationer med politiet ved en af protesterne da medvirkende optog en video fra den iscenesatte situation. Det medførte at han blev afsløret da videoen så dukkede op med afsløringen af det planlagte fupnummer.
https://www.youtube.com/watch?v=sFBL_XEiHas
The Clinton Foundation støttede således Gehad El-Haddad's vej til magten i Det Muslimske Broderskab, blot for at se ham blevet en fuldblods apologet for Det Muslimske Broderskabs magtovergreb, vold mod demonstranter, truende de ikke føjelige dele af den egyptiske regering og fremføre falsk propaganda da egypterne gjorde modstand mod galskaben..
Ved at have tjent 5 år i Clinton familiens ‘favn’ har Det Arabiske Forås “Bagdad Bob” uden tvivl følt sig særdeles godt hjemme.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails