søndag den 30. oktober 2016

Hilarys ondsindede matriarkat

Mod Hillarys ondsindede matriarkat


I nyere interviews betonede Donald Trumps hustru Melania Trump sarkastisk at næsten enhver nederdrægtig, løgnagtig artikel om hende selv eller hendes mand er skrevet af en. .....KVINDE. Faktisk ser det ud til at kvinder virkelig er opsat på at få bragt Mr. Trump til fald.
Kontrasten mellem Mrs. Trump og de mange følelsesladede tilsvininger der forfølger hendes mand er markant. I begge hendes interviews med CNN's nedladende Anderson Cooper  og Fox News's Ainsley Earhardt, var Mrs. Trump en klippe af “styrke.”
Når en venstreorienteret kvinde erklærer at hun er stærk kvinde (sædvanligvis fremført med en meget skarp, stakkato stemmeføring) benytter hun en kliche. Se på hendes handlinger. Du vil erfare at “stærk” for venstreorienterede kvindfolk betyder at der kan sparkes og skriges indtil hun får andre til at falde i hak med sine holdninger.
En “stærk” venstreorienteret kvinder er en der banker løs på dig om din forpligtelse til at skabe rum for hendes Trojanske hest og for hendes Trivora (abortpille). Og hvis fødselskontrol ikke lige dur for vor liberale libertiner, af hunkøn, så hænger du på hendes forkærlighed for abort og fosterfordrivelse. Og lad endelig være med at betvivle nogen af de følelsesladede anklager der fremføres af denne prototyp af en kvindelig dæmon mod en mand, ja hvilken som helst mand. At betvivle hende er at skade hende.
Det var sådan set meget betegnende at Hillary Clintons første store valgtale i juni måned blev holdt for Planned Parenthood. På det tidspunkt nævnte medierne intet om en person ved navn Rajiv K. Fernando, der havde doneret til Clinton Foundation, og fik sæde som Hillarys rådgiver om kernevåben. Da jeg så det tænkte jeg på gennemført korruption, gælden på 19 billioner dollars, de dystre jobudsigter, de skrækkelige udsigter til negative renter og opsparernes skæbne. Men Hillary og hendes ‘kvindebrigade’ i medierne og over hele landet gik med glæde ind for en universel ret til at dræne skatteyderne og fosterfordrivelse.
Billedresultat for matriarchy cartoon
Melania Trump, er på den anden side, i sandhed stærk.
Ved at hun nægter at være med i ulækre ‘fortæl del hele’ i interviews vogter hun over sit privatliv og sin familie. På hendes værdige, graciøse og smukke facon og væremåde - eksemplificerer Mrs. Trumps en europæisk kvindes gode opdragelse. Hun har klasse og opfører sig som sådan. Hendes fjender er den kulturelle underklasse.
Mrs. Trump bruger heller ikke nogen følelsesladede fortællinger om mænd som hendes amerikanske modparter bruger. Der er billeder på internettet af præsidenter der opfører sig upassende over for kvinder. Især en noget ‘grynet’ video med Barack Obama på YouTube der synes at udstille sit ‘skræv’ til fnisende kvindelige journalister.  I en anden med Frankrigs Nicolas Sarkozy, der har øjnene skarpt rettet med en ung kvinder der går forbi. Til stor ærgelse for medierne nægtede Melania at reagere på, blive vred, over Hollywood båndet fra 2005 med hendes mand der taler lummert om kvinder.
Mænd vil altid være mænd. Hvis de ikke siger det, ja så tænker de det.
Mere konkret end hendes tavshed var Melania Trump begrundelser. Om den Sovjet lignende hekseforfølgelse af hendes mand med mediernes medvirken sagde hun dette:
“Alle formodninger om sexovergreb burde tages vare på af en domstol. At anklage nogen, mand eller kvinder, uden bevis er skadende og uretfærdigt.”
Dette var præcis den bedømmelse den berømte forsvarsadvokat Tom Mesereau benyttede om Bill Cosby affæren. Hold op med det evindelige hysteriske ‘dyngen på.’ Efterforsk de kvinder der er med i sagen, rådgav Mesereau Esg.
Selve legemliggørelsen af den ondsindede venstreorienterede matriarkat er den ‘helgenkårede’ Michelle Obama. Førstedamen blev hyldet for en utøjlelig anti-Trump tale til nationens kvinder. I en verden, hvor amerikanerne er blevet halshugget og filmet mens det skete, kvinder en  masse er blevet voldtaget på gaderne i Europa, og kristne udslettes i Mellemøsten -hulker Førstedamen over, at hun var blevet “rystet” til knoglerne over sjofle ord. “Jeg kan ikke holde op med at tænke på det,”vrissede Michelle om Mr. Trumps indiskretion på Hollywood båndet.
Den rituelle halshugning af en katolsk præst ved prædikestolen i en katolsk kirke af muslimske indvandrere i Frankrig - se det er noget jeg “ikke kan holde op med at tænke på.”
Nedskydingen med maskinpistol af fem handlende og ansatte hos Macys af en tyrkisk muslimsk indvandrer (Arcan Cetin) ligger i mit baghovede. “Det “har rystet mig til knoglerne på en måde jeg ikke kunne have forudset.” Igen Mrs. Obamas ynkelige udfald mod Mr. Trump har intet styrke ud over hendes drama-queen egenskaber.
Kandidat Clinton, har gnækket om at Mrs. Obamas lange kamp for kvinder var en “tvingende og stærk sag om emner i valget, om hvem vi er som amerikanere.”
Sagens kerne er sådan set - Michelle siger til kvinder: En national gæld i mammutstørrelsen, stigende arbejdsløshed, stigende lovløshed og racestridigheder, en årlig tilvækst af for det meste immigranter fra Tredje Verdens lande der overstiger 3 millioner, faren ved at importere mere islam: Skide være med det!  Det som tæller, klynkede Mrs. Obama med en skælvende stemme - jovist Mrs. Obama græd næsten - var at skjule sandheden ved mikro aggression og så finde et punkt hvor hun kunne slå til.
I skrivende stund er Senator Elizabeth Warren stormet frem på scenen for Hillary Clinton. Den falske Pocahontas skriger op om “nasty kvinders” magt. Clinton og Warren udgøre et uforsonligt dominerende magthungrende par, der har tjent stort på at bruge statens magt. Skadevirkningerne af deres udstillen af kvindelig styrke er i samme størrelsesorden.
Billedresultat for warren pocahontas
Hvor Trumps valgmøder er propfyldt med håbefulde, begejstrede, er en Clinton/Warren affære befolket med sure, begrædelige kvinder og deres angste tøsedrenge af mænd.

Billedresultat for something went wrong gary grant
Baggrundsmusikken er af en kvindelig popsanger som Kate Perry, hvis falske hvin og sengeinvitationshvisken ville være uhørt om det ikke var for Auto-Tune. (Auto-Tune er “‘den hellige gral’ for optagelse der retter intonationsproblemer i stemmen eller instrumenterne, uden forvrængning eller andre kunstgreb.” Det blev opfundet af en mandlig ingeniør.)
Oh skræk og ve!.
Hvis dette melodramatiske, neurotiske budskab er Amerikas kvinders ‘stemme’ - og legioner af republikanske kvinder sekunderer det - så er jeg med HENDE - med Melania.
Ilana Mercer is a paleolibertarian writer and thinker based in the U.S and author of The Trump Revolution: The Donald’s Creative Destruction Deconstructed (June, 2016) & Into the Cannibal’s Pot: Lessons For America From Post-Apartheid South-Africa (2011). ILANA’s acclaimed, weekly column, begun in Canadian newspapers, has been going strong since 1999. (Articles Archive is here.) Follow ILANA on Twitter & on Facebook. Subscribe to ilana’s YouTube channel.
http://www.frontpagemag.com/fpm/264639/against-hillarys-malevolent-matriarchy-ilana-mercer

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails