søndag den 11. marts 2012

Kun højrefløjen hader kvinder???

Venstrefløjens kvindehad?

Larry Elder

“En sand brandstorm af vrede udløstes af kvinder efter et barsk udfald af Rush Limbaugh,” sagde NBC ankermanden Brian Williams. Dette blev fulgt op af en journalist der sagde: “I 2012, er det personlige blevet politik. Det som begyndte som en debat om religiøs frihed har udviklet sig til det som nogen kalder en ‘krig mod kvinder’.”                     

“Brandstormen” over Rush Limbaugh’s ‘kvindehad’ udgør det seneste eksempel på venstreorienteret versus konservativ dobbeltmoral og venstrefløjens omhyggelig valg af indignation. Limbaugh kritiserede detn at en Georgetown studerende, Sandra Fluke, fik lov at fremføre, i Kongressen, en støtte for at selv insitutioner med religiøst tilhørsforhold skal give “gratis” svangerskabsforebyggende midler.

Rush Limbaugh og Sandra Fluke

“Derfor, fr. Fluke og resten af jer femi-nazister,” sagde Limbaugh, “lad os indgå en aftale: Hvis vi skal betale for jeres svangerskabsforebyggende midler, og således, betale for at i kan have sex, så ønsker vi noget til gengæld. Og det skal jeg sige hvad er. Vi ønsker at i lægge videoerne online så vi kan kan se med.”

Limbaugh kaldte også hende en kvinder der indrømmer hun får betaling for sex - noget som, ifølge Limbaugh gør hende til en “billig tøs” og en “prostitueret.”     
                                   
Han undskyldte, men som det nævnes har han mistet sponsorer. Fluke nægtede at acceptere hans undskyldning, “Jeg mener ikke at en udtalelse som den fremførte, med at hans valg af ord ikke var det bedst, forandrer noget,” sagde Fluke. “Og især når den udtalelse er fremkommet når han er under et betydeligt pres fra sine sponsorer, der er begyndt at trække sig.”                
“Brandstormen af vrede” over Limbaughs “sexisme” ville være fuldgyldig overbevisende - om ikke det var for den selektive natur. Hvor er vreden når kvindehadet kommer fra venstrefløjen?
For eksempel Ed Schultz, fakkeførerværten på venstrefløjs MSNBC, kaldte den konservative radioshow værk Laura Ingraham en “højrefløjs billig tøs,” og en “sludretøs.” Er ikke det ord udover “f....” ordet - det værste antikvindelige udfald en mand kan komme med? Men hvis Schultz mistede en masse reklamepenge, ja så har vi aldrig hørt om det. Ingen aktivister lod en strøm af pressemeddelelser flyde med at en mand der kalder en kvinde en “billig tøs” på grund af hendes konservatisme på den vis gør alle konservative kvinder ondt. Hans straf? En uges suspension, uden løn.
 
Laura Ingraham

‘Sexisme’ politiet har for lang tid siden ud fritaget Bill Clinton fra nogen samtale om dårlig behandling af kvinder. Nogle af de samme personer der fordømmer Limbaugh for behandlingen af Fluke bliver døve, stumme og blinde over Clintons behandling af og udtalelser om om kvinder der vovede at konfrontere ham.

Juanita Broaddrick, dukkede i 1998 op på “Dateline NBC” – efter udsendelsen gentagne gange blev forhalet - og hun anklagede Bill Clinton for voldtægt. NBC sendte et interview med en kvinde der anklagede Clinton, chefanklageren i Arkansas den gang, ikke for seksuelle upassende opførsel, ikke for forulempning, men for voldtægt. Men en nylig PBS særudsendelse, udråbt som en barsk dokumentarfilm der dækker det hele, undlod at have nogen omtale af voldtægtsformodningen i de fire timer den varede, Til dato, er der blot en national journalist, Sam Donaldson der har vovet at spørge ind til sagen.

Da Genniver Flowers gik ud i offentligheden med deres affære, kaldte Clintons tilhængere hende en løgner, afviste hende som en “utroværdig sladderkælling.” Clinton nægtede alt, for blot nogle år efter at insistere på hun løj. Tilhængere kaldte Monica Lewinsky “bedragerisk” før Clinton indrømmede deres forhold, og at han løj under ed og for nationen.

Paula Jones, Monica Lewinsky, Jennifer Flowers og Bill Clinton

Paula Jones, der hævdede Clinton begik seksuel krænkelse, blev afvist af topembedsmanden James Carville: “Vis en 100 dollar seddel i en trailer park, og du vil aldrig vide hvad der dukker op.” Clinton betalte senere Jones 850000 dollars for at forlige retssagen om seksuel krænkelse, som han netop have hævdet intet havde på sig. Clinton anklagede også advokatet Dolly Kyle Browning for at lyve, da hun hævdede hun havde haft et længerevarende forhold til ham.Kathleen Willey, en tidligere medhjælper i Clinton kampagnen, dukkede op på “60 Minutes” og anklagede Clinton for at tage hendes hånd og placere den på hans kønsdele. Helt utroligt, sagde feminist anklageren Gloria Steinem, og det selvom man formoder Willey fortalte sandheden, at Clintons hanlinger ikke udgør seksuel krænkelse, fordi han standsede da Willey beklagede sig. “Med andre ord,” skrev Steinem, “Respekterede præsident Clinton et ‘nej’”.


Efter Limbaugh’s kommentarer, havde journalister travlt med at spørge Husets Speaker John Boehner om en reaktion. Var der nogen der bekymrede sig om at bede Nancy Pelosi, Demokrat Californien, om at reagere på de ikke mindre kvindevenlige kommentarer som talkshowværten Bill Maher kom med?

Maher fra HBO’s “Real Time,” meddelte fornylig at han donerede 1 million dollars til en pro-Obama super PAC. Mahers velstand, sammen med platformen for hans show, gør ham ret til en så vigtig en indflydelsesrig person i Det Demokratiske Parti. Alligevel har Maher, ved mere end en lejlighed omtalt tidligere Alaska guvernør Sarah Palin med “f....” ordet, kaldt hende en “dum tåbe” og har kaldt hende og Michele Bachmann, Republikaner Minnesota, for “duller.”

Kirsten Powers, en tidligere strateg hos Demokraterne skrev: “(Maher) kom fornylig med en joke om Rick Santorums hustru der benytter en vibrator. Forestil dig den samme joke under 2008 primærvalget med Michelle Obamas navn, og fortæl mig så om han stadig ville have sit job.”

Er det nødvendigt at sige at det ville han ikke.

Larry Elder is a best-selling author and radio talk-show host. To find out more about Larry Elder, or become an "Elderado," visit www.LarryElder.com

http://www.wnd.com/2012/03/what-about-left-wing-misogyny/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails