onsdag den 14. marts 2012

Børnenavne - på muslimsk vis

Sådan navngives din baby muslimsk

James Lewis

I de mere tåbelige afdelinger på venstrefløjen blev det på mode for et stykke tid siden at give spædbørn 'Jord-Kærligheds Navne' som "Sky," "Ocean," "Viol," "Gaia," eller "Sequoia." Disse navne er på listen over "Babynavnenesverden" på internettet derfor ved vi, der må være nogle teenagere der vokser op der hedder, "Viol," og "Sky." Stakkels børn.


Selvom insekterne er langt de talrigeste af arterne her på Gaia (bortset fra bakterier) da er nogen spædbørn tilsyneladende ikke blevet opkaldt "Lang-Næset snudebille" eller "Sumpmyg." Og så er insekter dog de allermest forbavsende skabninger. Det er da besynderligt.
Det er besynderligt at de Grønne ikke er begyndt at belære os i endnu en lektion for at elske Moder Gaia. Måske en af vore læsere vil tage det næste skridt i Grøn Årvågenhed?


Muslimerne vil imidlertid ikke høre noget sådant vantro sludder, og da det kan se ud til at de overtager magten i hele Vesten (med Venstrefløjens aktive medvirken), vil jeg foreslå nogle nye navne til spædbørn, således at dit barn kan vokse op lykkeligt i en Sharia verden. For eksempel har Muammar Gaddafis to sønner navnene Saif al Islam og Saif al Arab, der oversat betyder "Islams Sværd" og "Arabernes Sværd."
Religiøse kristne og jøder vil ikke få hovederne hugget af under Sharia Lov fordi de er Bogens Folk. Men de skal finde sig i en andenklasses dhimmistatus og lejlighedsvise pogromer. De vil ikke få lov til at bygge huse der er højere end deres muslimske naboers, og de får ikke lov til at ride på heste (kun æsler, er jeg bange for), og når de går forbi muslimer på gaden skal de træde ud i rendestenen og bøje hovedet. De skal være iført tøj i andenklasseskvalitet, men da de der er med på noderne allerede er iført jeans der er flået i stykker så går det nok, ikke sandt? Hvis du har en hund, ja den skal slagtes, fordi hunde jo er religiøst urene. Enhver muslim der banker dig vil dermed udføre en god gerning for almenvellet og i en Sharia domstol kræver der dobbelt så mange kristne eller jøder som vidner, end der kræves for muslimer. Fordi muslimer er mere sanddru, forstår du. (når det drejer sig om kvindelige vidner i forbrydelser som voldelig voldtægt, ja det kan du glemme alt om. De ender bare i havnen.) Se det er Allahs lov direkte gennem Ærkeenglen Gabriel til Profeten Muhammed (PBUH!) i det der telt i det 7. århundrede, så det er selvklart ganske alvorligt.
Kristne kunne måske ønske at give deres spædbørn navne som "St. Francis' Sværd," Jesu Krist Hævner." Religiøse jøder kunne ikke kalde deres børn "Zions Sværd," men det er vel knap muligt at vi vil se en der slipper igennem med "Zions Atombomber." Disse modefænomener kommer og går.


Det er ateisterne der har kæmpeproblemer fordi de vil være (a) døde, eller (b) underkastet den Ene Sande Tro. (Husk Islam betyder "underkastelse.") Der er ingen mellemvej. Det er hele humlen.


Spørgsmålet med at navngive spædbørn af ateister vil derfor blive afgjort uden overvejelse, fordi der ikke vil være nogen forældre og derfor ingen spædbørn. Hinduer og buddhister vil også få kniven af føle, som de har fået den i tusind år i Asien, fordi de jo er polyteister. Beklager overfor alle Jer - freds-elskende buddhister.


Så er der martyrnavnene. Ordet "Shadeed" betyder Hellig Martyr og Google kommer med 6.150.000 hits med "Shaheed" som fornavn eller efternavn. Der er en kricketspiller der hedder "Shadid Afreedi." (Afreed er er krigerstamme i Pakistan, men der er selvfølgelig heller ikke nogen andre end krigerstammer.)


Derfor kan vi få Politisk Korrekte babynavne som "Global Opvarmnings Shadeed," "Ikke-Volds Shadeed," op selvfølgelig "Kvinders Rettigheders Shaheed," til alle de små pigebørn med optimistiske forældre. Men dobbelt så populært som "Shaheed" er "Mahdi," der betyder Frelser eller Messias for de trofaste muslimer (men ikke for alle os andre.) Hvis det er op til præsident Ahmadinejad, vil saudiaraberne få hugget hovederne af når Imam Mahdi kommer tilbage, fordi de er de forkerte muslimer. Sådan går det når man er en synder.


Mahdi scorer flere end 12,000,000 hits på Google (snart kendt som  Al Google).  Ifølge den skønne hjemmeside Mahdiwatch.org der holder et øje med alle rygterne om Imam Mahdis genkomst:
I løbet af de sidste 1400 år er utallige stået frem og hævdet at de var Mahdi, i både shiitiske som sunni cirkler. Moderne tro på Mahdi'ens komme har manifesteret sig mest velkendt i 1979 a-'Utaybi opstanden i Saudiarabien, og her fornylig ved de Mahditiske bevægelser (noge af dem voldelige) i Irak, ligesom det ofte udtrykkes ved de offentlige bønner af den iranske præsident Ahmadinejad, der beder Mahdien om at vende tilbage, og i den større Sunni Islamiske verden ved påstande om at Osma bin Laden kunne være Mahdien (for en debat på engelsk om en ny Mahdi se dette.)
A'jad tror på en snarlig genkomst af Imam Mahdi, (se disse artikler her, og her.) der forsvandt i en hellig brønd i år 846, og som vil komme tilbage som missilets klare lys i et atomart Harmagedon. Som A'jad holder af at sige, hvad skal atomvåben ellers bruges til? Iran har faktisk kaldt et nyt missil for "Yah Mahdi!" "Ya Mahdi!" betyder nærmest det som de Japans den Himmelske Vind selvmordspiloterne råbte når de dykkede ned mod amerikansek hangarskibe. Det er en slags "Jaaaah for den Guddommelige Kejser!" på arabisk.
 
Et udvalg af iranske missiler og nordkoreanske 'fætre.'


Nu da Obama har besluttet ikke engang at forsøge at standse de iranske atomforsøg, så må vi jo blot finde ud af, hvad der sker når A'jad får sit nye legetøj. En af Irans 'fremmeste' Nordkoreanske missilbaser er opkaldt efter Imam Ali, hvilket svarer til at opkalde vor ICBM baser efter Sankt Augustin eller din lokale rabbi. Måske ville Moder Sheehan gerne have en missil base opkaldt efter sig? Hun er den venstreorienterede udgave af en helgen der blev gjort til martyr af George W. Bush.


Hvis nogen overlever det atomare Harmagedon vil de ønske at kalde deres små som den berømte irakiske fodboldspiller, "Mahdi Kareem Ajeel."


Vi har jo allerede haft en sværvægtsverdensmester der kaldte sig Muhammad Ali, opkaldt efter både Profeten, som dennes efterfølger, onkel Ali. Vi havde Kareem Adul Jabbar og Yussuf Islam - tidligere Cat Stevens.


Men ingen af disse personer fik deres muslimske navne som små. De måtte bare vente på at de så lyset. Nu, som vi har lært af den radikale venstrefløj, er det at give babyer nye navne knap godt nok for at være Politisk Korrekt. Nej, vi skal til at ændre navnene på baseball holdene (hvad med "De Somaliske Pirater" i stedet for "Pittsburgh Piraterne"?).


Der skal være særrettigheder for muslimer gennem forbundsregeringen, herunder kvinders volleybold, der skal spilles af deltagere iført sorte telte. Hold øje med det øjeblik hvor Christiane Ahmanpour begynder at være iført en sexet sort maske på TV. (kendt eks CNN vært).


Muslimske navne popper allerede nu op i medierne. Jeg mener der allerede er en Shadid der skriver for Washington Post, eller noget der henad.


Grunden til særrettigheder for muslimer er selvfølgelig at muslimer jo i så lang tid er blevet gjort til ofre af amerikanske mandlige chauvinistiske kristne imperialistiske svin. Eller husker du ikke præsident Thomas Jefferson om Tripolis kyster? (se denne artikel)


Vi har en masse synder vi skal gøre bod for, helt tilbage til Rolands Sang og det Byzantinske Imperium, som Paven omtalte for nogle år siden.


Heldigvis har vi nu en præsident med et arabisk navn, og vore forbindelser med Egypten og Saudiarabien er allerede i bedring.


Hvis der nu skulle være nogen venstreorienterede ateister der har fået lov at overleve og som kan klage over deres behandling ved Sharia Lov, så mind dem om at Politisk Korrekthed går begge veje. Som Saif al PK.

Bogstaveligt talt.
http://www.americanthinker.com/2011/05/naming_your_baby_the_muslim_wa.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails