torsdag den 29. marts 2012

Trayvon Martin var en slyngel

Trayvon Martin var en slyngel

   Bernie Planck

Jeg ved det godt, jeg ved det udmærket godt: Tal aldrig ondt om de døde; imidlertid får hans familie fremstillet ham som værende en helgen i skikkelse af et uskyldigt barn  - pløkket ned uden anden grund, end at han er sort. Sandheden er, han var på vej til at blive en ægte bandit.

På dette billede, som slet ikke skildrer, hvordan han så ud da han blev antaget som en mulig indbrudstyv, ja da ligner han helt sikkert en rar, godmodig ung mand.Her følger så hvordan hans faktisk så ud den nat.

Jovist, det er rigtigt, han er udstyret med guldbelagte tænder, og også i undermunden. Han ligner mere Mike Tyson end en St Martin de Porres.
Altså ikke nogen Helgen - hvad med adskillige mistænkelige træk:


Mens tusinder af mennesker forsamledes for at kræve en arrestation i Trayvon Martin sagen, begyndte et mere kompliceret portræt at dukke op af en teenager, hvis problemer i skolen gik fra at blive set i færd med at bryde elevskabe op, til at blive taget med marijuana og damesmykker.

Teenageren fra Miami Gardens der er blevet et nationalt symbol på racemæssig uretfærdighed blev bortvist tre gange, og havde flere anmærkninger i sine skolepapirer som hans families advokater siger er uden betydning i forbindelse med den situation der førte til at han blev skudt ned den 26. februar.

Næppe den rare unge mand på vej til college, ikke sandt? Trayvon som han lader til at hedde, var på vej til statsfængslet. Her er en opfordring til Trayvons mor og andre sorte mødre, som jeg har bemærket i en anden artikel. Medmindre dine børn er født i Zimbabwe så hold op med at navngive dem Mfuqwa eller Shaniqwa....hvis du ønsker dine børn får succes i Amerika, så gør alt hvad det alle andre gør i dette land, bliv assimileret.

I tilgift havde Trayvon også nogle tatoveringer (fra hans My Space side) som hans familie ikke vil nævne, ikke at tatoveringer i sig selv betyder noget, men det giver dog et lidt andet billede af ham:
Bloggen Wagist fortæller os at Trayvons Twitter konto fornylig blev slettet. Måske fordu hans kaldenavn var “@NO_LIMIT_NIGGA?"

Hvorfor skulle en rar, flink unge mand på vej mod college dog vælge et sådant gangsta navn?

Og forresten, hvorfor har hans MySpace ven Mario Riley et gangster tegn på sit profilbillede?

Her er hvad der med stor sandsynlighed skete den nat. George Zimmerman bemærkede en besynderlig ung mand i kvarteret iført hættetrøje, og begyndte at holde øje med ham. Trayvon siger - hold op med at følge efter mig din mother-fucker. Zimmerman ser guldtænderne, Mike Tyson ansigtet, nigga-holdningen og nægter. Trayvon slår ud efter ham og de kommer i slagsmål, med den tragiske konsekvens. Men her er Zimmerman altså den uskyldige.

Jeg var der ikke, og alt det der dukker op om Trayvon beviser intet. Imidlertid, alt taget i betragtning, da ser jeg ikke et uskyldigt barn blive skudt. Jeg ser noget helt andet.

Dette er blot endnu en Tawana Brawley affære,  hvor de som oppisker til racehad er helt forkert på den. Og med oppiskere til racehad mener jeg ikke blot Jesse Jackson og Al Sharpton og den slags, jeg mener Præsident Obama.

Jeg ville aldrig sige, “Hvis jeg havde en søn, så ville han ligne Trayvon.” Det ville jeg være for skamfuld til.

Note


Belgravia Catholic Church of St Anne, Afrikanske Helgener
St Martin de Porres
Den 16. maj 1962 gjorde Pave Johannes d. 23, ved en ceremoni i Peters Kirken i Rom, Martin de Porres til den første afrikansek-amerikanske Helgen. Martin blev født den 9. december 1570 i Lima, Peru, den uægte søn af Don Juan de Porres af Burgos, en spansk adelsmand, og Ana Velasquez, en ung frigiven negerslavepige. 
 

2 kommentarer:

Balder sagde ...

Mange tak for dybdegravningen, og for at præsentere en lidt mere nuanceret version af denne historie end de danske systemmedier mener er sund for danskerne at høre.

Nok viste TV2 kl 19:00 en sort politiker som demonstrede med en hættetrøje i Repræsentanternes Hus, men Hr. Langkilde som elsker både strejfende hunde og unge "afro-amerikanere" med hættetrøjer, fortalte ikke at han var blevet buhet ud af de andre medlmmer af Huset... Se USA: Hættetrøje i kongressen - Et medlem af den amerikanske kongres har på sin egen måde protesteret mod drabet på den 17-årige Trayvon Martin.

Følgende er også interessant i den sammenhæng:

Forældre til to hvide fyre som blev myrdet af den sorte amerikanske morder Shawn Tyson, som sidste år i april koldblodigt massakrerede to hvide britiske turister; James Cooper (24) og James Kouzaris (25) kritiserer Obama for hans mangel på medfølelse efter drabet på deres sønner.

"The parents of two British students murdered in Florida have criticised President Barack Obama for his lack of compassion over their son's deaths."

Telegraph: Parents of murdered British students criticise Barack Obama

Med billeder: "The most amazing men": Tributes paid to Florida double shooting victims as "evil" teen killer is locked up for life

Olsen sagde ...

Tak Balder
Ja man får nærmest kvalme over hvor hurtige medierne til at falde for 'sager' der kan give forargelse og 'gode billeder.' Jeg har valgt TV2 fra, og har ikke savnet det et sekund. Jeg så på nettet staklen i Kongressen - se det var en historie der fortjente som du skriver en opfølgning.
Problemet for mig er der er så utroligt meget der trænger til flere nuancer, men alt tager jo tid, så det er begrænset hvad man kan dække. Historien om de to britiske studenter burde blæses op. Det sker desværre næppe.

Related Posts with Thumbnails