onsdag den 28. marts 2012

Fordømmer muslimer nu også terror?

Fordømmer muslimer nu også terror?

Bernie Planck


Jovist, det er sandt, der er mange muslimer der på papiret siger de fordømmer terror, men disse er ikke som vor præsident der siger han fordømmer terrorhandlinger, men nægter at sætte specifikt navn på terroristernes religion.
På grund af Obamas ordre til alle regeringskontorer om ikke at nævne Islam eller muslimer i forbindelse med islamisk inspirerede terrorhandlinger har Pentagon 84 siders rapport med en gennemgang af Fort Hood Massakren [PDF], (læs evt. denne artikel på synopsis http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/11/er-vi-mon-hjernedde.html) ikke ordene Islam, Muslim, eller Jihad trods den kendsgerning at gerningsmanden var muslim, fulgte tilskyndelserne i den mest hellige bog i Islam, og råbte forordet til alle Jihadisters terrorhandlinger, "Allahu Akbar."’

Se på fotoet. Det skulle være et eksempel på en formodet fordømmelse af muslimer af terrorhandlinger. Overvej nu denne overskrift fra en jøde der vil forsone muslimer:

Millioner af muslimer over hele Indien har besluttet at dæmpe eller endog annullere festligholdelserne i deres mest fejrede hellige uge i året, Eid i protest med de forbrydelser der er begået i Islams navn af kriminelle der myrdede de mange i Mumbai.
Her er så den virkelige historie: I løbet af dage efter Mumbai Massakren den 30. november 2008, gik hundredtusinder af Hinduer protesterende på gaderne for at demonstrere mod deres regerings uduelighed i bekæmpelsen af terror (se vidoen herunder). Efter mere end en uge med protester stod de muslimske ledere overfor et alvorligt problem: Hvordan skulle de kunne være i stand til at fejre deres Helligdag Bakr Eid, mens så mange hinduer var på gaderne i protest mod en massakre forårsaget af muslimer?
De besluttede at nedtone festlighederne og slutte sig til Hinduer i deres fordømmelse af terror. Her er hvorledes en Islamisk Qadi (dommer) udtrykte sin vrede og fortørnelse over de som begik islamisk terror:
Times Of India, 10 Dec 2008, Om Eid, forbund mod terror
I Chennai, sagde lederen for Shia, Qazi Ghulam Mohammed Mehdi Khan, "Jeg anmoder hver eneste og alle indere uanset deres kaste, samfundstilhørsforhold, stat, religion eller race om at stå forenede sammen mod sådanne inhumane grupper, fordi vor overlevelse og udholdenhed ligger i vor enhed som indere. Ingen religion går ind for terrorisme og terrorismen har ingen religion.”  Trader Navaz Currimbhoy beskrev det som en skelsættende dag. “Dette er første gang jeg har hørt en Qazi kategorisk fordømme en terrorhandling.”  

Dette kunne være kommet fra en Obama lakaj: Ingen omtale af Islam, muslimer eller Jihad. Ikke ligefrem en fordømmelse af islamisk terrorisme.
Som den følgende video viser fandt demonstrationerne mod en utilstrækkelig regering og mod terror sted dagevis før den muslimske helligdag. Der var ikke nogen millioner af muslimer der pludseligt og uafhængigt gik på gaderne for at fordømme islamisk terror. Skribenten på bloggen talte ikke sandt -- nogle få tusinde muslimer sluttede sig blot til en protest der allerede var i udvikling for at de skulle se ‘godt ud’ og afværge mareridtet de kunne blive udsat for.
De titusinder at demonstranter, som du kan se er næsten udelukkende Hinduer. Hvis man vil finde en muslim så kig efter en hvid kufi (hovedbeklædning)

YouTube, Mumbai Rally

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails