torsdag den 8. marts 2012

Kvinde kend dit værd?

Jeg ville bytte min IK for større bryster

Bernie Planck

Dette er noget jeg har vidst i lang tid: En stor procentdel af kvinder ønsker større bryster (sammenlign det med min artikel Who Needs Big Boobs if You Have an Ass Like This?).

newslite.tv, Hver tredje kvinde ville bytte IK med større bryster
41% af kvinder ville hellere have større bryster end en høj IK.....og en tredjedel ville faktisk gerne bytte deres IK med større bryster, om muligt, viser en undersøgelse.

En frisk spørgeundersøgelse udspurgte 1142 kvinder (alderen 18-25) om hvad de værdsatte mest, hjerne eller skønhed, for bedre at kunne forstå kvinders opfattelse af skønhed.

Mens flere en tofemtedele hellere ville have større bryster, end en høj IK, sagde 24%, at det var på grund af at større bryster ville få dem til at ‘føle sig lykkeligere’ og en tredjedel sagde de ville bytte deres IK for større bryster.

Selvom jeg er sikker på, at motivationen for at have større bryster, i de fleste tilfælde er for at fange mænds opmærksomhed, så er det at have større bryster også noget der giver et større økonomisk afkast:

The Cornell Daily Sun, 7 May 2010, Større bryster giver afkast til servitricer, afslører en professor i hotelstudier
Prof. Michael Lynn, indenfor marketing og turisme, udspurgte 374 servitricer om, hvad de opfattede som “sexet” om bryststørrelse og andre fysisk karaktertræk, og sammenlignede derpå disse resultater med de drikkepenge servitricerne modtog.

Hans resultater indikerer at det evolutionære instinkt overtrumfer idealet som man bekender sig til. Skønt de fleste kunder siger de belønnede servicen, rapporterer Lynn at kvaliteten af servicen har mindre end en 2% indflydelse på den faktiske donation i drikkepenge.

Derimod opdagede han at servitricer med store BH-størrelse modtog flere drikkepenge- ligesom det var tilfældet med blondiner med slanke kroppe.

Naturligvis er dette ikke et problem i muslimske lande der går ind for Sharia, da kvinder jo ikke får lov at arbejde blandt fremmede mænd. Oveni har kvinder ikke brug for at virke tiltrækkende på mænd, de holdes som slaver for den som deres far vælger. Tilmed er det andre ting end bryster og bagdele på en kvinde der ophidser de fleste muslimske mænd.
 A tip of the turban  THE ASTUTE BLOGGERS.

I anledning af Kvindernes Internationale kampdag er denne lille humoristiske artikel måske tankevækkende.  (synopsis-kommentar)

1 kommentar:

Balder sagde ...

Det er og bliver et fascinerende emne...

Related Posts with Thumbnails