fredag den 16. marts 2012

Kvindelig tåbelighed

Feministisk tåbelighed

De siger det er lettere at opdrage drenge end piger. Det tror jeg på. Drenge vækker sædvanligvis ikke deres far under eftermiddagsluren for at spørge om man deltage i en  SlutWalk.

Selvfølgelig vil hverken fædre eller teenagedrenge nogensinde sige: "Selvfølgelig kan du ikke gå med i en SlutWalk! Forresten hvad er en SlutWalk!"

For ligesom at klarlægge det så er en SlutWalk - det seneste påfund i den stadig mere vamle kvindebevægelse - når studerende tøser klæder sig ud som gadeludere for at protestere mod det ingen tror på alligevel (i det mindste ingen der ikke er en gennemført Neandertaler) det vil sige - at halvlumre sparsomt klædte kvinder fortjener at blive seksuelt forulempet.


Ikke som en overraskelse er SlutWalks! ret så populære på universiteterne. Særligt med drenge med en fælles interesse i at sende lystne blikke mod de sparsomt påklædte unge kvinder der slentrer rundt i skolegården. Men en billig form for ekshibitionisme er ikke kun det egentlige formål. SlutWalks drejer sig også om at skabe "større opmærksomhed." Og hvilken bedre måde at gøre det på end at få en gruppe af 19-årige medfæller til at spankulere rundt halvnøgne?

Efter de rygter der cirkulerer er ideen om SlutWalk udklækket efter en mandlig canadisk politibetjent bad en gruppe kvindelige studenter om at "kvinder burde undgå af være påklædt som billige tøser for ikke at de skulle blive ofre." Naturligvis var det næste skridt fra disse medsøstre af iføre sig lasede tøj som White Trash Amerika går med. Altså diminutive dele af det.

Historien lyder nærmest apokryfisk især i lyset af vor nordlige nabos berømte fjendtlighed overfor ytringsfrihed. Den stakkels idiot til politibetjent ville være blevet anklaget for hadtale og derpå kasteret. Amerikanske politibetjente, har jeg fået fortalt, bliver oplært i at voldtægtsforbrydere leder efter ofre de opfatter som sårbare ikke kvinder der klæder sig på en særlig måde. Jeg formoder denne type 'Onde Betjent' om han virkelig eksisterer, har brugt for megen tid på at jage ækle bedragere (Snidely Whiplash)gennem de candadiske Rocky Mountains, og således har han udviklet en form for hjernenedfrysning.
DoRightCast.JPG
Snidely Whiplash og den heroiske Canada betjent fra en kendt tegneserie


I dag har de apatiske universitetsstuderende kun lidt smag for sociale problemer medmindre de kan benytte dem som en undskyldning for at være helt nøgne. I de første dage af Irakkrigen var der et stort antal protesterende, og det forekom som om at de alle havde noget at gøre med at piger der viste der røve. Bemærk venligst at jeg ikke klager, skønt hvis min erindring er korrekt så var de smukke piger beskæftiget med noget andet de aftener.

Femini au natural protester har været hos os siden Lady Godiva red splitternøgen gennem Coventrys gader cirka år. 10105. Men de kvindelige demonstrerende der har skrevet "Slut"" og "Slut Pride" på deres bare maver giver 'afsløring' en helt ny betydning. 

"Vi vil have ordet Slut tilbage!" råbte organisatorerne bag SlutWalk. Det er de så hjertelig velkommen til. Hvis det de selvfølgelig virkelig ønsker er at omdefinere ordet, lutre det, og dets betydning af opførsel uden en tøddel moral. Det virkelige budskab her er at det er forkert at bedømme mennesker for deres uhæmmede seksuelle optræden. Det er den samme gamle moralrelativisme med dens gammeldags sundhedsafdeling. Gode Nyheder Piger! I dag er der ingen beslutninger der er elendige. Ikke noget at fortryde. Ingen bekymringer.

For at benytte en talemåde - Nu Er Vi Alle Sluts!

Forestil dig som den stolte forældre til en 13-årig pige der falder for alle disse formodede så smarte og succesfulde universitetskvinder der er iført mikroshorts og toppe med teksten "Stolt Slut!"

"Farmand, kan jeg få en af de der T-shirts?"

"Nej."

"Men de studerende har dem."

"De kommer med en ironisk politiks udtalelse... eller derhen af. Det hele er en ret så mudret og forvirrende. En dag vil du forstå. Så kan du forklare det for mig."

Jeg kunne også fortælle min datter, at trods det som SlutWalkerne prædiker så bedømmes vi altså ud fra det vi er iført (og hvordan vi taler, og hvordan vi opfører os, og hvordan vi tygger tyggegummi) og intet som helst antal af småkvabsede demonstrerende vil kunne ændre på det.

Prøv bare at møde op til en jobsamtale iklædt tøj som Amy Winehouse eller Courtney Love og se så, hvor langt du kommer. Jeg er villig til at vædde min sidste dollar på, at disse selvsamme SlutWalkers, når de går til jobsamtaler eller går ind til ægte aftaler, bedømmer mennesker efter som de klæder sig. "Jamen, har du set de sko hun har på? Du godeste Gud..."

Feminister der i årevis har knirket og jamret sig over de kvindefjendske raptekster der omtaler kvinder som "ludere og tæver," vender nu om som på en tallerken og 'omfavner' nu den nedladende betegnelse "slut."

Blot for at få det på det rene. Det er tilsyneladende helt i orden. Men du kan vove på at kalde dem piger.


http://spectator.org/archives/2011/06/23/feminist-foolery

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Fremskridtssyn der vil noget- år 10105.

Related Posts with Thumbnails