onsdag den 21. marts 2012

Trælle - slaver - frie - en familieberetning!

Trælle eller slaver - en families historie!

Olderandwiser

Mine  skotsk-irske forfædre blev aldrig kaldt “slaver.” De blev i stedet kaldt “Trælle.” Så kom Den Store Hungersnød. Kornhøsten var fin, men briterne fik kornet sendt til England og forbød det blev fordelt til de sultende irske masser. I stedet tvang briterne mine forfædre ombord på skibe, under våbentvang eller med embedsmænd fra Kirken som medskyldige, og sendte dem over Atlanten til Canada og United States (andre blev sendt til Auistralien).


Mindesmærke over hungernøden i Dublin

De fik næsten ingen mad. De blev holdt under dæk. Sygdom var allevegne. Hvis forældrene døde, døde også børnene. Der var ikke nok til at dele med forældreløse børn. Det var helt klart “Frels dig selv og dine ombord på skibet.” Irerne og skotsk-irerne kaldte disse skibe “Ligkistesøm.” Skoldkopper brød ud på det ene skib efter det andet, og fik således ikke lov til at gå i havn. Man blev holdt for anker indtil alle var døde og derpå blev skibet sat i brand. Man anslår at millioner døde i den “Store Irske Holocaust.”

Begge sider af mine forældres oprindelige irske forfædre i denne nation kæmpede i Civil War. Den oprindelige forfader på mødrene side blev dræbt under træning på Staten Island to dage efter han meldte sig. U.S. optegnelser viser han var “Kontraktlig Tjener” (et finere ord for slave) og boede i Philadelphia i 1850’erne. En “Tjener i Huset Bunting.” Så i 1860 endte han og hans familie i den mest berygtede “Ghetto” i amerikansk historie, den nu berygtede 17th Ward of Lower Manhattan. Den “17th Ward”, hvor 6 af 12 børn døde af sygdomme før de fyldte 3.  Den 17th Ward hvor hundreder kunne dø på en dag hvis der var en hedebølge.
Lower Manhattan foto af danskeren Jacob Riis

Så fulgte Civil War og den Såkaldte Store Præsident Abe Lincoln fandt en metode til at bruge sine nye irske immigranter. Indkaldelsesoptøjerne i 1863 er en historie i sig selv. Men jeg har ingen tvivl om at Hr. Lincoln var den første præsident til at undtage sønner af de rige fra tvungen militærtjeneste. Det eneste man skulle gøre var at betale et “Tvungent gebyr på 300 dollars til Forbundsregeringen” og man var fritaget for “indkaldelsen.” 

Hr. Lincoln fik også U.S. militæret til at benytte artilleri, og nedskyde med musketter eller bajonetter tusinder af New Yorkere i Draft Riots. Hvor mange der døde ved denne nations militær? Nogle anslår 2000 andre 8000. U.S. regeringen siger det kun var 120. Undskyld mig, om jeg ikke anser hr. Lincoln som en “Stor Præsident.” Jeg betragter ham som en morder og en der sleskede for de super rige på den tid.

På fædrene side meldte den oprindelige irske forfader sig i en alder af 52 i 1862, Han og hans familie boede også i 17th Ward of Lower Manhatten i 1860. Han og familien var landet i Providence, Rhode Island, men immigranter var ikke velkommen der. Da “Indbyggere i Providence gjorde Oprør” og begyndte at dræbe immigranterne og nedbrænde deres egne Katolske Kirker flygtede de nye immigranter fra Rhode Island - det var jo ikke noget godt sted at være. Derfor endte Patrick i New York og derpå i Union Army.


Han blev såret i et slag i Maryland i forsvaret af nationens Capitol der var under angreb af Confederate Army. Han fik to musketerkugler i det ene ben, og det handikappede ham for resten af livet. Han blev hjemsendt som handicappet. I 1871 bragte hans datter ham til et “Veteranhjem” i staten Virginia. En oberst på dette “Veteranhjem” skrev breve til præsidenten, Kongressen og The New York Times og klagede over at de handikappede Civil War veteraner blev “Tvunget til at arbejde i havnene i Virginia uden betaling.” Forestil dig det? Tvungent arbejde for handikappede Civil War veteraner!


Veteraner på et Veterans Home, Indiana

I 1873 døde min irske forfader på Veterans Hospital. De begravede ham i Veterans Home Kirkegården. I det mindste gav de ham en gravsten med hans navn og skrev han var veteran fra New York. Veterans Home er der stadig, og de var så venlige at sende os et foto af graven og en optegnelse. I deres papirer står der “Dødsårsag ukendt.” Ja hvorfor ikke?

Jeg vil ikke kede Jer med historien om mine irske forfædre der blev sendt til Canada. Men mine tyske forfædres historie er relevant og interessant. Den oprindelige tyske forfader blev sendt til USA af sin far “Otto.” De var prøjsere der boede i området Sort Skov (Schwartzwald) i Tyskland. Denne tip,tip,tip,tip oldefar var Otto’s yngste søn. Otto’s tre andre sønner døde i 100 årskrigen, så for at redde sin tilbageværende søn fra tvungen militærtjeneste blev Albert sendt alene til New York som 15 årig. Han giftede sig med min tip,tip,tip,tip bedstemor der var forvist fra Tyskland som “Uønsket” efter ordre af Den Katolske Kirke. Hvilken forbrydelse havde denne unge pige begået? Tja, hun ‘vovede’ at blive gravid efter at være blevet voldtaget af en tysk adelsmand.

Tyske adelsmænd og deres sønner mente, at det at voldtage bondepigerne var “Deres Ret.” Og forresten hvem skulle dog blande sig i, hvad de gjorde? “Bastardbabyen” ville blive druknet ien flod og moren endte med at blive “Forvist til Amerika.”


‘Lovligt’ bytte for adelsmænd

Hver gruppe af amerikanere har deres egen beretning om lidelser og besvær. Derfor er det meget vigtigt for hver af os til bunds at undersøge vore forfædres historier. Så hvis nogen klager over fortidens undertrykkelse kan man se dem direkte i øjenne og fortælle dem din families historie. Så bliver deres mund hurtigt lukket. De ønsker ikke at høre om undertrykkelse af hvide, de overgreb der er blevet begået mod hvide, mordene på hvide af U.S. og britiske regeringer. Fordi det jo ikke passer ind i deres dagsorden med “Stakkels Mig, Ofret!”  
Skyld? Hvilken skyld? Jeg har ingen SKYLD! Jeg har dokumenterede kendsgerninger. Jeg har også nu en meget stor respekt for mine forfædre, fordi de overvandt alt det som briterne, U.S. regeringen og “Nativisterne” påførte dem.  

I dag er det St. Patricks Day Parade i New York. Jeg kan kun forestille mig frygten hos de rige New Yorkere når de måtte have været vidner til at tusinder af irere marcherede på 5th Avenue for første gang og sang “Nu er vi flere end Jer.” “Nu har vi stemmeret og vor tid er kommet.”

I mexikanere og hispanics, husk hvad jeg har skrevet. Jeres tid kommer snart. Snart vil I også være flere end de andre. Men husk venligst, hvem det var der viste dig vejen til magten i Jeres nye nation. Fremfor alt så være helt og aldeles klar over, hvordan nutidens Demokrater angriber Jeres katolske kirke. Angriber din religion. Dagens Demokrater ønsker ikke at din Kirke har indflydelse over dig. De betragter din religion som en trussel mod deres begær efter den totale magt, og deres socialistiske dagsorden. Derfor har de besluttet sig for at ødelægge din Kirke. Vær klar over at Demokraterne håber de kan slavegøre dig.

Se blot på, hvad de har gjort med afro/amerikanerne. Hvordan de har sanktioneret de 40 millioner afro/amerikanske aborter siden Roe versus Wade. Lad dem ikke slippe afsted med at gøre det mod dig. Bliv på den rette vej. Uddan dine børn. Frem for alt tro på “Du er det næstbedste for denne kristne nation.” Jeg tvivler ikke på at du så vil få succes.

http://www.breitbart.com/Big-Peace/2012/03/16/farrakhan-attacks-jews-for-ancient-slavery-ignores-modern-muslim-slavery


Ovenstående var en kommentar fra en læser til ovn. link. Fotos og ekstra oplysninger af synopsis-olsen

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails