fredag den 8. august 2014

Britisk muslimsk minister trækker sig grundet Gaza

Første britiske kvindelige muslimske minister trækker sig grundet Gaza konfliktenDen britiske minister Baronesse Sayeeda Warsi har indgivet sin afsked her til morgen og fortalt sine Twitter følgere at hun ikke kunne støtte den britiske regerings politik i Mellemøsten især i Israel-Hamas konflikten.

Warsi, som Breibart har fortalt, har forsøgt at foranstalte et kup i kulissen vedrørende emnet og har længe kritiseret Israels forsøg på at ødelægge Hamas terrorist infrastrukturen i Gaza Striben.

For blot 3 dage siden skrev Breibart London redaktøren Raheem Kassam om Warsi:

Det er ingen hemmelighed at denne ikke valgte kvinde blev indarbejdet i UK Kabinettet som David Camerons forfængelige og racistiske forsøg på at have den første kvindelige muslimske minister i britisk historie. Men jeg er ikke sikker på, at det er det historien vil huske hende for eller ham for den sags skyld. I stedet, hvis der i det hele taget skal huskes noget om Warsi er det hendes evne til at være den mest splittende, stammeopdelte, og ikke samarbejdende karakter i moderne britisk regeringsførelse. En optegnelser over hendes gerninger taler for sig selv.

Det kan overraske en smule at Warsi blev helt tavs med Den Trojanske Hest affæren, for blot at dukke op igen for at gå ind på Hamas linjen i Israels seneste aktion mod terrorismen fra Gaza. Hun er virkelig som besat.

Hun har sendt 24 tweets og gentweets om emnet siden 12. juli. Ud af 45 ialt. Det svarer til 53%. Over halvdelen af hendes fokus er brugt på en situation der er langt mere kompleks end hun lader som om ved at skrive, "#EidWithGaza" eller ved at gentweete den nyeste FN fordømmelse af en begivenhed der aldrig har fundet sted.
Jeg har således føjet mit navn til listen af hundreder af andre der allerede har sagt: Hun må trække sig.

Tidligt her til morgen tweetede Warsi: “Med dyb beklagelse har jeg her til morgen skrevet til premierministeren & indgivet min afsked. Jeg kan ikke længere søtte Regeringens politik om
#Gaza."

Da hun nu ikke længere sidder i regeringen eller har forbindelse til British Foreign Office forventes det nu at Warsi kan gå planken ud i sit anti-Israel arbejde. Hun følger andre parlamentarikere såsom den anti-semitiske David Ward, og den velkendte ballademager George Galloway i deres uenighed med UK’s holdning til konflikten.

Mærkeligt er det at Warsis afsked falder sammen med den seneste våbenhvile i regionen.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails