onsdag den 13. august 2014

Tysklands tyrkere og islamisk terrorisme

Hvorfor islamister terroriserer verden?


DR. SAMI ALRABAA                                                            
Radikale muslimer, islamister, er nu så at sige overalt; ikke kun i Somalia, Nigeria, Mali, Libyen, Gaza mv., men også i lande i Vesten - især Frankrig, UK, Canada, USA - Tyskland.

Her for nylig oprettede islamister/jihadister ved ISIS deres eget Kalifat/Stat i de nordlige dele af Irak og Syrien. I Libyen arbejder islamister stadig på samme projekt.

Nogle muslimer, i visse europæiske lande - kunne måske en dag komme under indflydelse af islamister da de allerede sympatiserer med islamister - og er ved at indtage vigtige stillinger i visse europæiske landes administrationer.
Sayeeda Warsi, en britisk minister af pakistansk herkomst og den første muslim i den britiske regering traks sig for to uger siden på grund af den “utålelige milde holdning den britiske regering har over for Israel.” I adskillige interviews har hun udtrykt sympati med Hamas, den palæstinensiske islamiske terrorist organisation.

To tyrkiske kvinder i Angela Merkels administration i Tyskland er også udpeget til nøgestillinger. De står i spidsen for at hjælpe med at integrere tyrkerne i Tyskland. Der er cirka 4 millioner tyrkere i Tyskland. Flertallet af dem er muslimer. De hader Yazidi tyrkere, armeniere, og kurdere.

Med hjælp af disse muslimske tyrkiske embedsmænd, og ulig andre indvandrer kvinder fra andre lande, så behøver tyrkiske kvinder ikke at lære tysk før de får tilladelse til at indvandre i Tyskland. Tyrkerne har også lov til at besidde to pas: Et tysk og et tyrkisk.

Som sådan hjælper de to tyrkiske embedsmænd ikke med at integrere immigranterne i Tyskland. Tværtimod gør de alt det de formår for at deintegrere tyrkerne, hjælper dem til at holde fast ved deres tyrkiske kultur. Derfor taler mange tyrkere i Tyskland først og fremmest tyrkisk som første sprog, derpå tysk. Mange tyrkere taler gebrokkent tysk eller slet ikke.

Islamister har altid drømt om at erobre verden. Under “Profeten” Muhammad in det 7. århundrede lykkedes det muslimske tropper at nå ind i og besætte dele af Spanien.

Under Det Osmanniske Imperium nåede tyrkiske tropper Wiens porte. Nu drømmer flertallet af muslimer og i særlig grad islamister om at erobre hele verden såvel inde- som udefra.

Ved demokratiske midler ville de muligvis opnå deres mål, skønt Islam i alle sine skrifter: Koranen og Hadith forkaster demokrati. Islam går ind for regeringsledelse ved dignitarer i hvert muslimsk samfund.

Demografien peger på at Tysklands muslimer vil udgøre 50% af befolkningen i 2050.

Med andre ord, før eller senere, ville islamister tage over og kontrollere hele verden, medmindre Vesten tager passende forholdsregler til at bekæmpe og eliminere islamismen.

Vesten skal begynde at slå ned på islamisternes mærkesager, som mange muslimer og især ikke-muslimer ikke kender til.

Politikere over hele verden taler stadig, bevidst eller ubevidst om “fredelig Islam,” herunder Barack Hussein Obama.

Imidlertid, ulig alle religioner i menneskehedens historie, hvis du læser Koranen, muslimernes “hellige” bog vil du finde passager som:

"Dræb de vantro (ikke-muslimer).”
"Hvis du vender dig mod Islam (dersom man vælger at forlade Islam: Frafald) skal du slås ihjel.”
“Som muslim så hav ikke jøder og kristne som venner.”

Kort sagt viser disse passager og mange andre fra Koranen hvilken “instruktions håndbog” radikale muslimer skal benytte i udøvelsen af deres forbrydelser og forårsage megen udgydelse af blod. De er helt overbevist om, at de opfylder Allahs instruktioner.

Ud fra samme filosofi er de (islamister) overbevist om at de er lovet Paradiset, dersom de bliver dræbt under opfyldelsen af deres “hellige mission.”

Dersom du begynder at diskutere roden til den islamiske terrorisme, nemlig Koranen, så standser, i det mindste i Tyskland diskussionen øjeblikkeligt og du får at vide at du befængt med “Islamofobi.”

Nogle journalister og “Islam eksperter” anbefaler at man omfortolker disse forkastelige passager i Koranen.

Hvad er det de vil omfortolke? “Dræb” er “Dræb” uanset hvordan du tolker det. “Dræb” betyder at tage en andens liv ved sværd eller spyd. Der er ikke plads til nogen anden fortolkning. “Dræb” betyder ikke “Kys” på noget sprog i verden.

Flertallet at politikerne og medierne i Vesten undgår at kritisere Islam som religion af frygt for at fremprovokere en konfrontation med de muslimske medborgere. De forsøger med alle midler at stå på god fod med alle muslimer.

Den anden side, og dette er min erfaring, er at mange muslimer forbløffet/chokeret og ikke krænker når jeg viser dem de forkastelige passager i Koranen. Over 90% af muslimerne har aldrig læst i Koranen.

Næsten hver dag får vi nyheder der beviser, igen og igen, hvor brutal og hensynsløs islamisterne er. De eneste de kan og gør er “Dræbe.” Og det er hvad deres “hellige” bog opfordrer dem til.

I Gaza opbevarer de deres raketter og våben på skoler og hospitaler og affyrer dem derfra. De benytter helt bevidst civile, børn og kvinder som skjolde. Så begynder de og deres sympatisører at råbe: Kan I så se hvor brutale israelerne er?! De rammer civile!

Islamisterne er uciviliserede. De er ude at stand til at sidde ved forhandlingsbordet og forhandle sig frem til en aftale eller et kompromis.

Di insisterer på at embargoen Israel opretholder over for Gaza skal hæves. Hvis dette sker ville de såmænd ikke have fokus på at genopbygge deres land. De ville importere flere våben for at slå israelere, for det meste civile, ihjel.

Det er bevist til overmål at Saudi Arabien og Qatar støtter islamister med våben og penge over hele kloden. Disse ‘venner’ af Vesten gør det!

Hvorfor gør de det? Saudiarabien og Qatar, der i den grad hader hinanden, følger en dobbelt strategi. De støtter islamistiske terrorister og senere, hvis det er nødvendigt, optræder de som mæglere eller forhandlere i konflikten. Qatar har gjort dette mellem Hamas og Israel.

Ydermere benytter disse olierige lande deres petrodollars til at holde verden travlt beskæftiget med den islamiske terrorisme, således at ingen har tid til at kræve demokrati og menneskeretttigheder i Qatar og Saudi Arabien.

Nogle politikere i Vesten er udmærket klar over dette, men vælger helt bevidst at ignorere det. Hvorfor? De to olierige lande kunne nemlig sænke deres olieproduktion og måske endda lukke helt for oliestrømmen. Olie vil blive ekstrem dyr. Det er ikke godt for den globale handel.  

Saudi Arabien og Qatar har enorme investeringer i økonomier i Vesten. Udover det køber de årligt enorme mængder våben i Vesten for milliarder af dollars, og tusinder af jobs i Vesten er afhængig af den handel.

Har har så Barack Obama, præsidenten for den mest magtfulde nation i verden, bidraget med i kampen mod islamisk terrorisme?

Han og hans udenrigsminister John Kerry trækker røde streger og når disse streger overtrædes tøver de med at handle og opfinder alle mulige undskyldninger!

Det er udmærket at være fredelig og forsøge sig med fredelige metoder. Men sommetider skal du bare gribe ind for at forhindre det værste.

Takket været Obamas tøvende politik er islamisterne blevet mere og mere magtfulde. I tilgift har vi i Mellemøsten politikere som Nuri Al Maliki i Irak der er korrupt og uduelig som politisk leder. De har ikke formået at indføre demokrati og andre reformer i deres lande. Al Maliki har også fejlet med at få opbygget en duelig moderne hær.

Alt dette har bidraget til at give styrke til islamisterne i deres kamp for en middelalderlig islamisk stat. Islamisk terror er ikke en naturkatastrofe. Den er menneskeskabt af lokale og internationale politikere i de forkerte stillinger, og som tager forkerte beslutninger.

Jeg tror det er på høje tid vi begynder at diskutere rødderne til islamisk terrorisme. Det er nytteløst at blive ved med at diskutere symptomerne på bekostning af selve årsagen.

Vi må diskutere dette helt åbent. Ellers bliver vi fastlåst i en ondsindet cirkel.

Politikerne, de nationale som de internationale medier skal begynde at udstille Islam som en voldelig “tro.”

De forkastelige passager i Koranen skal udstilles, åbenbares overalt, således at muslimer og ikke muslimer kan se hvilken “religion” Islam er.

Først bekæmpes roden og derpå symptomer. Jeg håber at vi meget snart når dette punkt før det er for sent.
                       
Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology and an Arab-Muslim culture specialist. He has taught at Kuwait University, King Saud University, and Michigan State University. He also writes for the Jerusalem Post and is the author of the book: “Veiled Atrocities”, published by Prometheus, New York 2010                    
http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/why-are-islamists-terrorizing-the-world?f=must_reads#ixzz3ABn2zKi8

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails