onsdag den 20. august 2014

Hvorfor ingen postyr over disse skuddræbte i USA

Hvorfor ingen postyr over disse døde ved skyderier?

       
       
Samtidig med at optøjerne og de racemæssige spændinger fortsætter i Ferguson, Missouri over den kontroversielle død af Michael Brown var der absolut ingen postyr, som sædvanlig, intet vi kan gøre holdning. over den følgende overskrift i the Chicago Tribune omhandlende nogle skuddræbte, som vel ikke skiller sig så meget ud fra skuddræbte over hele landet i weekenden.

3 døde, 16 sårede. Overnight violence in Chicago

Af de tre døde var den ene en 16 årig knægt, og som nævnt 16 sårede i skyderier i byen, mellem sent lørdag morgen og tidlig søndag, sagde politiet.

Flertallet af ofrene - og højst sandsynligt alle de skydegale - i Chicago var sorte; de andre hispanic.

Alligevel, udover de sørgende familier og venner ikke en eneste protest eller omtale af lokale religiøse personer - intet.

Præsterne Jesse Jackson Senior og Al Sharpton havde intet at sige; de var tavse om ødelæggelsen af den sorte familie, teenagere der får børn, som mangler fædre.

Præsident Obama havde for travlt til at udtrykke sorg over personer, fra sin hjemby,  der kunne ligne de sønner han kunne have haft.                

De lokale politikere var også påfaldende tavse - måske med undtagelse af kravet om flere skattemidler til endnu flere nytteløse ‘efter skole’ programmer, vedvarende skoleprogrammer og måske dermed endnu et skandaløst “trænings” program, som forklaring på deres samfunds nedadgående og fortsatte nedtur - der er ude af kontrol.

I mellemtiden vil overskrifterne kunne gentage sig selv nat efter nat over hele landet.

http://americanthinker.com/blog/2014/08/why_no_rioting_over_these_shooting_deaths.html#ixzz3ApLLqgt4

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails