fredag den 15. august 2014

Historieprofessor plæderer for udslettelse af jøder og Israel

Professor: Allah planlægger ‘smertefuld afstraffelse’ til Israel               


Daniel Mael,
   
Kent State University tilknyttet professor Julio Pino fortæller Watchdog.org at jøder og Israel kan forvente Allah vil udføre en “smertelig afstraffelse” på grund af deres vantro.

Watchdog lagde i denne uge pres på den skatteyder aflønnede historieprofessor for at erkende og uddybe det åbne brev han har sendt til israelske akademikere, hvori han går ind for en jihad mod Israel - et regime, ifølge Pino, “der er den åndelige arvtager til Nazismen.”

"Open Letter to Child in Gaza," givet helt eksklusivt til Watchdog, gjorde at Pino fik en ikke underskrevet fordømmelse den 4. august på Kent State University website. Her kan du læse  misbilligelsen i sin helhed.
.

Da jeg bad om yderligere kommentarer til Pino’s åbne brev, sagde talsmand for Kent State University, Bob Burford - “det er alt vi vil sige i øjeblikket.”

Kent State er et offentligt universitet i Ohio, der modtager mere end 137 millioner dollars i statstilskud.

Pino fortalte Watchdog i denne uge, at han “står ved hvert eneste ord i udtalelse.”

"Det at mine ydmyge kommentarer er nået ud i den store verden er bevis på at det palæstinensiske folk ikke står alene, og at Israel bliver mere og mere isoleret for hver time der går,” sagde Pino til Watchdog. “Ve dem der bygger deres imperier gennem krigsmaskineri og amerikanske skattepenge! Israel delendum est [skal eller vil blive udslettet], og vil trække Amerika med sig.”

"Verden er blevet splittet i to dele mellem tro og vantro, i retfærdighed, fred, og lighed og for de vantro vil straffen blive smertelig.”

Denne smertefulde afstraffelse vil blive udmålt, sagde Pino af “Allah, den nådigste og mest tilgivende.”

"Naturligvis vil han til tider benytte mennesker som værktøjer i udførelsen af sine kommandoer,” sagde han.

Pro-Israel ledere på universitet og organisationer har været hurtige til at fordømme Pino, og er bekymrede for de jødiske studerende på universitetet.

"Professor Pino's hade fulde kommentarer burde give alvorlig bekymring for Kent State administrationen om hans evne til på effektiv vis at undervise alle studerende, herunder de som støtter Israel,” sagde Tammi Benjamin, chef for ANCHA initiativet, en organisation der bekæmper antisemitisme på universiteterne.

"Hvordan skulle en pro-Israel studerende dog kunne føle sig velkommen i Pino’s klasse vidende at professoren helt åbenlyst går ind for ødelæggelsen af den jødiske stat og  ønsker at hun og hendes medtroende skal lide under en smertefuld afstraffelse af Allah?” spurgte Benjamin.

Aviva Slomich, leder af universitets afdeling af Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America, sagde,  "På universitetet skal vore studerende føle sig sikre og i et godt miljø. Julio Pino’s trusler mod pro-Israel studerende går mod disse hensigter og skal imødegås med alvorlig disciplinær handling.”

"Universitetsmiljøet kan på meningsfyldt vis bidrage til fred mellem israelere og palæstinensere, men denne form for afskyelig retorik er splittende og ødelægger universitetsmiljøet, sagde Jacob Baime ordførende direktør for Israel on Campus Coalition, til Watchdog. "Hvis du ønsker at være en del af løsningen, så skal man bringe mennesker af forskellige trosretninger og overbevisninge sammen.

I sit åbne brev angreb Pino relationen mellem USA og Israel.

"Hjemme anklages jeg for at opildne til had, fremme terrorisme og på ondsindet vis anklage de som søger at gøre jer skade,” skrev Pino. “Min vrede er udelukkende rettet mod De Med Ondt i Sinde, og mit eneste formål er at oprøre De Med Godt Sind her i United States til samle sig for at redde Jer.”

"Vi udgør denne planets flertal, planetens håb. Vi vil beskytte dig. Vi vil hævne dig og vor hævn vil være dit smil på den første frihedsdag for Palæstina.”

Pino har i årevis fremført opflammende udtalelser rettet mod Israel.

"I 2002, udgav Pino een hyldestskrift i universitetsavisen for den palæstinensiske terrorist Ayat al-Akra, der myrdede to israelere Rachel Levy og Chaim Smadar,” og “Pino har været under anklage for at have forbindelser til terrorister og fik sin hjem undersøgt i 2009 af U.S. Secret Service,” ifølge Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America.

Ved et møde den 25. oktober 2011 på universitetet hvor en Ishmael Khaldi, den første beduin i Israels Udenrigstjeneste var tilstede, kom Pino i en ophedet debat med diplomaten, der resulterede i at historieprofessoren stormede ud af lokalet råbende “Død over Israel!”

http://www.newsmax.com/Newsfront/Kent-State-professor-Israel-Palestinians/2014/08/13/id/588648/#ixzz3ARiz8M9l

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails