mandag den 18. august 2014

Skyggerne fra Trayvon Martin/Zimmerman sagen i Ferguson

Bernie Planck
Skyggerne fra Trayvon Martin/Zimmerman affæren! Familien til en 18 årig knægt, Michael Brown, slynglen der blev skudt af politiet i Ferguson, Missouri, hævdede at deres søn ikke var en voldelig person og har endog givet ham kælenavnet “den blide gigant,” som stod lige for at skulle begynde på college. (1).

Javel så! Michael “blid gigant” Brown røvede blidt et supermarked 15 minutter før han blev skudt (2). Jeg betvivler ikke at når man ser på ‘Gigantens’ attitude på videoen (3) frigivet af politiet så har Brown ofte generet butiksejere og stjålet cigarer, sprut, chips eller det han hun ønskede.

Bemærk venligst at jeg hermed ikke siger han fortjente at blive dræbt over en stjålen kasse cigarer - værdi 50 dollars - jeg aner ikke hvad der var årsagen til skyderiet, fordi jeg ikke var tilstede. Vi kommer måske med tiden til at kende kendsgerningerne. Det eneste jeg fremhæver er at han var en skidt karl.

Lad os ikke bilde hinanden ind han var noget andet. Alle de protesterende med bannere der forkynder “Vi er Mike Brown,” indrømmer sådan set også at de er noget skrammel.

Hvis han faktisk angreb betjenten og forsøgte at få fat i hans våben, så er alle disse protester latterlige - hans død var uundgåelig.

Nu kunne nogle af mine læsere forsøge at undskylde Brown familien i forsvaret af deres søn som en god knægt, fordi de muligvis ikke ved han var en tyvagtig voldelig slyngel. Sludder, alle vidste hvad han indeholdt som person. I løbet af timer efter hændelsen tweeted et af vidnerne om det røveri Brown begik blot få minutter tidligere:
michael brown tweet
Hvordan kunne brødrene vide det og ikke forældrene?

NOTES


(1):
Mandag skulle have været Michael Browns første dag på teknisk college. I stedet planlægger hans forældre hans begravelse.
Den 18 årige blev skudt af en politibetjent i St. Louis forstaden lørdag, og har igangsat en borgerrettighedsundersøgelse, lokale protester og national debat.
En part siger afro/amerikaneren var ved at overgive sig, havde hænderne i vejret for at vise han var ubevæbnet, da betjenten skød. Myndighederne formoder, at Brown havde angrebet betjenten og forsøgt at tage hans våben.
Hans forældre og deres advokat siger de ikke tror på betjentens forklaring om hændelsesforløbet. De beskriver Brown som en person der ikke benytter vold.
"Han var morsom, fjollet. Han kunne få dig til at le. Uanset hvilke problemer eller hvilken situation han var i, så kunne han løse dem. Han kunne bringe mennesker sammen,” fortalte hans far Michael Brown Senior journalister.
Familiemedlemmer havde givet ham kælenavnet “den blide gigant.”
(2):
michael brow was a thug
Overvågningsfotos taget lige før middag den 9. august viser Brown der generer og skubber til en meget mindre butiksassistent.
Assistenten havde henvendt sig til Brown fordi han var ved at gå ud af butikken med en kasse cigarer han ikke havde betalt for.
(3):

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails