tirsdag den 19. august 2014

Når muslimer går i kødet på hinanden, stortrives civilisationen.

Når muslimer går i kødet på hinanden

       
               
U.S. bomber lige nu ISIS stillinger i Irak. Før vi bliver alvorligt invoveret i en kamp der ikke kan vindes - uanset hvem der vinder, taber vi - så burde U.S. klogt overveje sine muligheder. Vi bør ikke lade følelsesbetonede anmodninger vinde over fornuft.  

Selvfølgelig og med alle midler skal USA kaste fødevarer, telte medicin og endog mindre våben til selvforsvar til de kristne af Yazidier i det nordlige Irak. Uskyldige skal ikke bare dræbes. Udover denne begrænsede indblanding skal Amerika ikke gøre mere.

Hvorfor?

Fordi Shia Iran er rædselsslagne over Sunni ISIS. De mullah plagede land forsøger at skabe sig kernevåben, ikke sandt? Den samme stat der bevæbnede Hezb’allah, og som truer med at udslette Israel, ikke sandt? Den virkelige plage for verdensfreden der er blevet glemt under Gaza postyret, ikke sandt?

ISIS er en Sunni radikal gruppe der hader Shia Islam, og dermed Iran. ISIS har allerede ødelagt hellige Shia steder i Irak. ISIS truer med at løbe Irak over ende. Irak er 80% Shia og venlig stemt over for Iran.

... ISIS overraskede kun få da det aflagde ed på at ødelægge steder der æres af den rivaliserende Shia sekt....Ødelæggelsen af mindst 10 oldgamle Shia helligdomme i Irak har gjort Shia regeringen i Bagdad rasende, og også regimet i Iran.

Shia Iran har ikke råd til at lade ISIS få fremgang. Irak er en livline for Irans allierede Bashar Assad, og for Hezb’allah i Libanon. Uden ISIS kunne Iran bogstaveligt talt marchere til Israels grænse. Med ISIS er Iran afskåret fra det.

ISIS vinder også ved at sætte Irans bredere strategiske alliancer med Syrien og Hezbollah i knibe ved at indtage landområder gennem hvilke, Iran typisk har sendt forsyninger og våben til Hezbollah.

Iran har allerede sendt tropper for at beskytte Shia regimet i Irak mod ISIS.

Iran's elite Revolutions Garden er blevet sendt til Irak for at hjælpe regeringens tropper, forsvare hovedstaden Bagdad fra den eskalerende trussel fra ISIS oprørerne, har iranske sikkerhedstjenester bekræftet.


Det økonomisk trængte og isolerede Iran spilder nu penge på at bekæmpe ISIS. Ydermere er Iran rædselsslagne over at ISIS kunne danne alliance med de iranske Sunnier i Irans nordvestlige områder, og forårsage en borgerkrig i Iran.

Fremragende! Der er nemlig absolut ingen grund til at gøre Irans byrde lettere.

Iran har gødet jordbunden for ballade og splid i Mellemøsten i over tre årtier. Man gav fødsel til Hezb’allah i Libanon i 1980’erne. Man har støttet Syriens Ba’athis regime, og kæmper nu for at det skal bevares. ISIS, til trods for al dens ondskab truer Irans forsyningslinjer til Assad og Libanon. Ethvert slag mod Iran er et slag for civilisationen. Hvis det slag leveres af radikale Sunnier, så meget desto bedre, da det betyder to fluer med et smæk.    

Iran er så rædselsslagen at man i det stille har bedt om U.S. hjælp. Godt! U.S. burde intet gøre. Hvorfor skulle vi redde Iran?

Vi burde heller ikke være altfor alarmerede over ISIS nylige fremtræden i Libanon.

Den Islamiske Stat, også kendt som ISIS, der har overtaget store dele af Syrien og Irak, indtog den nordøstlige libanesiske by Arsal for over en uge siden.

Lad Hezb’allah kæmpe mod ISIS, hold Amerika uden for. Det er ikke vor bekymring.  

Lige nu står (Hezbollah) sammen med de libanesiske regeringstyrker der kæmper mod ISIS i Arsal, skønt hæren faktisk ikke synes at deltage i den aktuelle kamp.

Der er ingen grund til at redde Hezb’allahs skind. Ethvert våben rettet mod ISIS er et våben der ikke rettes mod Israel.

Som en hærgende plage i Det Gamle Testamente, så truer ISIS også Mecca. Da ISIS er meget ikonoklastisk så bedømmes den islamiske Ka’aba, som værende en afgud. Efter at være sluppet af med Shia, kan ISIS vende sig mod egne Sunnier.

Når muslimer går i kødet på hinanden, stortrives civilisationen.

I en tidligere artikel “lad dem slå hinanden ihjel,” (her på synopsis) nævnte jeg at U.S. regeringen intet skal gøre i de nuværende stridigheder i Mellemøsten. Det mener jeg stadig.  

Hvis kirkerne ødelægges, frygteligt som det er, jamen de kan bygges igen. Kun vor moralske forpligtelse kan minimere tabet af uskyldige kristnes liv under kampen. Vor indblanding burde begrænses til humanitær hjælp. Kast, telte, vand og fødevarer ned. Udover det, intet.

En større Sunni-Shia krig, a la Iran-Irak krigen i 1980’erne ville være det bedst mulige udkomme. Hvis hele regionen indhyldes i krig, vil den nuværende opstand med islamisk ekstremisme brænde sig selv op. Alle parter taber.


…HERREN lod mændene rette sværdene mod hinanden  over hele lejren. Dommerbogen 7:22.

Gør Intet!

Mike Konrad is the pen name of an American who is not Jewish, Latin, or Arab.  He runs a website, http://latinarabia.com, where he discusses the subculture of Arabs in Latin America.  He wishes his Spanish were better.

http://americanthinker.com/2014/08/when_muslims_fall_out.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails