fredag den 8. august 2014

Partileder måtte trække sig for sin positive holdning til Israel

Præsidenten for Canada’s Grønne Parti tvunget til at trække sig for at være Pro-IsraelDet er ingen hemmelighed at jeg brød med NPD og venstrefløjen som sådan over deres reaktioner på begivenhederne 11. september 2001. De anti-amerikanske og anti-israelske følelser blev bare alt for meget.

Hos venstrefløjen er der meget lidt plads til støtte for Israel. I går blev Paul Estrin tvunget til at trække sig som præsident for Canadas Green Party fordi han har skrevet en blogpost på partiets hjemmeside i sidste uge der støtter Israel. I titlen på blogposten skrev Estrin “Hvorfor Gaza gør mig ked af det,” (den er siden blevet fjernet fra hjemmesiden) at “Embedsmænd i Gaza beder deres folk og at blive dræbt mens de selv skjuler sig i bombesikre ly. Dette er langt værre end kujoneri. Det er ækelt, ond og de burde udskammes. I stedet er det Israel der udskammes.”

Åbenbart krænker sandheden medlemmerne af Green Party for efterfølgende har de vredt har været efter Estrin. Hans skæbne blev beseglet da Green Party lederen Elizabeth May udgav adskillige tweets, hvor hun tog afstand fra Estrins lederartikel.

Green Party hævder dog at Estrin ikke er blevet straffet for sine synspunkter.

Kommunikationslederen for partiet Julian Morelli fastslog, “Han har trukket sig på grund af den forvirring han har forårsaget. Det har intet med hans holdninger at gøre. Det handlede om kontroversen, og den forvirring der blev skabt ved at han underskrev (på sin blog) sig som partiets præsident.”
Paul Estrin

Pladder!

Det at Estrin har trukket sig har nemlig alt at gøre med hans synspunkter om Israel. Ville Estrin være tvunget til at trække sig hvis han havde skrevet en blogpost til fordel for Hamas?

Når vi nu nævner Hamas så skrev Estrin, “Jovist er deres flag grønt, men så standser sammenligningen også. Eller det burde den i det mindste gøre.” .

Med Estrins fratræden standser sammenligningen mellem Hamas og Green Party of Canada bare ikk. Det spørgsmål der står åbent er - Hvor stopper det?

http://spectator.org/blog/60187/canadas-green-party-president-forced-resign-being-pro-israel

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails