mandag den 11. august 2014

Tyskland 1940 - Israel 2014 - Forskellen!

Bernie Planck
Når Hamas er ved at løbe tør for døde spædbørn så skal der gang i raketterne ind i Israel. Der er sådan set aldrig rigtig noget taktisk formål bag fyringerne, de er i hvert fald slet ikke med at at støtte nogen øjeblikkelig militæroperation, såsom at hindre en invasion fra Israel, og det at raketterne sådan set blot plumper ned uden på må og få, og ofte mod deres egne civilie er med til at understrege at et langsigtet militært formål helt mangler. Formålet er at skabe propaganda med døde spædbørn.

Sammen med de mange fotos af blodige og lemlæstede børnelig, er der altid en hoben af nye anti-Israel blog artikler, hvor skribenterne slynger de samme trivialiteter og tidligere udgivne propagandabilleder ud, og hvor man sammenligner Israel med Nazi Tyskland.

Jeg er ikke den type blogger der afviser disse fotos ved at fremføre Godwin's Law som en undskyldning for at standse videre diskussion. Lad os gå lidt tættere på en sådan fotografisk sammenligning som man kan finde på utallige anti-Israel blogs: Et koncentrationslejrs hegn i 1940’ernes Tyskland og et formodet koncentrationslejr hegn i det moderne Israel:
The Difference Between Germany 1940 and Israel 2014
Jeg har intet imod at påpege for disse websites at der to slags hegn i verden: De som bygges for at holde mennesker inde, og de som bygges for at holde mennesker ude.

I Nazi-Tyskland blev hegnene og murene de byggede ikke brugt som beskyttelse mod invaderende jødiske horder der var fast besluttet på at udslette tyskerne - deres formål var helt åbenbart at holde mennesker inden for hegnene og murene og dermed ude af stand til at komme ud.

I Israel er hegnenes og murenes formål ikke at holde de ‘indsatte’  fra at undslippe, - deres formål er helt åbenbart at beskytte Israel fra invaderende palæstinensiske horder der er forhippet på at udslette jøderne!
home fences built to keep people out
Photo Credit: House Plans and More

Blev dette bygget for at holde husejeren indespærret eller blev det bygget for at holde andre ude? Hvis du ikke kan se forskellen så bør du ikke blogge.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails