søndag den 20. december 2009

Moske bygges ved Ground Zero

Islamisk moske bygges ved 9/11 Ground Zero

Muslimsk forretningsleder: 'Dette har noget guddommeligt over sig'

Chelsea Schilling

En ny islamisk moske skal åbnes ganske nær Ground Zero, hvor muslimske terrorister myrdede 1751 mennesker i Allahs navn den 11. september 2001 - og den ledende imam på stedet, der udfører mistænkelige træningssessioner for FBI, har som det meddeles beskyldt kristne for at begynde masseangreb mod civile.
Wreckage from plane that hit the twin towers fell on the same building that may serve as an Islamic cultural center.


Den 5 etagers høje bygning ved Park Place, blot to blokke nord for det tidligere World Trade Center området var oprindeligt en Burlington Coat Fabrik. Men et flys landingsstel smadrede gennem taget den dag 19 muslimske terrorister bortførte jetflyene og fløj dem ind i De To Tårne i 2001.Nu for tiden har muslimske tilbedere sat sig på bygningen, og de planlægger at lave den om til et større islamisk kultrucenter.

"Mændene og kvinderne rejser sig, løfter deres hånder til begge sider af hovederne og mumler 'Allahu akhbar,' bøj Jer og knæl igen," rapporterer Spiegel Online.

"Kun i New York City er dette muligt," fortale Daisy Khan, ordførende direktør for American Society for Muslim Advancement, eller ASMA, til tidsskriftet. Khan er hustru til imam Feisal Abdul Rauf, grundlægger af ASMA.

De har lejet det nye bedested som en ekstra bygning i tilgift med en anden moske, Masjid al-Farah, ved 245 West Broadway i TriBeCa, hvor Rauf er den åndelige leder.

Bygningen - tom siden den tragiske dag da tiden stod stille mens millioner af amerikanere sørgede over tabet af deres elskede, venner, familiemedlemmer, kolleger og fremmede - blev købt i juli måned af ejendomsselskabet SOHO Properties, en forretningsforetagende drevet af muslimer. Rauf var investor og den transaktion.

Lige et stykke nede af gaden har Museum of Jewish Heritage hjemme, stedet ærer ofrene for Holocaust, og også St. Peters Church, New Yorks ældste katolske tilbedelsessted, som befinder sig lige rundt om hjørnet.

Rauf har oplyst om sine planer om at forvandle bygningen til et komplet islamisk kultur center, med en moske, et museum, "indkøbsmuligheder," og plads til seminarer for at forsone religionerne, "for at handle mod anslaget mod muslimer som helhed," rapporterer Spiegel. Projektet kan komme til at koste så meget som 150 millioner dollars.

Rauf har fortalt New York Times at købet af bygningen "hvor en del af det vraggods der faldt sender det modsatrettede budskab om, hvad der skete den 9/11." "Det var næsten helt klart, at noget som dette skulle rejse sig fra asken af 9/11," fortalte Khan Spiegel. "På en eller anden måde har dette noget guddommeligt over sig. Det er næsten som om Gud ønsker at blive involveret."

Foretagendet er støttet af byen. Borgmesterens direktør ved Office of Immigrant Affairs, Fatima Shama, fortalte til the Times, ""Vi som muslimer i New York har en ligeså stor forpligtelse til at genopbygge New York som enhver anden."


Feisal Abdul Rauf


Byens bygningsdirektorat viser at bygningen har været fokus i klager om ulovlig bygningskonstruktion og blokerede udgange i det sidste år. Ved besøg i dagene 28 & 29. september i år, vises at inspektørerne ikke har haft mulighed for at få adgang til bygningen. En klage fastslår, "Inspektøren kunne ikke få adgang - 1. forsøg - Ingen adgang til den 5 etagers bygning. Låst ved indgang. Ingen ansvarshavende repræsentant til stede." Det andet, blot en dag senere fastslår, "Inspektøren kunne ikke få adgang - 2. forsøg -. Ingen aktivivet eller repræsentant til stede. Det er ikke muligt at få adgang til bygningen ved Park Place."

Kontorets talskvinde Carly Sullivan fortalte the Times af klagerne er blevet arkiveret som "uløselige" ifølge byens procedurer efter at inspektørerne ikke kunne få adgang.

Imam Rauf, født i Ægypten, har skrevet tre bøger: "What's
Right with Islam: A New Vision for Muslims and the West," "Islam: A
Sacred Law" and "Islam: A Search for Meaning."

WND rapporterede i 2003 at, mindst fire gange det år, havde FBI's New York field kontor afholdt heldags træningssessioner, ikke langt væk fra Ground Zero, med Rauf som deltager.

Idet han talte i omkring to timer ved hver session, "gav han et overblik over islamisk kultur og om nogle af forskellene mellem, hvad fundamentalistiske terrorgrupper siger er Koranens lære, og hvad han tror, som en studerende af religion, hvad Koranen virkelig siger," sagde special agent James Margolin, talsmand for FBI i New York.

Rauf vurderede at Koranen "virkelig ikke tilråder til terror, mord eller kaos," sagde Margolin. Han sagde at terroristerne havde misforstået 'jihad'udtrykket' i Koranen som et udtryk vor vold, eller bevæbnet kamp mod ikke-troende. Rauf hævder det betyder intern kamp.

Rauf blev inviteret til at tale i Sydney, Australien, af Bob Carr i 2004. Iflg. Sydney Morning Herald, sagde han, at "USA og Vesten skal anerkende den skade de har været årsag til over muslimerne før terrorismen kan afsluttes."

Han sagde at Vesten skal forstå terroristens synspunkt - og han beskyldte kristne for at starte masseangreb mod civile.

"Den islamiske metode at føre krig på, er ikke at dræbe uskyldige civile. Det var kristne i 2. Verdenskrig der bombede civile i Dresden og Hiroshima, som ikke var militære mål," sagde han.


Imam Feisal Abdul Rauf (center) poses in a photo with attendees at a 2006 Muslim Leaders of Tomorrow conference in Copenhagen, Denmark.
On the far left is Sultan Muhammad, communications coordinator for the
Council on American-Islamic Relations in Chicago. (photo: CAIR Chicago)
Ifølge rapporten sagde Rauf, at der kun ville være lidt fremskridt indtil USA anerkendte man støttede diktatorer og US præsidenten gav en "Amerika Culpa" tale til den muslimske verden.

Den 4. juni 2009, gav præsident Obama en tale til den muslimske verden i Kairo i hvilken han fastslog:

"Jeg er kommet her for at indlede nye begyndelser mellem USA og muslimerne over hele verden; den ene baseret på en fælles interesse og en fælles respekt;den anden på den sandhed, at Amerika og Islam ikke er adskilte, og ikke behøver at konkurrere. I stedet overlapper og deler vi fælles principper - principper om retfærdighed og fremskridt; tolerance og værdighed for alle mennesker....Således har jeg kendt Islam på tre kontinenter, før jeg er kommet til denne region, hvor den først blev åbenbaret. Den erfaring har givet mig en overbevisning om, at samarbejde mellem Amerika og Islam skal være grundlagt på det som islam er og ikke hvad den ikke er. Jeg betragter det som en del at mit ansvar som præsident for USA at kæmpe mod negative stereotypier om islam, uanset hvor de forekommer."

Rauf hyldede Obama for at "omfavne Islam i fredsforsoningsprocessen" i Obamas tale til den muslimske verden. Han skrev i Washington Post:

"Den historiske betydning af præsident Obamas tale til den muslimske verden i Kairo kan ikke overvurderes. Aldrig før har en amerikansk præsident talt til det globle muslimske samfund. Hans tale markerede et større skfite i amerikansk udenrigspolitik ..... Med blot nogle få sætninger ødelagde han den skøre teori om "Civilisationernes Sammenstød,' som fastholder at Islam og Vesten altid vil være i konflikt med hinanden. I stedet erklærede han, at USA ikke er i krig med Islam og fremlagde en plan for hvordan konflikten kan løses... Han fik muslimernes opmærksomhed fordi, ikke som de fleste andre politikere, var han villig til at kritisere såvel sit eget land som muslimerne der hvor de ikke lever op til deres idealer."

I et interview med Beliefnet om Islam og Amerika, spurgte en journalist Rauf, "Visse islamiske velgørenhedsorgansisationer er ved at blive undersøgt for mistanke om bånd til terrorister. Har du oplevet det som du betragter som respektable islamiske velgørenhedsorgansisationer blive skadet finansielt?"

"Vi tror at en vis del af enhver velgørenhedsorganisation er lovlig," svarede han. "At sige at man har forbindelser med terrorisme er meget gråt område. Det er at sammenligne med anklagen om at Saddam Hussein havde forbindelser med Osama bin Laden. Det var Amerika der havde forbindelser med Osama bin Laden - men betyder det så at Amerika er et terroristland eller har forbindelser med terrorisme?"

I 2004 deltog Rauf i en 30 sekunders reklame der blev sendt på Arabisk TV, i hvilken han undskyldte for de påståede overgreb i Abu Ghraib fængslet.

The Times rapportere at Rauf sagde han troede "Islamiske terrorister tilhører ikke et andet univers - at de kommer ud af undertrykkende samfund som han føler Washington har været med til at skabe."

Læsere af forskellige blog er oprørte over nyhederne om moskeen. Kommentater som følger:
  • Muslimerne gør kun dette for at se om de kan slippe afsted med det. Det er den måde islam spredes i ethvert land nu om stunder, som en cancer - gennem voksende totalitarisme. I dette tilfælde åbner de stille og roligt moskeen, derpå, fordi de slipper godt fra det, vil de fremføre deres vredesudbrud, indtil en eller anden endelige påpeger det. På det tidspunkt vil deres advokater, støttet af ACLU og forskellige venstreorienterede organsisationer slå tilbage.
  • Dette er ikke anderledes end at man tillod Nazister at oprette deres hovedkvarter og propagandakontor i NYC 1938. Hvordan skulle mennesker dengang kunne se forskel på rigtigt og forkert?
  • Hvilket kæmpefjols har givet tilladelse til dette?
  • Det er afskyvækkende. Det er virkligt lavt. Jeg har ondt af de mennesker der mistede familiemedlemmer.
  • Jeg mangler ord. Det er jo forfærdeligt.
  • Det mener I ikke alvorligt. Hvis det er sandt er vort elskede land allerede fortabt. Vi har ikke længere det Amerika jeg elsker og kender.
  • Hvem vil være med til at vædde om, at dette sted bliver en "turistattraktion" for muslimer? Denne moske vile blive en af islams helligste steder, fordi den befinder sig på stedet for dens største militære sejr.
Måske terrorister da vil være mindre tilbøjelig til at bombe dette område, hvis der er en moske. God ide.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=119328
© 2009 WorldNetDaily

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillader USA det, så er det en indrømmelse til Islam.
Mon Obama har en finger med i spillet?

falkeøje

Olsen sagde ...

Med Obamas tale i Kairo og øvrige hans leflen for muslimer, Saudiarabiens konge mv. er din tanke nærliggende!

Anonym sagde ...

Det bliver spændende at se hvordan Amerikanerne vil takle de næste 10 år med stigende islamiske provokationer fra den voksende muslimke befolkning. Det vil være en rettesnor for hvilken vej det vil gå verden fremover.

Mvh. V. Hafniensis

Related Posts with Thumbnails