lørdag den 24. april 2010

Forskellen på Venstre- og højrefløj

Forskellene på venstrefløjen og borgerlige

liberals worry about nsa while world tumbles  around them

Tilbage i 2006 skrev jeg om Forskellen på Venstreorienterede og Borgerlige, og om hvordan opfindelsen af øl, var en af de grundlæggende elementer i den moderne civilisation, og katalysator for opdelingen af menneskeheden i to adskilte undergrupper: Venstreorienterede og borgerlige.

Efterfølgende har jeg modtaget denne fra en læser der i detaljer yderligere går i detaljer:

Hvis han
Borgerlig
Venstreorienteret
Ikke kan lide våben
Køber ikke nogen
Vil have alle våben forbudt
Er vegetar
Spiser så ikke kød
Vil have alle kødprodukter forbudt
Er homoseksuel
Lever livet stille og roligt
Kræver lovgivet respekt
Er gået fallit
Forsøger at komme på fode
Spekulerer på hvem der skal tage sig af ham
Bryder sig ikke om tv-værten
Skifter kanal
Kræver at værten fyres
Er ikke-troende
Går så ikke i kirke
Ønsker at al snak om Gud ophører
Har brug for lægehjælp
Søger efter den bedste
Kræver at vi alle skal betale for ham

Jeg har tidligere skrevet:

Jeg er liberalt indstillet og har intet problem med konservative, republikanere og uafhængige. Jeg foragter Demokraterne, og det er ikke kun på grund af at de er anderledes end jeg, men fordi de udgør en fare for vort land, og jeg ikke kan skelne mellem hvem af dem der er nytteløse idioter, og de som ikke er det.

Nogle læsere har bedt om at jeg var mere specifik vedrørende mine politiske holdninger. Her følger de:

Våben: Uanset hvad de ellers siger, så ønsker venstreorienterede ikke individuelle våben fordi de ikke har tillid til enkeltindividet. Et ubevæbnet Amerika er som et får der venter på slagtningen. Jeg mener alle bør være klar til modstand.

Selskabsskatter: Jeg er imod at virksomheder beskattes fordi virksomheder, medmindre de er fuldstændig imbecile, netop ikke betaler indkomstskat.

Udover Japan så har vi den højest selskabsskat i verden og alligevel er der ingen mangel på overskrifter som "Virksomhed X betaler 0 skat." Hvis en virksomhed dog betaler skat, så er det forbrugeren der faktisk betaler skatten, gennem højere priser. Selskabsskat er skjulte personlige skatter.

Individuelle skatter: Dem er jeg imod.

Race: Jeg mener ikke at nogen race skal have fortrin fremfor en anden gennem lovgivning. Det var umoralsk dengang racen var hvid, det er umoralsk når racen er sort.

Kapitalisme: Amerika, selv med 51% kapitalisme, opbygges større velstand og der gives lov til mere frihed end 100% af andre politiske systemer. Hvis der er fattige i Amerika, er det socialismens skyld.

Abort: Jeg er imod abort. Det rager imidlertid ikke mig. Det er en sag mellem kvinden og hendes læge.

Sikkerhed: Jeg tror på en forebyggende indsats og forebyggende angreb. Jeg synes det er besynderligt når venstreorienterede gør grin med kristne fordi de tror på det "at vende den anden kind til" for venstreorienterede har jo intet problem med at terrorister træner, får våben og angriber os, uden de gør noget ved det.

Regering: Jeg har kun tillid til regeringen når den giver os en hær, et retssystem, og en lokal politisstyrke til vor beskyttelse. Jeg har ikke tillid til SEC, EPA, FDA, FTC eller nogen andre bureauer i regeringen med 3 bogstaver. Hvis der er en sygdom i vort land, så skyldes den for meget regerings indblanding.

Patriotisme: Jeg mener at agressiv patriotisme hos ethvert land, undtagen USA, er af det onde; mens ekstrem stolthed i Amerika er det eneste rigtig moralske i verden. Vi er verdens bedste land, med det bedste politiske system, det bedste økonomiske system, og den bedste kultur. Uanset hvilke negative følelser nogen kunne have imod os, selv i verdens afkroge, så har de vore jeans på, de ser vore film, læser vore bøger, spiser vore burgere og taler ofte vort sprog. Jeg burde være stolt over at være amerikaner når alle i verden går i seng om aftenen og ønsker de dog blot ville vågne i Amerika.

Gud: Niks.

Julen: Trods min ikke-troen, som jeg skrev i en kommentar på Angel's blog Woman Honor Thyself :

Jeg fejrer Jul

Som du er klar over er jeg ateist og jøde der elsker, og holder Jul. Hvad er der ikke at elske? Dejlige sange og musik og historier, dejlige traditioner, pyntede træer, det at købe gaver til sine elskede, sende kort til venner langt borte om at vi tænker på dem, bygge snemænd i forhaven, hænge lys i træer, sidde med familien foran pejsen, åbne gaver, kalkunen i ovnen, venner og familie hjemme hos sig, børn der kører på slæde, vinduer smukt pyntet, Julemanden og hans rensdyr, juletegnefilm om morgenen og julefilm juleaften, ristede nødder over ilden, min hustru og jeg der tuder når lille Tim ønsker os "Må Gud velsigne alle!" i afslutningen af en juesang. Der er intet forkert, overhovedet, ved at nyde Juleånden.

Man må være en elendig, ensom, uciviliseret kedelig fyr hvis man ikke elsker Julen. Der er virkelig nogen mennesker der ikke forstår Dickens "Et Juleeventyr" om gnieren Scrooge.

Artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails