onsdag den 14. april 2010

Hygiejne og religion - en konflikt

Dagens sure opstød: Muslimske sundhedsarbejdere er undtaget fra hygiejneregler

Greg Gutfeld

Således forlyder det ifølge en artikel i Englands The Daily Mail. Muslimske læger og sygeplejerske skal have lov til at være undtaget de strenge hygiejneregler, der har til formål at standse spredningen af dødbringende baktier.

Tilsyneladende er dette skifte i holdningen kommet efter at kvindelige muslimer havde betænkeligheder ved at lade deres arme være bare fra under albuen som de nye love indførte i 2007. Nogle muslimer skal have lov til at benytte engangsærmer, skønt nogle siger dette "kan bringe patientens sikkerhed i fare." Hvis man ikke skifter ærmerne kan man sprede superbakterier der kan dræbe tusindvis patienter om året.

343

Nuvel, jeg er bedøvende ligeglad med hvilken religion du følger: Hvis den er i konflikt med dit arbejde og andres sikkerhed - se så er det noget helt, helt andet. Hvis nu katolikkerne forlangte at man bar et krucifiks over det venstre øje hele tiden - se, så ville jeg ikke ansætte dig som pilot.

Denne beslutning om at ofre hygiejne for at behage religion følger lige efter at vor egen regering beslutter at fjerne udtrykkene "islamisk ekstremisme" og "jihad" fra den nationale sikkerhedspolitik. Obama føler åbenbart, at det at kæde islam sammen med terror er skadeligt for ikke-terroristerne. Min filosofi er enkel: Jeg er bedøvende ligeglad med, hvad du kalder selvmorderiske galninge, blot de bliver fjernet fra jordens overflade.

Hvilket Obama også gør, ganske sejt!

Men her er sagens kerne: På britiske hospitaler er det ikke den nedarvede ekstremisme der øger risikoen for dødsfald. Det er ikke voldelige radikale der går ind på hospitalerne med bomber bundet om brystet. Næ, nej - det er tilhængere af islam der vælger ikke at følge sanitære regler, dermed øges risikoen for dødsfald. Det er ikke nær så dramatisk som en bombe, men dræber gør det under alle omstændigheder.

Hvad skal man derfor benævne det som?

Ja, på en måde er det mere dødbringende end en superbakterie - en gennemført, idiotisk, uhæmmet politisk korrektheds tendens hærger England, og inficerer alle aspekter i livet. Ultimativt dør mennesker, fordi vi er så angste for at såre nogens følelser. Det er virkelig en sørgelig tingenes tilstand, hvilket også er grunden til at jeg boykotter tåberne.

1 kommentar:

Universalgeni sagde ...

Jamen, hvad så hvis man er dybt troende mht. videnskab? Jeg tror virkelig dybt på videnskab og min tro kræver, at jeg følger videnskabelige retningslinjer. Betyder det, at jeg selv kan vælge læge/sygeplejerske, hvis jeg skal indlægges i England? Eller sygehus, ligefrem? Hvad nu hvis jeg insisterer på at belige behandlet efter videnskabelige proncipper?

Parallelsamfund, ja tak! Nu! Briterne skal have selvstyre! Yep.

Related Posts with Thumbnails