fredag den 30. april 2010

Umulig mission - er du klar!

En politisk Mission, hvis du accepterer den

Harold Witkov

Tilbage i 60'erne var der en TV- spionserie der blev kaldt, "Mission: Impossible." 30 år senere var der igen Mission:Impossible filmene med Tom Cruise i hovedrollen. I såvel filmene og TV-serien fik en af hovedpersonerne altid sine instrukser ved et bånd, personligt rettet til vedkommende, og som indeholdt den velkendte frase, "Dette er din mission, hvis du accepterer den."

Mine partikammerater (konservative,liberale) der er på valg til november, jeg har en politisk mission til Jer. Jeres mission, hvis I vælger at acceptere den er at overbevise mindst en person i jeres omgangskreds, som I ved er en overbevist Demokrat (socialist) at vedkommende skal stemme Republikansk.

Selvom min mission ikke vil være nær så spændende som en Mission: Impossible film, er det at yderste vigtighed. Faktisk afhænger vort lands fremtid af, at du opfylder din mission, forudsat du accepterer den. Hvis ikke, så vil jeg gentage, så tag ikke mine ord for lette varer.

Baggrundsforståelse:

Jeg overværede fornylig et to-dages forretningsmøde, hvor, ikke som nogen overraskelse, at liberale (venstredrejede) forretningsfolk i den grad var flere end mennesker med min holdning. Jeg var klar til at gå i kamp med dem når det drejede sig politiske argumenter, og jeg ventede på, at de skulle begynde at forhåne "de obstruerende Republikanere," hvilket også skete, og så igangsatte jeg min modoffensiv.

Jeg må dog indrømme at jeg ikke fik succes. For at forandre strategi, søgte jeg senere at fortsætte den ophedede debat i en-til en diskussion. Undertiden forekom det mig at jeg gjorde fremskridt, især når jeg talte om Demokraternes amokløb med overforbrug, et emne nogle indrømmede de ikke havde det godt med, og så gik det galt ved at nogle hævdede jeg gik "for langt."

Tilsyneladende overskred jeg en usynlig grænse med hensyn til troværdighed ved at forsvare Fox News, Rush Limbaugh, Sarah Palins intelligents, og ved at forslå at den Store Barack Obama måske med overlæg forsøgte at smadre vort lands økonomi i hans ihærdige forsøg på at forandre Amerika.

Efter jeg var kommet hjem fra mødet, genovervejede jeg mine politiske argumenter og kampene jeg havde engageret mig i, hvad jeg havde sagt og hvad jeg burde have sagt og så fulgte min efterrationalisering. Min bedstefar var sælger, min fader var sælger, og i de sidste 30 år har jeg også været sælger. Havde jeg da intet lært?

Aldrig i mit liv har jeg foretaget et salg eller hørt en lignende historie om et salg der kun drejede sig om argumneter. Jeg har aldrig haft et salg ved at jeg har mistet tålmodigheden, ved sarkasme, ved at påstå overfor en potentiel køber at hans argumenterværdier intet var værd, eller at han var helt galt afmarcheret.

Tilsyneladende gælder de samme regler når det drejer sig om behandlingen af politik. Hvis jeg skal sælge noget et politisk budskab, da må jeg behandle ham som en mulig køber, udvise den yderste høflighed og respekt, opøve mine evner til at høre efter og derpå alligevel fastholde mit budskab.

Dine instruktioner:

Vi er i krig med Barack Obama og hans yderliggående politiske venstrefløjs dagsorden. Barack Obama skal først på valgt november 2012. Da vi altså ikke kan stemme ham bort før da, så er det næstbedste vi kan gøre at bekæmpe hans allierede, Demokraterne ved kommende novembervalg.

En del af vor tilgang til at besejre Demokraterne ved stemmeboksen er at gå i kødet på Demokraternes vælgergrundlag. De gode nyheder er at det ikke er en Mission: Impossible. Hvis du følger instruktionerne der følger, vil det blive meget nemmere at få een overbevist demokrat til at skifte holdning, end hele hans politiske trossystem.

Denne "få en Demokrat til at stemme Republikansk mission" vil aldrig kunne opnås ved argumenter og ophedet debat, men kun gennem klogt salgsarbejde rettet direkte mod Barack Obamas Achilles hæl: Økonomien.

Når du taler politik med en socialist, så er det din mission at dreje den politiske diskurs hen på økonomien. Du skal holde fast på, (dog høfligt og venligt) det åbenbare. At forbruge billioner af dollars vi ikke har, ja det kan kun føre til galopperende inflation eller at regeringen går konkurs. At trykke pengesedler uden noget værdigrundlig er galskab, ligesom den voksende gæld til kineserene, ligesom det byrdefulde underskud. Denne forbrugsfest hos Kongressen og Demokraterne skal ophøre før det er for sent.

Sundhed for alle lyder meget fint, men at give sundhedsforsikring til 30 millioner uforsikrede amerikanere lyder mere som en budgetfadæse, end en måde at reducere underskuddet. Husk, mine kære konservative, når nu sandhedens lys rettes på Demokraternes økonomiske politik, altid at indføje ordene 'hidtil uset'; hidtil uset underskud, hidtil uset låneoptagelse, hidtil uset forbrug, hidtil uset arbejdsløshed siden Den Store Depression, og hidtil uset udsalg af amerikanske virksomheder.

Lad derfor den socialistiske svigerinde Doris forklare sig om frit valg, din nevø Chuck om våbenkontrol og din nabo Fred udbrede sig om global opvarmning. Bid ikke på krogen, og lad ikke latterliggørelsen af Fox News, Rush Limbaugh og Sarah Palin bringe dig på glatis. I stedet, som en god sælger, være rolig, kølig og drej samtalen hen på økonomien og fortæl dem:

"Jeg værdsætter og respekterer din mening, men hvis dette gevaldige overforbrug fortsætter med Demokraterne da ville alle de moralske værdier du værdsætter også forsvinde. Hvis dette land går konkurs, som det helt sikkert er på vej til, da vil ting du gerne vil stemme for være at sammenligne med at møblere om på Titanic. Du synes måske det er vanskeligt at tro, men jeg er dødsensangst, og jeg tænker ligeså meget på dine børn som på mine. Det drejer sig jo en en nedsmeltning af Amerika, og du må endelig ikke tro at det ikke kan ske her. Hvis du ønsker at dette land skal flyde ovenpå, da bør du måske overveje at stemme Republikansk for første gang. Hvis du står fast på de principper du nævner, skal du måske overveje at springe dette valg over.

Min konservative venner, jeg er klar over at nogle af os ikke er klar til denne mission. Vi er ikke skabt til undergrundsarbejde. Du synes måske, at det at holde mund er tegn på svaghed, og at den fair Lady Sarah Palin har brug for at hendes ære forsvares, ved at nogen smider håndklædet i ringen, hvis det er det der skal til. Jeg værdsætter din holdning. Du er undskyldt fra denne mission, og du kan trække dig tilbage med rejst hoved. For de som er villige til at acceptere denne politiske mission, ja da regner jeg med jeres støtte. Held og Lykke.

Artiklen er nu forbi.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails