fredag den 11. september 2009

Tarmskylning der giver luft

Den perfekte tarmskylning: Islam

Der har på det seneste været en stigning i populariteten med tarmskylninger i USA, skønt der ikke er nogen definitiv videnskabelig undersøgelse der kan afgøre om det vitterligt gavner eller ej.

WebMd advarer i en artikel Tarmskylning er det nødvendigt? om at der er potentielle sideeffekter:


  • Opkastninger, kvalme, kramper

  • Svimmelhed, en form for dehydrering, der kan forårsage ubalancer i kroppens mineralbalance.

  • Forøgelse af sekret, hvilket tyder på at kroppen anser rensningen som en gift.

  • Forøget virkninger på indtage medicin.

  • Perforering af mavesækken

  • Infektion


Nu forlyder det at Islam har fundet en moderne løsning på tarmskylningsproblemet, hvor man får garanti for at ens endetarm bliver fuldstændigt renset for store mængder af fastsiddende giftigt affald der har sat sig fast på tarmvæggen. Vægttabet er øjeblikkeligt og risikoen for at dø af endetarmskræft er helt og aldeles fjernet.

Et tip med turbanen Hat Tip til Jihad Watch for denne oplysning:

Gulf Daily News, Saudier skærper sikkerheden for at beskytte olieanlæggene

Saudiarabien har skærpet sikkerheden ved oliefaciliteterne efter at landets anti-terror chef, viceindenrigsminister prins Mohammeed bin Nayef undgik et selvmordsangreb. Vagter ved Abqaig, verdens største olieudvindingsanlæg sagde i går.

"Det var al Queda der tog ansvaret for selvmordsangrebet og sagde at bombemanden Abdullah Hassan Taleh Al Asiri, havde haft held til at komme forbi sikkerhedsforanstaltningernen og komme ombord i et privatfly."

En udtalelse der blev posteret på jihadisternes hjemmesider af al Queda på den Arabiske Halvø sagde at Al Asiri passerede checkpoints ved Najran Lufthanven nær grænsen til Yemen, og lufthavnen i Jeddah.

Derpå gik han ombord i prins Mohammeds private jetfly med sine eksplosiver, derpå meddeltes det, at han sprængte sig selv i luften sammen med prinsens livvagter. Hjemmesiden har også et billede af Asiri.

Det saudisk ejede Al Arabiya TV sagde, at Asiri var en 23 årig saudier, hvis bror Ibrahim også er eftersøgt.

Man meddelte at angriberen skjulte eksplosiverne i sin endetarm, og derved undgik han at blive afsløret.

Man citerede også en ekspert som fremhæver at denne metode med at skjule sådanne sager retter sprængningen væk fra selve målet, mens bæreren sprænges i stumper og stykker.


Nu forstår vi, hvorfor de Saudiske kongelige kræver, at alle der kommer ind i eller forlader deres nærvær skal bukke sig forover og derved lade deres anus'er være borte fra dem.

Advarsel:

Udtalelsen vedrørende den islamiske tarmrensningsmetode er ikke blevet bekræftet af Sundhedsstyrelsen, der jo kun vurderer fødevarer og stoffer, ikke muslimske suppositorer. Denne metode kan altså ikke benyttes som diagnose, kan ikke forhindre, behandle eller kurere nogen form for sygdom.

Mine læsere oplyses, og advares om at denne information på Nettet er beregnet udelukkende for uddannelsesmæssige formål og ikke beregnet til at være en erstatning for velinformeret og oplyst lægelig rådgivning eller pleje. Læserne bør ikke benytte denne information som diagnose, eller behandling af nogen former for dårligdomme, uden at have konsulteret en læge.

Den bør heller ikke benyttes af personer under 18. Rådfør dig med en læge før du indsætter noget i dine nedre regioner, og undgå at gøre det hvis du har blot det mindste ubehag, herunder, men ikke kun begrænset til, tendens til slagtilfælde, for højt blodtryk, hjerteproblemer, lever- og nyreproblemer, tarmproblemer, sukkersyge, blodmangel, depressioner, ængstelse, andre psykiske problemer, arvelige tegn på disse eller andre medicinske forhold, eller hvis du intager nogen receptpligtig medicin, eller/og urteprodukter med lægeligt formål.

Ovenstående bør læses igen og igen, før indsættelsen, eller indtagelse af nogen af de beskrevne produkter i artiklen.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails