søndag den 6. september 2009

Uheldig opførsel, hvorfor mon?


Hvad er der dog galt med muslimske mænd?

Marylou Barry

Hvad plejede dine forældre at fortælle dig da du var lille? Jeg vil godt vædde om, at jeg ved det. De sagde:

Du skal respektere andre. Lad være med at røre ved noget andre ejer. Behandl andre på den måde du ønsker de skal behandle dig. Husk at dele. Det er kun morsomt når det er morsomt for alle.

Lad være med at stirre på mennesker. Vær venligt imødekommende. Lad være med at råbe og skrige, jeg kan godt høre dig. Har du set andre gøre det? Hvad er det magiske ord? Husker du at sige tak og værsgod? Hvis du opfører dig sådan der så får vi ikke lov at handle her mere.

Hold op med det. Det er ondskabsfuldt. lad være med at genere andre, der er mindre end dig selv. Dovenskab er roden til alt ondt. Ingen kan lide en bølle. Lad dog din søster være i fred, hun generer dig jo ikke. Det var brutalt. Sig du er ked af det. Hvis du ikke kan opføre dig ordentligt, så gå ind på dit værelse.

Nu et andet spørgsmål, og jeg har ikke svaret på det: Hvad fortæller muslimske mænds forældre dem når de er små? Hvis du ser dig omkring, så ser det ikke ud til at de giver det samme budskab som andres børn får.

I Ægypten rapporteres om af 83% af de indfødte kvinder og 98% af de udenlandske kvinder er blevet generet seksuelt af ægyptiske mænd, og det er ikke kun verbalt. Jo, det Ægypten - civilisationens vugge, de mennesker der styrede verden før Muhammad blev født. Før Jesus, Før Moses. Før Abraham.

For at blive endnu mere forvirret så siges der i samme undersøgelse at halvdelen af de ægyptiske kvinder der blev krænket var iført slør. Ud af de undersøgte ægyptiske mænd indrømmer 62% at de har generet kvinder, men 53% siger at det var kvindens fejl, og de tilslørede kvinder er enige.

Blandt undskyldningerne hos krænkerne var at de kedede sig, og at kvinderne enten måtte være smukke eller skjule noget. Er det at være smuk lovstridigt i Ægypten? Selv om du dækker dig til? Jeg har fået fortalt at det at få et arbejde og derpå gå hjem til din familie om aftenen er som den rene magi i jihaden mod kedsomhed, men at det muligvis ikke er ligeså morsomt som at befinde sig på gadehjørner og opføre sig som en sand idiot.

Så til noget mere underfundigt. Det ser ud til, at muslimske drenge ikke alene får lov til, men også opmuntres af deres forældre til at spille en prominent rolle i det man kalder såkaldte "æres" forbrydelser. Visse teams bestående af far-søn husker man på, det kunne være Yaser og Islam Said, Muhammad aóg Wawas Parvez, og nu mener man Mohamed og Rilvan Bary. Forældrene har i årevis haft mulighed for at opdyrke den slags ondskab hos dem selv, men man må virkelig undre sig over, hvad der foregår inde i et barn, og som får barnet til at ødelægge et andet barn som det selv, et barn han er vokset op med og højst sandsynligt er i slægt med. Uanset hvad der er, så foregår det altså i visse familier. Er der mon et ord i "Koranen" for "ondskabsfuld?"

Læserne der kunne føle sig mere sikre ved at mene at disse ting faktisk ikke foregår skal så absolut holde sig væk fra websitet

TheReligionOfPeace.com. Oveni dette sites løbende beretning om dødelige angreb i Islams navn (Over 13000 efter 11.09.2001) er dets links til avisernes beretninger der benævnes "æres" forbrydelser rundt om på jorden. Det hele præsenteres objektivt, uden redigering, formodentlig fordi enhver kommentar der tilføjes de oprindelige beretninger ville være, ja, som en bekræftelse. Prøver på de nuværende overskrifter kan lyde som følger:

Søstre tortureret for at forlade hjemmet uden tilladelse.

Ægtemand slagter sin hustru og svogre fordi de ville forlade ham.
(U.K.) Mor dolket ihjel foran børnene.

(Tyskland) Ægtemand stikker øjnene ud på sin hustru og kører hende derpå over med bilen.

Pakistanske provinser praler med over 40 æresdrab på en måned.

I et polygamt ægteskab blev den første hustru skudt ned.

Kvinde skudt fordi hun sagde nej til frieri

Mand dræber hustru, datter, niece på mistanke om løsagtighed.

Det er kun en lille minoritet af forbrydelser der faktisk bliver berettet om, og de er blevet lagt på websitet indenfor den sidste uge (mens dette skrives.)

En særlig tophistorie

llustrerer hvad jeg mener med de muslimske mænds manglende vilje til at stå til ansvar for egne handlinger, en fejl der må tilskrives, enten den måde han er vokset op på eller den kendsgerning at han er kommet her gennem rumvæsener, der derpå hurtigt er forsvundet igen. En mand er i en retssag i Storbritanninen anklaget for at bryde ind i en kvindes hjem og dolke hende 14 gange i nakken, brystet og ryggen lige foran hendes 7 årige datter, og han siger han er uskyldig, ikke fordi han ikke myrdede hende, men fordi hun "provokerede" ham til det ved at bryde forholdet. Hvem er det dog der lader sådanne monstre vokse op?

Jo, jeg ved godt at jeg sandsynligvis vil høre fra snesevis af muslimske forældre der vil sige, "Hold nu op....Lad nu være....Pas dig selv." Deres børn er ikke problemet: Hulemændene i nyhedshistorierne er. Men mit spørgsmål er dette: Hvis problemet i væsentlig grad ikke er knyttet til islam, hvordan kan det så være at andre religioner ikke kan fremvise sådanne hændelser? hvis problemet er socialt, så hvor er så alle de presbyterianske, rastafarianske og ateistiske mænd der smider syre i ansigtet på deres hustruer fordi de går i butikker, eller som sætter ild til deres søstre fordi de taler i telefon? Hvor er alle shintoisterne baptisterne og de buddhistiske mænd, der mener Gud har givet dem guddommeligt mandat til at bestemme, hvordan resten af verden skal leve? Og hvis de faktisk findes i et vist antal, hvordan kan det så være at ingen anstændige mennesker faktisk laver hjemmesider for at berette om deres barbariske opførsel?

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=108145

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails