Terrorister og tyranner gå ad Helvede til

Gary Graham

Med risiko for at erhverve mig en plads i ' Berømte Mestre i Det Åbenbare'... skal jeg sige dette. De er ikke 'frihedskæmpere' de er ikke tapre jihad krigere, de er ikke 'oversøiske indsættelses operatører'...de er terrorister. De er onde. Det er sandt at de vil 'møde deres skæbne, men det vil ikke ske som de selv tror den skal indtræffe. De vil blive nogle meget skuffede sjæle der vil finde ud af, at alt det de troede på, faktisk så intenst, at de ofrede deres korte patetiske forførte liv...var en kæmpeløgn. De har en aftale med evigheden i vente, men der vil ikke være 72 jomfruer som de kan deflorere for evigt. Ikke engang i en time og 30 minutter. Nænej, intet af det. De sker nemlig ikke. (Og som Dennis Miller engang sagde, "Hallo, 72 jomfruer? Det er måske i orden et stykke tid, men den syvende eller ottende ...da vil man få lyst til at ringe til en prostitueret.")

Niksenbiksen. jeg vil ikke hævde jeg har konsulteret Skaberen, men .... jeg har det fra pålidelig kilde, at det der med jomfruer i paradis blot er en gang billig, røv og gulvsand sludder for at få rekrutter.

Og Bindegalt!

Nå, I vil altså være jihadistselvmordsbombere med en plan om at dræbe vore tapre tjenestegørende... hvad med at finde på noget andet at benytte Jeres opsparede energi på, istedet for at vente på at bruge den på 72 småpiger. Hvis I er så ensomme og patetiske og værdiløse, så hop dog på det allestednærværende Internet med 25 timer i døgnet porno, gå igang og arbejd i tre minutter på din fremtidige skæbne lige der i din private mudderhytte. Lad dog eksplosionerne blive hjemme! Din indbildte ære er skideligeglad med dig, og om du sprænger en amerikansk soldat i luften vil ikke afholde dig fra en evighed med tænders gnidsel og analherpes. Så få hovedet op af møddingen og arbejd på noget fornuftigt - måske ligefrem at hjælpe mennesker i stedet for at dræbe dem. Blot et forslag.

Når vi nu beskæftiger os med ironi - hvad er det dog for en syg, sørgelig joke? Disse hengivne ekstremister der køber hele jihadpakkens myte, med line, krog og flåd, for at indbilde sig de er religiøse trofaste og dydige .. mens de venter på den ultimative belønning for deres heroiske morderiske blodmættede gerninger ... og så kommer de slet ikke i Himlen.

De ryger direkte i Helvede!

Det er næsten grinangtigt. Eller det kunne det være, hvis det ikke var fordi det er så skrækkeligt sørgeligt. En lille ekstremisitisk segment af verdens største religion låst inde i en forfærdelig, ulogisk, stædig og nytteløs ond gyserverden. Alt sammen baseret på en løgn. At deres "Gud" tvinger dem til enten at omvende verden til islam ... eller hvis det ikke kan lade sig gøre, da sprænge det hele i luften. De er forpligtet til en evig jihad om at dræbe enhver der ikke vil acceptere og antage deres strenge religiøse doktriner - mand, kvinde eller barn. Og at de faktisk bliver belønnet for at myrde disse uskyldige, og får en evig evelsignelse i Paradis og jomfruer står til deres rådighed.

Og så kalder de os for Den Store Satan.

Okay, lad mig følge op. Med al behørig, (og ikke behørig) respekt.... og jeg ved det er en afvigelse, men jeg aner ikke, hvordan jeg ellers skal komme frem med det. Jeg taler nu kun til de voldsbesatte ekstremistiske islamofascistiske muslimer. Jeg kan bare ikke forstå at Jeres følelser blevet såret for femtusind år siden da jøderne pludselig begyndte at rende rundt og erklære at Gud sagde, at de var 'det udvalgte folk.' Jeg kan godt forstå at I måske følte Jer sådan lidt - tilsidesat? Det ville jeg nemlig. "Hvad mener I med at I er 'de udvalgte'? Udvalgt af hvem? Gud!? Hold nu op med at drille? Åh ja, og vi er så ingenting? Hvad er det for noget forbandet sludder?

Men har I overvejet ..."udvalgt..til hvad helt nøjagtigt?" Hvis man ser på deres historie så bliver det meget klart at de ikke altid har været udvalgt til gode ting. Der var slaveriet i Ægypten. Det gik meget godt til sidst. Moses klarede den klippefast. Og Det Forjættede Land var sejt. Men hvad med eksilet i Babylon? Det må ikke have været rart. Så var der kampene med romerne? Der var ingen FN dengang at beklage sig til. Og menneskerettighedsgrupperne havde ingen anelse om det, selvom jeg er sikker på de ville have forsøgt. Derpå den allerstørste bommert af alle, Jesus kommer og bliver populær .. giver de jødiske ledere en god gang skæld-ud ..han hærger Templet som Axel Rose der smadrede sin penthouse suite i Hollywood Hyatt ... og jøderne fik skylden for Jesu krisi død! Og alle der var tilstede sagde det var romerne der dræbte ham! (hvis vi blot havde en Zapruder film fra dengang, der kunne afslutte den kontrovers ikke?) Så kom forfølgelsen i Rusland..pogromerne..og endelig Europa under nazistyret. Endlösung.

Så man må spørge sig selv .....De er Det Udvalgte Folk...men udvalgt til hvad?

Men at være 'udvalgt' er alligevel noget særligt. Ikke at være udvalgt ...er ikke noget særligt. Det nager åbenbart.

Nuvel jeg kan følge Jer i Jeres plage. Det må være noget besynderligt at udvikle Jeres kultur side om side med en hel race der praler ved enhver lejlighed med deres enestående gunst fra Guddommen. En eksklusiv klub, et gylden nøgle medlemskab og en fribillet til den Almægtige. Jøderne som rockstjerner. Og så det der andet afkom fra Abraham..med muslimske rødder? "Uh.. undskyld gutter, men I kan være roadierne. Tag nu fat i de instrumentkasser venner? Vi skal lige kontrollere lyden."

Jeg ved det ikke, men måske hvis den der Kain ikke havde dræbt sin bror Abel, så ville tingene måske have udviklet sig anderledes?

Jeg er kristen, jeg er heller ikke en af de 'udvalgte.' Du kan ikke finde mig igang med at rive mine klæder itu, flå hår ud af hovedet eller svinge med min sabel ved den nærmeste synagoge. Jeg er besindig, jeg siger, "Hej med Jer, nå er I dér I Udvalgte Folk? Godt for Jer, jeg håber i klarer jer." Men lyt engang Ahmed - og jeg siger det med tålmodighed, tolerance og respekt. Det er fem tusind år siden.. så må jeg foreslå, at alle hos Jer der stadig er ved at blive fortæret af dette multi-generationsagtige had mod alt der er jødisk ...sæt Jer dog ned og skænk Jer den dejlige varm kop af mærket 'Kom Over det.'

Det er på tide at slippe det.

Jeg kommer i tanke om det TV show for noge få år siden, "Ally McBeal." Gregg Grumann spillede en advokat de kaldte 'Fish'. Fish havde denne tilbøjelighed med at svine alle han kom i kontakt med til, nogle gange ubevidst, men ikke desto mindre gik der kludder og tilsvining i sagerne, blot for den gode ordens skyld. Når han opdagede nogle af sine utallige fornærmelser da ville han øjeblikkeligt afskrive sig enhver skyld, ansvar og straf med det enkle ord som våben: "Lad os komme videre!" .

Abdul… Ahmed… Sal-hakim Ib bin Sal-har Alimi-Omar… allesammen nu: “Lad os komme videre!!”

Jo, der har været årtusinder med krig. Jo, der har været masser af overgreb begået med begrebet "Guds Vilje" i millenniernes forløb. Og som en kristen vantro, vil jeg tilskrive nogle af dem til de forskellige krænkelser som de der Korsfarere måske har været indblandet i da de havde så travlt med at "evangelisere" den muslimske verden, med Bibelen i den ene hånd og sværdet i den anden. (Richard Løvehjerte var efter som det fortælles en ægte opfarende hidsigprop, og ikke tilbøjelig til velovervejede forhandlinger.)

Men I tyranner og ekstremister under halvmånen og stjernen (fredelskende muslimer har jeg ingen uoverenstemmelse med .. skønt Jeres religion er blevet kidnappet af en højrøstet og voldelig ekstremistisk minoritet, så gør I Jer selv og verden en bjørnetjeneste ved ikke at tale imod den wahhabistiske ekstremisme - og Jeres tavshed er øredøvende!)...det er Jer gutter der har måttet lide for de uprovokerede blodsudgydelser i mands minde.

Hvis I gutter virkelig var interesseret i fred da ville I, i det mindste anerkende Israels ret til eksistens. I ville ikke have forkastet Ehud Baraks utallige fredsforslag og indrømmelser til Arafat. I ville ikke have givet næring til den såkaldte Libanesiske Borgerkrig (hvis uprovokerede slagteri af et ukendt antal libanesiske kristne kan kaldes Borgerkrig?). Og hvis I virkelig var fredens folk...da ville I forpligte Jer selv og jeres kultur til at genopbygge Jeres samfund og folk. I ville være engagerede i handlinger der er med til at udvikle teknologi og være med til at brødføde Jeres eget folk og sørge for en bedre mere fredelig tilværelse. I ville arbejde i harmoni med Jeres jødiske naboer, udveksle produkter, services og ideer for yderligere at skabe lykke, og fredelige fremskridt som i så tydeligt giver udtryk for på engelsk til Vestens presse; og derpå ligeså hurtigt benægter I det og forhåner det på Jeres eget sprog overfor Jeres eget folk. Ligesom... "Nu hvor vi er alene og har narret de der narhoveder, så kan jeg forælle hvordan det virkelig hænger sammen." (Småting, som at drive Israel ud i Middelhavet..)

Når I fortæller os at I kun går ind for fred ..... er det så noget under, at vi ikke tror Jer?

Mens dette skrives er der en større opstand der ryster Jorden. Revolutionens vinde blæser i Teheran efter påstandende om et svindelagtigt valg, der har medført at den tossede despot Ahmadinajad får endnu en periode med undertrykkelse. Folket I Iran går på gaderne i kamp for friheden. De risikerer deres liv i modstanden mod tyrannen.

Vi amerikanere der elsker frihed er rystede i vort inderste med empati og opmuntring. Vi hepper på sidelinjen ligesom når vi ser en film om et babysæl der desperat svømmer for at redde livet, i forsøget på at undgå en dræberhvals kæber. Vi hepper intenst på ham, og imod alle odds, undslipper den lille sæl til frihed .. og livet.

Vi er oprørte over scenerne i Iran, fordi vi kan huske vor egen umulige start. Stå op imod Det Britiske Imperiums magt og vælde, datidens eneste supermagt. Med så megen modstand burde vor Republiks fødsel ikke kunnet have fundet sted. Dog skete det. Menneskets vilje, denne sakrosante menneskelige drivkraft, viljen til at ville være fri...overvandt truslen, faren, frygten .. og ofrene. Dette er virkelig afgørende kritiske tider for vor nation og for vor verden. I hvilken udstrækning vil vil støtte denne drivkraft for friheden i Iran og i andre dele af verden, er et spørgsmål?

Og i lyset af de seneste handlinger foretaget af Obama administrationen og Kongressen der påviser det modsatte ... så er spørgsmålet om i hvilken udstrækning vi vil støtte friheden i vor egen nation?

Med den tilsyneladende overdådige omgang 'røv og nøgler' der slynges rundt i medierne, noget fra kommentatorer, noget fra vor ledere - mister vi ofte de åbenbare sandheder af syne, ikke mindst som denne: Der er noget der er rigtigt ...og noget der er forkert.

Stregen i sandet er trukket. Rigtigt, forkert, Godt, Ondt.

Ingen kan længere tillade sig den luksus at læne sig tilbage og lade "de andre" foretage beslutningerne, det ubehagelige og bestemme hvilken slags verden vi skal leve i. Ikke at tage en beslutning er at tage en beslutning; til skade for samfundet. Du er på den ene side..eller du er på den anden. Og uvidenhed, kan ikke længere benyttes som en undskyldning i disse tider med masser af teknologi og informationskilder. Informationstidsalderen er over os, og at overgive sig til dovenskab eller direkte arrogant nægte at lade sig selvuddanne er det samme som at tilslutte sig de legioner der er med til at fastholde mørket og som giver intellektuelt og åndeligt trældom.

Så hvilken side er du på?

Er du på undertrykkernes side? På deres side, som vil kontrollere dig, regulere dig, beskatte dig, idømme dig bøder, fængsle dig, eller dræbe dig, hvis du ikke følger deres filosofi om livet eller reglerne i religionen? Eller er du på den anden, De Frie Mænds side? På den side hvor frie individer er engageret i frihed og i en uhindret søgen efter lykke, uden besværligheder gennem uhæmmet restriktioner fra regeringen og under ledelse af en æreskodeks med ansvarlighed, og hengivenhed for godhed, styrke, kærlighed og frihed?

Tiden, hvor man kunne side passivt på sidelinjen er forbi - for os alle. Den der hamrende følelse du har indeni lige nu .... det er din sjæls længsler. Denne hamren skal snart blive til en øredøvende trommehvirvel. Det er det universelle krav om at være fri, som hver menneskeligt væsen er født med. At benægte det er at overgive sig til slaveri. Svaret på det er at stå op imod og indtage din rette plads blandt skæbnens frie folk.

Terroristerne og tyranner kan få deres Helvede - de har fortjent det.

Lad de iblandt os der hylder frihed og ærer livet nu stå fast her, på denne jord, og kæmpe for frihed. Lad os kæmpe som om vor fremtid, vore familier, vort liv afhænger af de. Fordi, venner... det gør det nemlig.

Gary Graham