søndag den 31. oktober 2010

Af hjertet tak, Obama!

Mange, mange tak Obama!

Patrice Lewis

"Barack Obama er det bedste der er sket i Amerika i de sdste 100 år," er overskriften. "Det er sandt at han er frelseren for Amerikas fremtid. Han er det bedste nogensinde.

Det lyder næsten som det normale venstreorienterede bavl -- ikke desto mindre er det sandt.

Disse ord og sætninger kommer fra en fremragende artikel af en landmand og ejendomsmægler ved navn Gary Hubbell, og hans holdninger giver genlyd over hele den konservative blogosfære og på online nyhedsstudierne.

"Uden ham ville der ikke være nogen Tea Party Bevægelse(Obama)" bemærker Joseph Farah. Der ville ikke være noget oprør fra græsrødderne uden ham.. det ville ikke være nogen vækkelse i vælgerkorpset uden ham. Der ville kun være lidt opmærksomhed på Forfatningen ... uden ham. Uden ham ville der ikke være nogen nostalgiske tanker om de gode gamle dage med amerikansk velstand og triumf uden ham."

"En af velsignelserne ved at venstrefløjen kom til magten sidste år -- der er dog ikke mange -- er at den almindelige amerikaner har set glimt af hvad hvordan venstrefløjen ser ud - helt afklædt," siger Craige McMillan. "Hvordan er det sket et vi er gået fra 'håb og forandring' til 'bedrag og tyranni'? Det korte svar er: Amerika havde glemt hvordan venstrefløjen virkelig ser ud."

"I årtier har venstrefløjen i det store og hele kontrolleret nyhedsmedierne, kunstarterne, universiteterne og underholdningsverdenen," skriver Dennis Prager. Og det helt store antal amerikanere har indtaget disse venstreorienterede budskaber og deres kritik af konservative. Hvad disse amerikanere aldrig har være i stand til at gøre er at se hvad venstrefløjen faktisk vil gøre når de har magten."

Forstår du, det har været et godt stykke tid siden en venstreorienteret regering har været i stand til helt og aldeles at indføre, i praksis uudfordret, deres progressive dagsorden. Når folket så faktisk ser hvad det går ud på, bliver det rædselsslagen. Med andre ord, " amerikanerne har undertiden brug for at blive mindet om hvor dyster den venstre side egentlig er."

"---det er klart at præsident Obama ikke har forstand på økonomi, og hans mål er at fremme en venstreorienteret dagsorden med massivt forbrug, flere sociale velfærdsrettighedsprogrammer og en kæmpemæssig udvidelse af regeringen og forhøjede skatter," siger tidligere leder af Husets flertal Tom Delay.

Vi har haft mange middelmådige præsidenter. Denne endeløse middelmådighed og den endeløse bortskæring af vore forfatningsmæssige friheder har lullet os ind i en endeløs tilstand af apati.

Det var apati der gav Obama embedet - kedsommelighed eller dovenskab eller nysgerrighed om de tågeagtige "forandring" som en karismatisk Obama lovede os.

Og siden Håb og Forandring kom væltende ind i embedet har dette land ikke været det samme. Det socialistiske forræderi har gnavet fundamentet for vor nation bort - for de næste mange år - faktisk ubemærket af en apatisk befolkning - men nu kan man se det. Obama og hans ikke valgte zarer viser os hvor nederdrægtigt socialismen kan ødelægge en økonomi og to århundreder med frihed.

"Ikke kun amerikanerne vågner op til 'forandringens' sande natur," siger Roger Hedgecock, "de er lamslåede over omkostningen....Måske vil disse unge vælgere endelig indse at Obama 'forandringen' ville kræve højere skatter i resten af deres liv og for deres børns liv og deres børnebørns liv."

Derfor fødtes Tea Party.

"Med hjælp af en fuldstændig uduelig Kongres," skriver Herman Cain, "har Obama med succes fået vækket en borgerbevægelse der har forbløffet det politiske etablissement i begge partier....De kan bare ikke forstå, hvorfor folket er oprørte. Måske lytter de ikke. Administrationen, Harry Reid, Nancy Pelosi, andre Demokrater, Obama medierne, og andre venstreorienterede har svaret på borgernes bevægelse ved at giveTea Party folkene øgenavne. Denne taktik har ikke virket. Faktisk ser det ud til at have givet endnu mere energi til borgernes bevægelse. Dæmonisering og intimidering af "We the People" duer bare ikke."

Modløs over den voksende kraft hos Tea Party har venstrefløjen forsøgt sig med en patetisk modbevægelse kaldet (Host) One Nation. "De klogere og mere snedige elementer i denne bevægelse.... forstår at den vil skabe mere uholdbar afhængighed af regeringen, hvilket uundgåeligt vil føre til kaos og at den nation og de ideer de foragter vil kollapse."

Tea Party deltagere ved demonstration i Washington

Faktisk så får Tea Party Bevægelsen de progressive til at ryste i bukserne af skræk. Intensiteten og ondskabsfuldheden i angrebene på Tea Party Bevægelsen," bemærker Tom Tancredo, "fortæller os hvor meget venstrefløjen frygter de amerikanske borgere der interesserer sig for politik." l

"Det eneste svar som Obama holdet har er at tilsvine modstanderne og kalde dem -uamerikanske."

Denne taktik med at komme med øgenavne er altid blevet benyttet for at gøre borgerne tavse, men det bliver mere og mere dystert og ondskabsfuldt. "The (Freedom Index) Poll... viste at flere amerikanere nu tror at deres medborgere risikerer straf, bøder eller en eller anden form for offentlig tilrettevisning fordi de udtaler sig åbent og frit." Husk på Joe the Plumber? Og dengang var Obama ikke engang præsident!

Hver gang denne administrations medløbere gør nar af alle de gode, anstændige, almindelige, hårdtarbejdende mennesker der har valgt at udøve deres First Amendment rettigheder og marchere til Washington - og når de kalder dem racister, nazister, KKK og andre charmerende søde ting - da vågner borgerne i dette land endnu mere. Og det i millionvis.

Hvilken præsident i den nyere historie har anstrengt sig for at bede folket læse Forfatningen og Bill of Rights i alle detaljer? Som har gjort en best-seller ud af bøger som "The 5000 Year Leap?" Har gjort folket opmærksom på deres gudgivne rettigheder, ikke "rettighederne" som regeringen har fundet på?

"Barack Obama har flået låget af en simrende gryde med utilfredshed og uro," siger Gary Hubbell. "Bogstaveligt talt så har millioner af amerikanere fået nok. De organiserer sig, de studerer Forfatningen og Forbundsdokumenterne, de læser på historien og juraen, de kommer til demonstrationer og møder, og en masse konservative kandidater svinger med deres hatte i begejstring."

Det er lang tid siden at almindelige amerikanere kunne demonstrere så intenst og massivt bag en sag de tror på, nemlig deres friheder og vor nations overlevelse. "Almindelige borgere går til modstand, som en fugls føniks," bemærker Robin of Berkeley. "Denne vækkelse kan vise sig at være Obamas mest mindeværdige arv. Miraklet med 'fodboldmødre' (de som kører deres børn til sportsbegivenheder, altså et billede på jævne amerikanere med stærk familietradition) der overværer et protestmøde for første gang i deres liv; en ældre mand der tappert med bevær går op til mikrofonen på en rådhusplads; fremmede der skaber livslange bekendtskaber ved tea parties eller online, på sites som American Thinker. Mennesker som jeg der er brudt ud af den venstreorienterede trance."

Desperat og rædselsslagne forsøger Demokraterne med deres sædvanlige taktik med smædeord ("Racister!") og intimidering for at kvæle den fremvoksende modstand. Det har ingen effekt.

Da Tea Party Nation præsidenten Judson Philips så ud over en stor mængde tilhængere og spurgte, "Hvor mange af Jer - før Tea Party Bevægelsen - var i det hele taget med i politik?" - da løftede mere end 90% hånden. Philips smilede og svarede, "Mange Tak Barack Obama."

Patrice Lewis

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=221377

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails