onsdag den 6. oktober 2010

Muslimernes slagtning af hinduer

Hinduer i Bangladesh slagtet af muslimer

Bernie Planck

Bangladesh med 156 millioner indbyggere stampet sammen på et område der kun er en anelse større end Illinois kan man finde, nærmest som i Indiens armhule. Hvis du nu undrer dig over, hvordan et land kan være så komplet omringet af et andet landet, så er en del af forklaringen at Bangladesh engang, historisk, geografisk og kulturelt var en del af Indien.

political map india pakistan bangladesh

Photo Credit: Atlapedia Online

Hvad skete der og hvad er der med det dér muslimske slagteri af hinduer?

Først lidt baggrundsviden om muslimernes natur. De fleste fra Vesten opfatter islam som en religion, det er imidlertid forkert. Islam er et politisk system der kontrollere hvert enkeltindivids hele liv. Muslimerne i hvilket som helst land, opfatter sig ikke som borgere i det land, men som borgere af et politisk islam, og de befinder sig tilfældigvis i det pågældende lande.

Som bevis, da overvej følgende: Den 15. august 1947, erklærede Indien sin uafhængighed. Det var dog på den dag et meget mindre land end det var dagen før, fordi dagen før den 14. august 1947 kunne muslimerne i Indien ikke forlige sig med den tanke at de skulle være borgere i et ikke-muslimsk land, og derfor greb de lejligheden til at forlade Indien og skabe Pakistan, der omfatter det moderne Pakistan og Bangladesh, som hjemland for muslimerne på det indiske subkontinent.

Resultatet af denne tragiske opløsning af et land var at mindst 10 millioner hinduer, muslimer og sikher flygtede fra deres hjem for at søge tilflugt i hviketsomhelst nyt land der var venligt indstillede overfor dem. De omfattende slagterier lige efter delingen førte til mindst en million døde.


Provinsen Pakistan blev til Den Islamiske Republik Pakistan i 1956, og Folkerepublikken Bangladesh blev en uafhængig stat i 1971.

Jeg vil behandle hinduerne i Pakistan i en kommende artikel. I denne postering skal vi se på det åg som hinduerne befandt sig under i det som senere blev Bangladesh, et land kontrolleret af muslimerne.

Det begyndte den 25. marts 1971, og fortsætter gennem hele Befrielseskrigen om Bangladesh, der var omfattende krænkelser af menneskerettighederne, foretaget af den pakistanske hær med støtte af lokale islamiske militser. Time Magazine rapporterede en højtstående US embedsmand for at sige "Det er den mest utrolige risikofyldte situation siden nazisternes tid i Polen." (1).

Myndighederne i Bangladesh antager at 3 millioner mennesker blev dræbt (80% af dem hinduer). Når derfor apologeter for de palæstinensiske terrorister græder over at et barn dræbes (som højst sandsynlig dræbes af Hamas) og kalder det et Folkedrab, så er ægte folkedrab dog udført af muslimer.

Når muslimerne gennemtvinger en landsforvisning af 10 millioner mennesker da råber palæstinenserne "etnisk udrensning" når nogle få hjem, der har været tilholdssted for terrorister bliver bulldozet af Israel.

På min blog og mange andre steder kan man finde en lang række af anklager om Folkedrab og Etnisk Udrensning mod israelerne, når en håndfuld af såkaldte palæstinensere dræbes eller landsforvises. De mangler lidt perspektiv disse palæstinensere.

De pakistanske muslimer dræbte flere på en dag, end israelerne har dræbt i de forløbne 62 år siden Staten Israels oprettelse. De selvsamme muslimer landsforviste flere mennesker på en dag end israelerne har gjort ... du kan selv regne resten ud.


Dette er første postering i en ny kategori - Muslimske slagterier - hvor jeg vil påvise, at Islam har dræbt hundredevis af uskyldige mennesker i løbet af de sidste 1400 år, flere end Hitler, Stalin og Djengis Khan tilsammen.

Note

(1):

Time Magazine, 2 Aug 1971, Pakistan: Plyndringen af Den Gyldne Bengal

Hinduerne der udgør 3/4 dele af flygtningene og flertallet af de døde, har vækket vreden hos muslimernes militær. Selv nu, vil de muslimske soldater flå en mands lungi (kjortel) af for at se om han er omskåret, hvilket er obligatorisk for muslimer; hvis ikke betyder det som regel døden. Andre igen er blot blevet omringet og skudt. Som kommenteret af en højstående US embedsmand i sidste uge: "Det er den mest utrolige risikofyldte situation siden nazisternes tid i Polen.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails