fredag den 1. oktober 2010

Obama’s ægte afrikanske rødder - afsl...

Obama’s ægte afrikanske rødder - afsløret
"Jeg har Afrikas blod i mine årer," fortalte hr. Obama til Ghanas Parlament.

Det er alt sammen meget godt, hvis det ikke var på grund af præsidentens udtalelse i Dreams From My Fathers over at han var stolt over at hans afdøde kenyanske bedstefar var blevet mu
slim, og siden han var konverteret gav beviser på, at han var mod hvide.

Spørgsmål vedrørende hr. Obamas baggrund og slægtskab har cirkuleret på internettet siden han meddelte han var kandidat til nationens højeste embede.

Var han født i Kenya og ikke Hawaii? Hvis det første er tilfældet så er han øjeblikkeligt diskvalificeret fra at sidde i Det Ovale Værelse, eller er han?

Blev han opdraget som muslim og ikke som kristen? Hvis det er tilfældet da er han en islamisk frafalden som lederne af de islamiske lande har pligt til at holde sig fra.

Var hans far kommunist? Hvis tilfældet, så bliver hans yderligtgående venstreorienterede tendenser, herunder hans venskab med Williams Ayers og Bernadine Dohrn staks mere forståelig, ikke sandt?

Var hans forfædre militante racister, der blev engageret i morderiske aktiviteter mod de hvide bosættere i Kenya? Hvis tilfældet er hans tilknytninger til Jeremiah Wright og UCC (United Church of Christ) i Chicago, som er anklaget for racisme, repræsentativt for et slags forklaring på et familiemønster.

Hvad ved vi egentlig om den 46. præsident?

Er der skeletter i skabet?

Har han været helt sandfærdig over det amerikanske folk om sin herkomst og baggrund?
Adskillige kendsgerninger vedrørende hans afrikanske slægtskab er kommet frem i lyset - de fleste af dem er bekymrende.

Hans far var overbevist kommunist, der bar på et had til USA.

Hans bedstefar var KCA (Kikuyu Central Association, Mau-Mau oprørere) terrorist, der var blevet skudt i et voldeligt opgør i kampen for at omstyrte regeringen.

Næsten alle hans afrikanske slægtninge var hengivne muslimer, der praktiserede polygami.

Nogle af dem var løgnere, bedragere og charlataner.

Nogle var yderst stædige, med voldsomt temperament og undertiden voldelige.

Næsten alle var og er overbeviste sorte racister.

Æblet, som ordspillet lyder, falder aldrig langt fra stammen.

Lad os håbe for Amerikas skyld at denne talemåde har sine undtagelser.

Hussein Onyango Obama (c. 1895-1979), var præsidentens oldefar. Han kæmpede i britisk uniform under 2. Verdenskrig, og vendte hjem med en grammofon og et billede af en hvid kvinde han hævdede han havde giftet sig med i Burma.

Billedet en indrammet tegning af en kvindelig aristokrat med langt sort hår hænger sammen med fotos af hr. Obama i det to værelseshus hos Sarah Onyango, der bor i en landsby langt ude på landet i Nyangoma-Kogelo i Kenya. "Hun er meget smuk," sagde Sarah Onyango, den tredje eller fjerde hustru til præsidentens oldefar.
Som ung mand flirtede Onyango Obama med kristendommen og skiftede en kort overgang navn til Johnson. Han forkastede senere denne religiøse alliance som "tåbeligt føleri" og konverterede til islam. Præsidentens mangefoldige familimedlemmer i Kenya er stadig hengivne muslimer trods den fejlagtige meddelelse fra Associated Press om at Sarah Onyango er kristen.

At blive muslim i verden før 2. Verdenskrig i Kenya var meget usædvanligt, da 90% af landet forblev kristent.

Efter krigen arbejdede Onyango som kok for husholdningen hos en britisk militær kommandant. Han blev også involveret med Kikuyu Central Association (KCA), en radikal organisation der søgte at fordrive de britiske bosættere ud af Kenya med vold. Mange medlemmer af denne Association blev ledere af Mau Mau Bevægelsen der spredte terror over hele Kenya i 1950'erne.
Kikyu-Mau Mau krigere

Medlemmer af KCA var forpligtet til at aflægge en ed om at kæmpe og forsvare sig mod alle hvide kolonialister og indtrængende fra Vesteuropa. Eden indbefattede dyreofre og at der skulle drikkes blod. Ritualet omfattede også, sådan berettes det, kannibalisme, rituel dyrkelse af sex med geder og andre dyr, og seksuelle orgier. Var Onyango med til sådanne aktiviteter?Åd han menneskekød? Havde han sex med en ged?

De førende medier har forsøgt at vifte sådanne påstande bort ved at påpege at præsidentens bedstefar var involveret med KCA og ikke Mau Mau. Men sandheden er, at der ikke er nogen forskel på de to terrorgrupperinger. Mau Mau'erne omtalte aldrig sig selv med dette nedsættende udtryk (hvis oprindelse er ukendt). De insisterede på, at de repræsenterede KCA.
I Dreams from My Father, skriver Barack Obama at hans bedstefar afsonede seks måneders fængsel og senere blev erklæret uskyldig i anklagerne om at tilhøre en terrororganisation og skjult gå ind for oprør mod staten.
Men Onyango forblev i et meget sikkert fængsel i over to år. "At arrestere en Luo-ekssoldat, der må have været en ledende figur i samfundet, er ret alvorligt," sagde professor David Anderson, direktør for African Studies ved Universitetet i Oxford, og en autoritet om Mau Mau oprører. "De må have haft nogle særdeles sikre beviser."

Alvoren bag Onyangos forbrydelser kan yderligere påvises af den kendsgerning, at han blev transporteret og tilbageholdt i Kamiti Fængslet, en national maximum-sikkerhedsenhed udenfor Nairobi.

Sarah Onyango afviser præsident Obamas påstand om at hans bedstefar var uskyldig ved at indrømme at hendes afdøde ægtemand indrømmede at anklagerne var sande, men dog først efter han var blevet pisket og torteret af de afrikanske fangevogtere.

"Han sagde at de undertiden klemte hans testikler med tænger," husker fru Onyango, nu 87 år. "De gennemborede også hans negle og baller med en spids genstand, med hans hænder og ben bundet sammen mens han hængte med hovedet nedad."

Nogle elementer i fru Onyangos beretning om mandens tortur er dog tvivlsomme, om ikke meget usikre. Hun husker en særlig rædselsfuld episode hvor de "hvide soldater" sprøjtede hendes ægtemands krop med "en ætsende kemisk væske," hvilket fik ham til at kradse hoved og torso til det drev af blod. Næsten helt sikkert, siger professor Anderson, blev hr. Onyango behandlet for kropslus.

Onyangos had mod hvide blev forseglet med hans år i fængsel og i løbet af 1950'erne deltog han i demonstrationer og opstande mod landets kolonistyre.

Mau Mau opstanden resulterede i flere end 1850 dødsfald, mænd, kvinder og børn - de fleste var hakket i småstykker af macheter. Hundredevis flere forsvandt; deres lig er aldrig fundet.

I Journal of African History skriver den kenyanske historiker, Bethwell Ogot:

"Mau Mau, i modsætning til afrikansk sædvane og værdier, angreb gamle mennesker, kvinder og børn. Rædslerne de udøvede indbefattede følgende: Halshugninger og lemlæstelse af civile, tortur før de myrdedes, kroppe lagt i sække og smidt i brønde, ofre blev brændt levende, øjnene stukket ud, man skar maverne op på gravide kvinder. Ingen krig kan retfærdigggøre sådanne grusomheder. I menneskets umenneskelig over et andet menneske er der ingen raceforskel. Afrikanerne praktiserede det mod deres egne."

Briterne besvarede Mau Mau oprøret med drakonisk vold. Da konflikten sluttede var 11503 terrorister belvet dræbt, de flest af dem Kikuyu.
Barack Obama Sr., hr. Onyango’s søn og præsidentens far, har arvet sin fars holdninger mod kolonimagten. Han blev arresteret for at overvære et møde i Nairobi hos Kenya African National Union (KANU), den organisation der stod i spidsen for uafhængigheds bevægelsen og valget af Jomo Kenyatta som Kenya's første sorte præsident.

Sartah Onyango husker at præsidentens far, ikke som hendes mand, kun var tilbageholdt en kort tid i "den hvide mands fængsel."

Barack Senior blev imidlertid en direkte velgører til hans fars forbindelse med Mau Mau'erne da Kenyatta kom til magten. I 1960 rejste han på en studietur til Hawaii, som del af en program (gennem JohnF. Kennedy) for at træne unge kenyanere i at styre deres eget land.

Præsidentens oldemor, siger at kampånden der var tilstede hos hendes ægtemand under Kenyas kamp for uafhængighed er gået over i generationer til præsidenten. "Denne families slægt har alle bestået af krigere," fastholder hun, og påpeger at hendes mand kæmpede fysisk mod den hvide mand," mens præsident Obama kæmper den samme kamp "med sin hjerne."
Hvad skete der med Barack Senior på Hawaii?

Hvilke andre skeletter er stadig lukket inde i Obama skabet?
Vær opmærksom

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Paul L. Williams is the author of The Day of Islam: The Annihilation of America and the Western World, The Al Qaeda Connection, and other best-selling books. He is a frequent guest on such national news networks as ABC News, CBS News, Fox News, MSNBC, and NPR. Visit his website at http://thelastcrusade.org.
http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.3764/pub_detail.asp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails