søndag den 17. oktober 2010

Hvorfor vil radikale muslimer slå europæere ihjel?

Hvorfor europæere skal dræbes af radikale muslimer!

Hvor sandt er det at Al-Oqudas terrorangreb rundt om i verden har direkte forbindelse med den israelsk-arabiske konflikt?

Nogle Mellemøst og "terroreksperter" har længe fastholdt at Vestens støtte til Israel var en af hovedårsagerne nag al-Queda angrebene og hos andre islamiske fundamentalistiske grupper.
Ganske naivt og tåbeligt har disse "eksperter" dermed støttet Al-Queda chefen Osama bin Ladens argument om at terror angrebene mod US og Vesten er resultatet af den israelsk-arabiske konflikt.
Tilbage i tiden retfærdiggjorde bin Ladens organisation sine angreb mod amerikanere ved at nævne at det var den fortsatte USA støtte til Israel der var hovedårsagen.
Men nu da det er blevet afsløret at Al-Queda også planlægger en ny bølge terror angreb mod Europa da kunne det være interessant at høre hvilken undskyldning bin Laden vil benytte denne gang.
Hvis amerikanere fortjente at blive myrdet på grund af Washington's "positive" indstilling til Israel, hvorfor er lande som Frankrig, Storbritannien og Tyskland -- der har i det store og hele været meget favoriserende overfor palæstinenserne --- nu kommet på den sorte liste hos de radikale islamiske grupper?
Europæerne er blevet målet af den samme grund som amerikanerne: For at være "vantro" og fjender af Islam og for Vestens værdier. De er blevet udvalgt som mål for deres fiasko med at forvandle sig til islamiske lande. De som mener at ved at løse den israelsk-arabiske konflikt vil være med til at underminere al-Queda og deres allierede aner ikke hvad de har med at gøre. Bin Laden, Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad og Hizbollah Generalsekretær Hasan Nasrallah fører i virkeligheden en krig mod de arabere og muslimer der er involveret, direkte eller indirekte, i Mellemøst Fredsforhandlingerne.

Al-Queda blev oprettet i 1989 i Afghanistan, og ikke på vestbredden og Gaza Striben eller i noget andet arabisk land.

Al-Qaeda var et af biprodukterne ved Sovjets invasion af Afghanistan, og ikke af skabelsen af den jødiske stat i mandatet Palæstina i 1948.

Al-Queda blev oprettet med udelukkende et formål: At besejre alle de vantro, herunder U.S. og dets arabiske muslimske og vestlige allierede.

Bin Laden og venner ønsker at dræbe europæere, ikke på grund af bosættelserne på Vestbredden, eller blokaden af Gazastriben; de ønsker at dræbe europæere fordi disse ikke er muslimer og har nogle helt andre værdinormer.

Europæerne bør forstå, at deres støtte til araberne i det store og hele, og især til palæstinenserne ikke kan hjælpe dem til at undgå "afstraffelse" fra radikale muslimer.

Formodningen om at man kan forsone de muslimske terrorgrupper hjælper heller ikke. Snarere det modsatte, enhver indrømmelse af U.S og det allierede til al-Queda, Det Muslimske Broderskab og Hezbollah vil blive fortolket som et svaghedstegn der efterfølgende vil føre til mere vold.
Den eneste forbindelse mellem de muslimske terrorister og Mellemøstkonflikten er deres drøm om at ødelægge Israel.
De ønsker at ødelægge Israel, ikke fordi de elsker palæstinenserne, men fordi de betragter jøderne som "vantro." De ønsker at ødelægge Israel fordi de tror at hele Palæstina tilhører muslimer og kun muslimer.

Fornyede fredssamtaler mellem Israel og Det Palæstinensiske Selvstyrenhed har kun været med til at forøge terrorgruppernes appetit for at få udført deres planer.

Den eneste måde af behandle terrortruslen er at træde i karakter, og gå i krig mod al-Queda, Taliban og andre radikale islamiske grupper.

Khaled Abu Toameh, an Arab Muslim, is a veteran award-winning journalist who has been covering Palestinian affairs for nearly three decades.He studied at Hebrew University and began his career as a reporter by working for a PLO-affiliated newspaper in Jerusalem. He currently works for the international media, serving as the 'eyes and ears' of foreign journalists in the West Bank and Gaza Strip. His articles have appeared in numerous newspapers around the world, including The Wall Street Journal, US News & World Report and The Sunday Times of London. Since 2002 he has been writing on Palestinian affairs for The Jerusalem Post.Khaled Abu Toameh has also been working as a producer and consultant for NBC News since 1989.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails