søndag den 3. oktober 2010

Æresdrab i USA

Æresdrab i USA

Der er tusinder af rapporter om muslimske æresdrab hvert år fra hele verden, og så er der de titusinder der ikke berettes om. I Tyrkiet, for eksempel er æresdrab ulovligt, derfor holder muslimske mænd sig til at presse kvinder til at begå 'æres' selvmord. (Note 1)
Muslim honor killing in America
Murder in the Family: Honor Killing
in America
Amazon DVD
Blandt palæstinensere betragtes det at dræbe en hustru, datter eller søster på grund af ære ikke som en forbrydelse og derfor er der ingen rapporter derom (Note 2)

I mange lande i Vesten er der fejlrapporter om disse forbrydelser da politiet ikke har været klar over det religiøse element i forbrydelsen. Det er først fornylig, efter at så mange unge muslimske kvinder er blevet dræbt, at man nu genoptager disse sager for at konstatere om de faktisk var æresdrab. (Note 3)


Der mangler så sandelig ikke islamiske love der retfærdiggør drabet på en kvinde for at gifte sig med en dreng fra et forkert samfund, eller at nægte at indgå i et arrangeret ægteskab, eller for at bære ikke-muslimsk klædedrag, eller for at have en kæreste, eller for endda at være blevet voldtaget. En jordansk mand myrdede for eksempel sin datter (Note 4) efter hun havde forladt hjemmet uden tilladelse.


Men det er ikke min pointe. Muslimske kvinder bliver dræbt af muslimske mænd i tusindvis for sådanne småting hvert år, så hvad er der at være fortørnet over? Nej min pointe her er at Jordan havde så mange æresdrab at i 2003, blev der fremsat et lovforslag i Parlamentet om at man skulle indføre mere barske straffe for æresdrab, der hidtil havde været blot som et slag over fingrene. Resultatet? Det blev med overvældende flertal nedstemt fordi islamisterne indvendte at en mere alvorlig straf ville krænke de religiøse traditioner og skade det jordanske samfund! Ah, hvad behager?! Og det kommer fra det vi som et moderat muslimsk land.

Når derfor muslimske apologeter vil hævde at æresdrab intet har at gøre med islam er det værd at bemærke at islamiske love i næsten hvert eneste muslimske land støtter æresdrab ved ikke at indføre en voldsom straf overfor mændene der udfører udåden. Hvilket hykleri.

Hør nu her Ahmed, du kan ikke tillade dig at sige at islam ikke tilskynder til eller opmuntrer til æresdrab, når islamisk lov faktisk benyttes for at forhindre barske straffe til mændene der begår disse drab.

Forestil dig et land der siger det ikke støtter slaveri, men samtidig straffer det at holde slaver med 10 dollars i bøde. Ja, ikke sandt! Prøv du at sælge den historie til de venstreorienterede idioter.

Selv i USA har vi rigtig mange æresdrab. Lad mig dog åbent indrømme at selvfølgelig har vi ikke-muslimske fædre der myrder deres døtre og hustruer af mange forskellige grunde. Imidlertid er det sjældent at en af grundene skyldes religiøse læresætninger. Og grunden til det er den ganske enkle at der er ingen kristen eller jødisk lov der kræver død over en kvinde fordi hun ikke er religiøs.

I Jonesboro, Georgia i juli 2008, kvalte en pakistansk immigrant sin 25-årige datter med en elastik fordi hun ønskede en skilsmisse for at gøre en ende på et arrangeret ægteskab (Note 5) Hans undskyldning? Affærer uden for ægteskabet og skilsmisse er imod hans religion. Hans religion? Islam. Men islam har jo intet at gøre med æresdrab.

For nogle uger siden i den nordlige del af staten New York dolkede Waheed Allah Mohammed, en immigrant fra Afghanistan adskillige gange sin 19-årige søster (Note 6). Hvorfor? Fordi hun var en "dårlig muslimsk pige," fortalte han sheriffens detektiver. Men igen, islam har intet med æresdrab at gøre.

For nogle måneder siden skød en ægyptisk immigrant i Texas, Yaser Abdel Said, sine to døtre da han erfarede at de havde kærester (Note 7). Hvorfor? Fordi den vantro kultur ødelagde hans døtres dyd. Men igen, igen, islam har intet med æresdrab at gøre?

Der er ikke tilstrækkeligt med blæk og tid for mig til at nævne alle de æresdrab der er begået af muslimske immigranter i USA. Hvad skulle det dog også bevise? Muslimske apologeter vil fortsætte med at fastholde at æresdrab er en oldgammel stammetradition og at det intet har med islam at gøre. En stammetradition? Jovist. Pudsigt. Jeg anende ikke at disse immigranter fra Afghanistan, Pakistan og Ægypten alle var medlemmer af den samme oldgamle stamme. Og de tyrkiske, jodanske og palæstinensiske drabsmænd der er nævnt i artiklen de er altså også medlemmer af den samme gamle stamme. Pakistan har mere en tusind rapporterede æresdrab. Halløj, sikken en stor stamme. Jeg er forundret og det højligt, mon der skulle være blot en ting der bandt alle disse separate stammemedlemmer sammen? Jeg aner det ikke, men lad mig komme med et vildt gæt: De er alle tilhængere af det samme foldboldhold? Næ, nej. Det må være noget andet, jeg kan blot ikke finde ud af det.


Epilog - Mord som forsvar for islam

Hvis vi kunne forbyde vrede, hvis vi kunne forbyde import af ting der indgiver en person at have en morderisk vrede, så ville det helt sikkert være noget attraktivt, da det ville medføre en reduktion af mord begået i vrede. I samme tråd, så forårsager islam at mange mænd dræber deres døtre, deres søstre og deres hustruer. Hvis vi kunne forbyde import af muslimer, så ville det være noget særdeles attraktivt da det ville reducere antallet af mord der har baggrund i at disse mænd forsvarer deres religion.

I den forbindelse:
Pamela Geller har brugt meget mere tid end jeg på at katalogisere blot toppen af isbjerget med æresdrab:

Atlas Shrugs, Islam's Krig mod Muslimske Mødre, Døtre, og Søstre

"Endnu en ung kvinde tortureret og myrdet kan føjes til det grusomme galleri....Rædslerne hos disse unge terroriserede piger der er ofre, der lever i hjemmelavede koncentrationslejre giver det indtryk at Vesten godkender i dybeste tavshed - ofrene for en blodtørstig grusomhed. Vesten ser til den anden side og flere piger har et desperat, brutalt liv. "Feministerne" ser til den anden side og lader som om det ikke ligger indenfor deres "rige" af kvindernes rettigheder - venstrefløjens redskaber for islamisk jihad. ...Disse nyttige idioter er betalt af andre eller de frygter islam. Uanset hvad, forsvind. Skam Jer alle for at svigte vore kvinder, vore børn, vore piger vor levevis. Hvor vover de at kaste vor pragtfulde kultur til hundene. "


Noter.

1.

Planck's Constant, Hvor mange æresrab er der hos islam?

For Derya en hjemløs pige på 17 kom ordren til at begå selvmord fra en onkel og blev givet som en SMS. "Du har vanæret vort navn. Dræb dig selv og fjern vor skam, eller vi vil dræbe dig".... var beskeden.

2.

Ibid,

I det palæstinensiske samfund på Vestbredden, Gazastriben, Israel og Jorden henrettes kvinder i deres hjem, ude på åben mark og lejlighedsvis i offentlighed, undertiden til hyldesten af tilskuerne. Æresdrab står for praktisk talt alle mord på palæstinensiske kvinder i disse områder.

3.

Ibid,

Sidste måned sagde britisk politi at de igen så på om mere end 100 mord der er begået fornylig, som kunne have været æresdrab som en bestræbelse på at forstå kriminalitetsmønsteret bedre.

Andre steder i Europa er deres politistyrker ikke mindre alarmerede: Sverige, Holland, Tysklan og Frankrig ser nærmere på dette voksende problem.


4. Jihad Watch, Far anklaget for "æresdrab" på 35-årig datter

AMMAN - En jordansk man er blevet anklaget for at begå overlagt mord efter hans 35-årige datter blev skudt i et tilsyneladende "æresdrab," sagde en kilde fra domstolen torsdag.

"Den mistænkte blev arresteret onsdag efter en indsigelse af hans anden datter om, at han dræbte og begravede hendes søster for mange måneder siden i byen Ramtha" fortalte kilden AFP.

"Manden blev anklaget efter at have indrømmet at have myrdet sin datter for at rense familiens ære, fordi hun ofte forsvandt fra hjemmet."


5.

Atlanta Journal Constitution, Kvinde dræbt på grund af skilsmisse

Chaudhry Rashid, 56, fra Jonesboro, fortalte politiet han er muslim og at udenoms ægteskabelige affærer og skilsmisse er imod hans religion. Det er derfor han slog hende ihjel, siger Clayton Coounty arrestbegæringen.

I retten i denne uge sagde Rashid, "Jeg har ikke gjort noget forkert."


6.

Family Security Matters, Exclusive: ‘Een nation under Allah’

Waheed Allah Mohammad, en immigrant fra Afghanistan, blev anklaget for mordforsøg efter han gentagne gange havde dolket sin 19-årige søster. The Rochester Democrat and Chronicle berettede om at Mohammed var "blevet virkelig rasende fordi han lillesøster gik i klubber, var iført upassende tøj, og planlagde at forlade familien for at få et nyt liv i New York City. - hun var en "dårlig muslimsk pige," sagde han til sheriffens detektiver.

7.

Dallas Morning News, Lewisville taxichauffør efterforskes for tidligere misbrug

Sarah Said's sidste telefonopringning gik igennem til Irving politiet cirka 7.30 nytårsdag: "Jeg dør, jeg dør, jeg dør..."

Omkring en times tid senere kommer en mand hen til en orange taxi ved Omni Mandalay Hotel i Irving. Han ser blodet - det gennemhullede lig af den 17-årige Sarah og 18-årige Amina Said, æresstuderende og atleter ved Lewisville High School.

Øjeblikket udsteder politiet en arrestordre for pigernes far, den 50-årige Yaser Said, en ægyptisk født taxi chauffør som familiemedlemmer sagde havde haft udbrud om vold, trusler og våbenbrug og om hvordan Vestens kultur korrumperede hans døtres dyd.


artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails