mandag den 4. oktober 2010

Islamelskeren Obama

Obama - næsten 99 dele islamelsker

Carol A. Taber

Præsident Obama har endelig fundet en anden end Saul Alinsky's, Rules for Radicals, og hvis ideer han så er villig til at udbrede. Det er 99, og det er en tegneseriebog beregnet til at udbrede tolerance for islam. "Jeg må sige, at det måske mest banebrydende svar (på min udstrakte hånds politik) kom fra Dr. Naif Al-Mutawa," fortale Obama fornylig ved Præsidentens topmøde for Iværksættere. "Han tegneseriebøger har indfanget så mange unges fantasi, de er superhelte, og de er udtryk for læren og tolerancens hos Islam...."

Lad mig sige det det er netop præcis fordi de har "indfanget" fantasien hos så mange unge mennesker at vi har et problem Houston.

99 er skabt i Kuwait og den er nu planlagt til at få premiere på The Hub (amerikansk tv-netværk, i samarbejde med Hasbro, legetøjsvirksomheden, og Discovery Communications) som en tegneserie produceret af Ebdemol. Samtidig med at Obama taler for tegneserien som et ærligt forsøg på at danne bro, da kan man se seriens introduktion her, og den er langtfra brobyggende. Ærlig talt - så er det gysende, man mister vejret - med dens helt tydelige intentioner om at hjernevaske amerikanske børn.


Videoen begynder med at fortælle børn, at en gruppe på 99 unge superhelte, "holder fremtiden i deres hænder," men at deres "kamp mod ondskaben går langt tilbage i tidsalderen." Videoen fortæller derpå de fem-årige-børn at beretningen begynder i Bagdad i det 13. århundrede, hvor "Visdommens Bibliotek" indeholder en "samling af uovertruffen viden" men at det det blev smadret til sidst da "Mongolske horder" oversvømmede landet for "at ødelægge imperiet." Invasionstyrkerne smed bøgerne i Tigris Floden, men muslimske lærde, der var i besiddelse af 99 ædelstene, har lagt visdommen ned i stenene sammen med magten fra bøgerne.

En dag, i nutiden, finder 99 unge disse sten, der er spredt rundt om i verden og de kommer i besiddelse af superkræfter, men spørgsmålet er ... hvem skal vejlede disse 99 helte -- "lysets eller mørkets kræfter?" Videoen fortæller en opdigtet beretning om islams historie, i hvilken tolerante og åbne muslimske imperier strækker sig så langt som til Spanien og derpå blev angrebet af barbariske horder omfattende mongolerne til Kong Ferdinand af Spanien (selvfølgelig er der ingen ærlig beretninger om islams krigere der erobrede og invaderede og derpå dominerede ikke-muslimske lande -- invasioner der selvfølgelig måtte give et modangreb.)

I videoen får vi at se animerede scener med islamiske bygninger og moskeer i brand, men der nævnes knap nok halshugninger af ikke-muslimer fordi de ikke konverterede til islam dengang deres land blev erobret, eller at man ødelagde kirker og synagoger eller lavde dem om til sejrs moskeer. (Småting, detaljer, men nogle få kendsgerninger ville ikke have været til nogen skade i denne henseende).

Til sidst fokuserer videoen på en af vor hovedperson, en blond (selvfølgelig) Alex Higgins, der ser ud som og lyder som Dennis den Onde. Alex proklamerer at mørkets kræfter har forvandlet hans fader (Hvid-Angel-saksisk protestantisk overklasse) til "et uhyre." Kort efter bliver Alex reddet af de 99 og får så det islamisk klingende navn Raquid Betragteren. Han får superkræfter i processen - han "kan se og høre ting som ingen andre kan" -- da han rører ved en af ædelstenene der er indgydet med kundskaben og viden fra de islamiske bøger. Ret så sejt, ikke sandt? Nuvel, jo, hvis det dit formål er at undervise uvidende og forsvarsløse børn om at de kræfter der ligger i Koranen kan gøre en i stand til at gå gennem vægge og nødvendigheden af at undsige sin egen far. Helt ærligt, så tror jeg at det er 'skaberen' af denne video der kan se og høre ting og sager som ingen andre kan ..eller gør.. eller har.

Al-Mutawa er knap moderat. På hans hjemmeside, skriver han en artikel hvori han overvejer at kalde sin nyfødte søn Barack efter Obama. I den samme artikel skriver han, "jeg modtog endnu en opringning på min mobiltelefon fra en velmenende slægtning der fortalte mig at de havde hørt jeg var blevet velsignet med endnu en dreng....'Du har nok drenge til at befri Palæstina,' sagde han...'Du har ikke brug for alle mine fem drenge til det,' svarede jeg. 'Du har kun brug for Khalid.' Khalid er min karismatiske men uheldsbefængte dynamo af en syvårig." Han bad ikke sin slægtning om at klappe i, han foreslog ikke at hans børn ikke skulle oplæres i at "befri Palæstina." I stedet forsøgte han at begrænse rekrutteringsbestræbelserne til en enkelt søn, der har kræfter nok til klare det selv.

Al-Mutawa har også sagt at Holocaust var den eneste grund til oprettelsen af staten Israel og at:
"det ene folks gevinst er det andet folks tab. Der er ingen der kan komme uden om den kendsgerning at skabelsen af et hjemland for de overlevende af historiens frygteligste tragedier i sig selv var en tragedie for de eksisterende indbyggere i det hjemland, ligesom vi heller ikke kan komme udenom den frygtelige kendsgerning med de som blev gasset i koncentrationslejrene. Dette er vore fælles sandheder. Man kan ikke acceptere den ene uden også at acceptere den anden."
Men ifølge Obama så er det noget sådant der gør ham til en moderat -- muligvis fordi Obama er helt enig med hans forderjede syn på historien, som Obama også gjorde klart i sin kvalmende Kairo tale, hvor han lød som A-Mutawa.
Når han ikke gør sig morsom om befrielsen af Palæstina, da lyder Al-Mutawa som Obama når det drejer sig om "ekstremisme." I en artikel han skrev til Philadelphia Inquirer fastslog Al-Mutawa for eksempel:
"Min intention var at fremme det synspunkt at kestremisme er intet andet en en flok neurotransmittere der arbejder på overtid og højtryk -- eller måske undertid. Det er ikke islam eller judaismen eller hinduismen der skaber ekstremismen; det er snarere at nogle mennesker er foruddisponeret for ekstremisme og vil benytte det uanset tro."
Hans kulturelle relativisme går endnu længere. I et interview med PBS fastslog Al-Mutawa at:
"Islamisk praksis i Saudi-Arabien er anderledes end islamisk praksis i Milano. Den er anderledes end i Malaysia og Indonesien. Den er ikke bedre. Den er ikke værre. Den er anderledes."
Hvor er dette dog typisk politisk hvidvaskning. Tilsyneladende indbefatter islamisk praksis i Milano ikke halshugninger og steninger til døden, men Al-Mutawa siger at den er blot "anderledes" fra Saudiarabisk praksis. Helt sikker er det ikke den måde, hvorpå man skal beskrive radikal islam.

Men det er ikke direkte Al-Mutawas mål. Hvis det var det da ville han gå direkte på radikal islam fremfor at prædike for Vesten. Ingen her er interesseret i at at få nogle islamiske superhelte, ligesom de heller ikke er interesserede i at få nogle jødiske superhelte. Men medlemmerne af industrien føler sig øjensynligt forpligtede til at netværke med Al-Mutawa for at vinde støtte for deres Politiske Korrektheds samfund.

Du kunne spørge. Hvad er så problemet? Problemet består i, at endnu en generation af amerikanske børn vil blive indoktrinerede til at tro at hele islam af natur er moderat og fredelig, og samtidig er et offer for (Vesten) onde mennesker gennem hele historien -- en formodning der kun er yderst ringe beviser for. Jovist, der er moderate og fredelige muslimer, men jihaddoktrinen skaber en flod at mennesker der ønsker at Amerika, Israel og Vestens kultur vil forsvinde under en flodbølge af politiske islam.

Det var Vladimir Lenin, grundlæggeren af Boshevik Partiet der sagde:
"Giv mig fire år med undervisning af børnene, og den sæd jeg har sået vil ALDRIG rives op med rode."
Valget af vor d'himmi præsident garanterer for at radikal islams styrker har i vhertfald fire år til at så deres sæd.

Carol A. Taber is president of FamilySecurityMatters.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails