lørdag den 30. oktober 2010

Folkevalgtes forbillede H. Bunce


Kandidater: Mød Horatio Bunce

Henry Lamb

Idet han lyder mere som en kandidat på kampagne, end en stolt præsident sagde Obama at vælgerne skal vælge enten mellem at gå tilbage til den forfejlede politik i fortiden eller gå fremad mod fremtiden med ham. Hold lige hestene: "Hvor er valget egentlig? Fortidens forfejlede politik er jo netop præcis den samme politik som Obama og hans marxistiske flertal har stoppet ned i halsen på Amerika siden sidste præsidentvalg, som han også lover at fortsætte indtil han helt og aldeles har "forvandlet" United States of America.

Lad os nu se... hvad mon er de allermest forfærdelige politikker i fortiden? Ingen tvivl. Den allermest forfærdelige politik er den som har ignoret begrænsningen af magten som U.S. Forfatningen pålægger regeringen. Mange præsidenter, fra begge politiske partier, har ignoreret Forfatningen på forskellige tidspunkter gennem vor historie. De som besidder mesterskabsbæltet i denne disciplin er imidlertid, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt og nu stormesteren Barack Hussein Obama.

Ingen af dem mødte nogensinde Horatio Bunce. Hvis de på et tidspunkt har læst Davy Crocketts tale til Kongressen om velgørenhed, så har de enten glemt det, eller de har valgt at se bort fra dens sandhed.http://www.greenecountypartnership.com/ClientResources/Images/DavyCrockett.jpg

Davy Crockett

Republikaneren Crockett var med en gruppe af venner i Washington en aften da de så et gevaldigt tordenvejr på himlen over Georgetown. Mændene skyndte sig hen til ildebranden og arbejdede i timevis med at yde hjælp til at slukke den. Crockett og hans kolleger igangsatte en bestræbelse for at skaffe 20000 dollars til ofrene for branden. Han blev bitterligt skuffet da loven blev forkastet.

Nogle måneder senere, mens han førte kampagne til det næste valg, standsede han en landmand der pløjede sin mark for at bede om hans støtte. Landmanden sagde høfligt til ham at han havde stemt på Crockett ved forrige valg, men at det ville han ikke gøre igen. Crockett bad manden forklare sig.

"Stemte du ikke for en lov om 20000 dollars til ofrene for branden i Georgetown?" spurgte manden.

Crockett bekræftede dette og at han mente at det ville være det sidste lovforslag han kunne forestille sig nogen ville finde fejl ved.

Landmanden sagde: "Nuvel Oberst, hvor i Forfatningen kan du finde et sted, hvor en myndighed har lov til at bruge skatteydernes penge på velgørenhed? Forfatningen, hvis den skal have nogen værdi, skal først og fremmest, holdes hellig, og skal overholdes strengt i alle dens forordninger.?"

Denne landmand hed Horatio Bunce.

http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/47/m_3c7be5d794ca4b4d9bdd9381d5155505.jpg Horatio Bunce

Wilson, Roosevelt og nu Obama og hans marxistiske flertal i Kongressen ignorerer dette spørgsmål: "Hvor i Forfatningen kan du finde et sted hvor en myndighed har....?" Det amerikanske folk stillede dette spørgsmål om med hvilken myndighed de private automobilfabrikker og forsikringsselskaber blev overtaget.

Det amerikanske folk spurgte: Hvor i Forfatningen kan du finde et sted, hvor en myndighed har lov til at overtage hele sundhedssystemet? Det amerikanske folk spørger: Hvor i Forfatningen kan man finde at en myndighed kan lukke ned for olieindustrien, og tvinge mennesker til at købe eksotiske alternative energiprodukter der er overdreven og unødvendigt dyre? Det amerikanske folk ønsker at vide: Hvor i Forfatningen angives der en myndighed der har lov til at yde direkte støtte til de såkaldte "grønne" alternative energiselskaber, eller til aktivistorganisationer, som ACORN, eller til National Public Radio, eller som støtte til medierne, som man kan se det forslås af Obamas medslyngler?

Se dette er de forfejlede politikker der er blevet os påtvunget i fortiden med så katastrofale konsekvenser. Disse er de samme politikker som Obama åbenlyst erklærer, at han har planlagt at indføre i fremtiden. Dette er ikke de politikker det amerikanske folk ønsker.

Siden det sidste nationale valg, er et oprør - nej, det kan bedre beskrives som en 'genopståen' fejet henover nationen. Folket er virkelig træt og elendigt tilpas over at se deres friheder blive trampet på af regeringen der ignorerer Forfatningen for at indføre marxistiske og socialistiske politikker. Folket ønsker ikke mere af quid pro qou narrestregerne, der mere søger politisk indskrænkning af ejendomsretten, end den søger folkets velstand.

I år har folket fostret en ny høst af kandidater, de fleste af dem er enige med Horatio Bunce:

"Forfatningen, hvis den skal have nogen værdi skal først og fremmest holdes hellig og overholdes strengt i alle dens forordninger."

I år leder vælgerne efter kandidater der er enige med Horatio Bunce. Vælgerne er mere organiserede og hjælper frivilligt med i kampagner og de bliver oplyst. De er ved at lære, hvordan deres valgte repræsentanter stemte ved tidligere problemer, og de er ved at male en målskive på ryggen af de som er på valg, de som ikke deler Horatio Bunce's ærbødighed for Forfatningen.

I år, vil vælgerne forkaste Obamas planer om at "forvandle USA" til en socialistisk nation fanget i et system af international marxistisk regeringsførelse. I år vil vælgerne hejse det amerikanske flag over Washington og erklære påny at med Guds vilje vil denne nation forblive en nation under Gud og under den Forfatning han ordinerede.

Henry Lamb


http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=182889

Henry Lamb is the author of "The Rise of Global Governance," chairman of Sovereignty International and founder of the Environmental Conservation Organization (ECO) and Freedom21 Inc.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails