tirsdag den 3. april 2012

Rigtigt arbejde? Nej, tak - hellere politiker

JOE BIDEN: Jeg vil ikke have et ‘rigtigt arbejde’

Hævder han hellere ville være senator i 36 år, end at skulle “producere” noget

DREW ZAHN

Vicepræsident Joe Biden der gennem længere tid har gjort sig bemærket ved at komme med besynderlige, og pinlige verbale fortalelser, har gjort sig til et ekko af den kritik som mange mennesker retter mod karrierepolitikere, ved at fastslå at han blev i Senatet i 36 år fordi han ikke ønskede at få “et ægte job.”

Biden talte ved et Demokratisk Partimøde for at skaffe penge i Chicago torsdag aften, da han roste byens tidligere borgmester Richard M. Daleys arbejde i gennem 20 år.

“Jeg har aldrig haft en interesse i at være borgmester, ‘for det er et ægte arbejde. Man skal præstere,’” ifølge en Det Hvide Hus udtalelse. “Det er derfor jeg var i stand til at være senator i 36 år.”


Biden blev valgt til Senatet i 1972 direkte fra byrådet i New Castle County, Delaware i en alder af 29. Han blev 30 - minimumsalderen for senatorer - mindre end to måneder før han indtog embedet. Biden tjente så som Delawares senator, uden afbrydelse, frem til 2009, da han blev Barack Obamas vicepræsident.

Byron York fra Washinton Examiner bemærker, at Bidens bemærkninger giver erindring om den kritik der blev rettet mod Sarah Palin, en tidligere borgmester, der blev opstillet ved 2008 Republican National Convention mod Barak Obama. Begge (Palin og Obama) var blevet anklaget for mangel på erfaring - Palin, som en tidligere borgmester fra en lille by og med kun et par års erfaring som Alaskas guvernør, og Obama som en tidligere samfundsorganisator med blot et par års erfaring som en U.S. senator.

“Jeg formoder at en borgmester fra en lille by er en slags samfundsorganisator,” sagde Palin, “udover det, at du har et ægte ansvar.”

Bidens kommentarer omfattede også en evaluering af Obamas chancer for genvalg mod hvilken som helst af de Republikanske præsidentkandidater der for tiden søger en nominering.

“Jeg mener ikke vi vil blive slået af de kandidater,” sagde Biden. “Jeg tror vi vil blive slået, hvis det sker, af noget der sker i Eurozonen, eller noget der sker i Gulfen, hvilket kunne gøre det vanskeligt for os, eller denne ophobning af super PAC penge.”
“Men selv det har jeg det godt med,” tilføjede han.
DREW ZAHN
Drew Zahn is a former pastor who cut his editing teeth as a member of the award-winning staff of Leadership, Christianity Today's professional journal for church leaders. He is the editor of seven books, including Movie-Based Illustrations for Preaching & Teaching, which sparked his ongoing love affair with film and his weekly WND column, "Popcorn and a (world)view."
http://www.wnd.com/2012/04/joe-biden-i-wouldnt-want-a-real-job/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails