mandag den 30. april 2012

Rød løber for muslimer rulles ud i London


'Røde Ken' Livingstone vil rulle velkomsttæppet ud for muslimer, hvis han vælges som borgmester i London

Rick Moran

Han siger han ønsker at gøre London, til et “fyrtårn” for Islam og han står dermed side om side med den nuværende borgmester Boris Johnson i kapløbet om at igen at overtage det embede han havde i 8 år.

‘Røde’ Ken Livingstone

Man behøver vist ikke at nævne at de 200000 jøder der kalder London deres hjem ikke er glade over Livingstone’s øgede popularitet i de senere tid, og adskillige jødiske medlemmer af Parlamentet er gået i direkte kamp mod hans kandidatur. 


Times of Israel:

Livingstone's holdning til jøderne og andre minoriteter har også været en faktor i valget som et hele. Den 1. marts var jødiske Labour støtter med til et privat møde med Livingstone for at undersøge metoder, hvorpå han kunne komme på god fod med sine fremmedgjorte jødiske vælgere.

Livingstone svarede, at de alligevel ikke ville stemme på ham, da det jødiske samfund er “rigt.” Seks af deltagerne skrev et brev, hvor de udtrykte deres bekymringer overfor det britiske Labour partis leder Ed Milliband (der selv er delvist jøde) dette brev blev senere lækket og har fået en del national opmærksomhed. 

“Før hen blev Ken’s synspunkter behandlet af den jødiske presse, med dens begrænsede udbredelse, denne gang tager de store medier det op,” siger Mike Freer medlem af Parlamentet for Finchley (i øvrigt Thatchers gamle valgkreds - synopsis kommentar) og Golders Green, kvartererne med mange jøder. “Han har forsøgt at sætte det ene samfund op med det andet. Selv det islamiske samfund har bemærket, at han fremturer, har været barsk og splittende. Hvis man går efter et samfund den ene uge, er det kun et spørgsmål om tid før det næste kommer i skudlinjen.” 

I modsætning hertil siger Freer at Boris Johnson er borgmester “for hele London.” (Både Freer og Johnson er medlemmer af højrefløjen hos de Konservative, der leder regeringen.) 

Hvis de fleste afstemninger om den siddende borgmester er normen da er dette valg hurtigt ved at blive til en afstemning om udfordreren, især blandt jøderne. Livingstone der med sin radikale politik og ofte rå personlighed, har en tendens til vække stærke følelser.

Hans holdning til jøderne giver anledning til foragt og had:Og der har været vedholdende bekymringer over hans forbindelse med radikale islamister, især hans beslutning som borgmester om at være vært for Sheik Yusuf al Qaradawi, en radikal egyptisk gejstlig der har støttet selvmordsbombninger i Israel og hans beslutning om at tillade Press TV, den globale engelsk-sprogede TV kanal, kontrolleret af den iranske regering. Han er en lidenskabelig støtte af palæstinenserne, og undskylder de palæstinensiske selvmordsangreb, og anklager Israel for etnisk udrensning af palæstinensere og, under Operation Cast Lead i 2009, for “nedslagtningen og de systematiske mord på uskyldige arabere.” Han har mere end en gang sagt at han anså tidligere premierminister i Israel, Ariel Sharon for en krigsforbryder som burde fængslesOverraskende nok overvejer Londons jøder om de skal stemme på bøllen. Åbenbart er en dialog i gang mellem Livingstone, og dele af de jødiske samfund i London, og det gennem et stykke tid, og nogle jøder siger de vil overveje “om det er muligt for samfundet at samarbejde i forholdet til Ken, og hvis vi tror det er muligt, så ville det ikke være en så dum beslutning at stemme på ham som borgmester i London.”

Valget afholdes tirsdag med de to kandidater der står næsten lige. Det ville være en katastrofe om Livingstone blev valgt igen, da hans første perioder var præget af konflikter og ballade. Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/04/red_ken_livingstone_will_roll_out_welcom

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails