lørdag den 21. april 2012

Hvad hvis de prostituerede var mænd?


Hvad nu hvis de prostituerede var mænd?

Secret Service skandalen fra Colombia, hvor embedsmænd købte sex og hykleriet bag.

Joseph Farah

Jeg er dybt forundret over denne skandale der er under udvikling med Secret Service og U.S. militær personale der betaler for sex i et land, hvor prostituion er lovligt.

Ville det være i orden med U.S. myndigheder og medierne hvis det samme personnel havde haft ikke-betalt sex med kvinder på deres hotelværelser?

Hvad om de prostituerede var mænd?

Hvad helt præcis er den nuværende etik for seksuel upassende væremåde blandt Secret Service agenter og U.S. militær personnel i 2012?

Er det for eksempel helt i orden at U.S. militærpersonnel fjoller rundt med medlemmer af samme køn, men ikke med det modsatte køn?

Er det udvekslingen af penge der er problemet?

Misfortå mig ikke. Mit moralske kompas er enig i, at der var en skandale i Cartagena. Mennesker betroet United States sikkerhed burde ikke kunne blive kompromitteret ved seksuelle udskejelser under en mission.

Jeg mener U.S. regeringen bør gøre alt i sin magt for at ikke opmuntre til udtroskab, hor, gruppesex, homoseksualitet, lesbiske forhold og anden ikke-ægteskabelig seksuel aktivitet. Der er i mit sind ingen tvivl om, at alle disse tinge kan føre til afpresning, afsløring og missioner der går i vasken.

Jeg er blot helt overvældet over at mennesker som Barack Obama der har gjort alt i deres magt for at fremme den seksuelle revolution kan se noget forkert ved konsensuel sex hos regeringsansatte og U.S. militær personnel - betalt eller ikke betalt.

Hvad helt præcist drejer problemet sig om?

Hvor skal stregen tegnes i dag mellem acceptabel seksuel aktivitet og uacceptabel seksuel aktivitet?

Kan nogen vise mig hvor den går?

Når U.S. regeringen ser gennem fingre med åben homoseksuel sex i U.S. enhederne, så er det logisk at konkludere at der kunne opstå nogen forvirring om hvad der dog skulle være galt med heteroseksuel sex, ikke sandt?

Er ikke mange af fortalerne for den seksuelle revolution der påførte os åbenlys homoseksualitet i militæret og ægteskaber mellem samme køn også fortalere for at legalisere og se gennem fingre med prostitution?

Har prostitutionen ikke eksisteret i længere tid end ægteskaber mellem samme køn?

Jeg forsøger blot at regne ud, hvorfor en administration der insisterer på at svangerskabsforebyggelse skal være tilgængeligt for enhver amerikaner, og det gratis, selvom det betyder andre må bøje deres religiøse overbevisning for at tilpasse sig, ville have et problem med sex, hvor som helst, når som helst, blandt hvem som helst?

Denne samme administration insisterer på at ‘morgenen-efter-pillen’ burde være tilgængelig for børn uden forældrenes samtykke og uden recept i enhver købmandshandel og apotek i Amerika.

Jovist, så har administrationen et problem med voksne mænd der køber sig til sex med prostituerede, ikke sandt?

Og hvorfor går medierne i selvsving over denne skandale?

Er det ikke de samme medier der siger at voksne der er enige, burde gøre hvad de har lyst til og når de har lyst? Hvornår er medierne lige pludselig blevet til et sexpoliti?

Igen, jeg forsøger ikke at nedgøre den potentielle virkning af sådanne hensynløse opførselsmønstre. I stedet forsøger jeg at illustrere, hvad der sker når man omdefinerer ordet synd, når man omdefinerer ret og forkert, når man nedbryder moralnormer der har været hos os i årtusinder uden megen hensyn til konsekvenserne.

Lad os tænke over dette: Er det mere farligt for en Secret Service agent at betale en prostitueret der kommer til hans hotelværelse eller for præsidenten for United States at være en serie ægteskabsbryder - og endog begå mened i et forsøg på at skjule det - som Bill Clinton? 


Vi erfarede fornylig at John F. Kennedy havde en langvarig affære med en ansat i Det Hvide Hus. (læs denne artikel på synopsis) Pressen var udmærket klar over hans mange udenoms ægteskabelige aktiviteter, men dækkede over dem for det amerikanske folk. 


John Kennedys 19 årige elskerinde i Det Hvide Hus.

Skulle vi så virkelig forvente højere standard fra U.S. militær og Secret Service agenter end fra vore præsidenterne? Har vi et sæt regler for vore ‘salvede’ ledere og et andet for de som beskytter dem og udfører deres opgaver?

Hvad galt er ved de som proklamerer at det som skete i Colombia er en skandale? Er det blot en forsamling af gamle pernittengryn ude af trit med moralen der er i forvandling?

Eller er det blot tiden inde til at indrømme, at der virkelig er nogle problemer med ubegrænset, uhæmmet, pralende, dominerende, hensynsløs og endog afskyelig seksuel aktivitet af  enhver slags - særlig i Det Hvide Hus, U.S. militæret og betroede agenter som Secret Service?
Joseph Farah

Joseph Farah is founder, editor and CEO of WND and a nationally syndicated columnist with Creators Syndicate. He is the author or co-author of 13 books, including his latest, "The Tea Party Manifesto," and his classic, "Taking America Back," now in its third edition and 14th printing. Farah is the former editor of the legendary Sacramento Union and other major-market dailies.

http://www.wnd.com/2012/04/what-if-the-prostitutes-were-male/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails