tirsdag den 10. april 2012

Gallup - jobs skabes ved borgerlig politik

Gallup: Skabelse af jobs går bedst i byer med borgerlig observans

William Tate

I en ny Gallup undersøgelse befinder 9 ud af 10 steder i USA, med de bedste jobskabelsesresultater, sig i røde stater (Rød i USA er Republikanske, Blå Demokratisk dominans) med en Republikansk guvernør. Samtidig er 7 ud af de 10 dørligste jobskabelsesreusltater sig i blå stader, de med Demokratiske guvernører.

Gallup spurgte arbejderne i de 50 største byområder om arbejdsgiverne ansatte eller afskedigede i løbet af 2011. Det som Gallup kalder deres Job Skabelses Index.

Oklahoma City, OK lå i top på listen. Skønt det fulgte umiddelbart efter de katastrofale jobskabelsestal i marts fra Arbejdsministeriet,  så er det dog ikke noget at prale af. Gallup bemærkede, “Oklahoma City førte på grund af den relativt lave procentdel (12%) af arbejderne der sagde deres arbejdsgiver afskedigede arbejdere eller skar ned på arbejdsudbuddet.”

Efter denne skribents mening, så skaber regeringen ikke arbejdspladser, det gør kun private arbejdsgivere. Ikke desto mindre er det interessant, at så mange markeder, der rapporterede om en relativ stor jobskabelses, var i stater som Oklahoma, Florida, og Texas der i det store og hele ligger lavt i skatteudskrivelse, og jovist også med regeringsydelser.

Selv i Pittsburgh, byen i Rust Belt, ligger nær toppen på Gallups liste, her har Pennsylvanias guvernør Tom Corbett fået skabt arbejdspladser og skattelettelser. 
 
Forfaldet i Rust Belt (Den svære jernindustri) er markant.

Disse resultater synes at støtte Republikanernes påstand om at lavere skatter opmuntrer til jobskabelse og økonomisk vækst.

Endog mere foruroligende for Demokraterne da befandt de erhverv, hvor man afskedigede de fleste arbejdere sig i Blå stater. Kombineret med de stigende smertegrænse priser ved benzinstanderne, de øgede fødevareomkostninger og de deprimerende - og stadig faldende - værdier på fast ejendom, så kunne dette betyde potentielt mere bekymring for Obama Holdet,hvis det viser sig at blive det ‘tegnebogsvalg’ som mange observatører forventer.

På den anden side, hvis det lykkes Obama at fastholde disse stater, trods tabet af arbejdspladser, så kan det indikere at nationen er nået til vendepunktet hvor flere mennesker foretrækker regeringsgoder fremfor et arbejde.

-William Tate is an award-winning journalist and author

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/04/gallup_job_creation_best_in_red_state_cities.html#ixzz1rKvDuLjC

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails