fredag den 20. april 2012

Hvilken religion forfølges mest i Europa?

I Europa er 85% af alle hadforbrydelser mod hvilken religion?

Bernie Planck

Hvis du lytter til muslimer så kunne du muligvis blive forledt til at tro, at de bliver angrebet på det nederdrægtigste over hele Europa; imidlertid er sandheden at skønt næsten alle europæere hader muslimer, så benytter de yderst sjældent voldelige tiltag mod dem.

Sandheden er, at i moskeer over hele Europa prædiker imamer had mod Vesten, går ind for Jihad mod Korsfarere og jøder. Og den muslimske Ummah følger med flid deres instruktioner.

Sandheden er, at 85% af alle religiøse hadforbrydelser i Europa faktisk er rettet mod kristne:

Avpixlat, 31 Mar 2012, 85 % af alle religiøse hadforbrydelser er mod kristne i Europa
Intolerance vinder fodfæste i Vesten. I alle sagerne er det mod kristne. For kristne er den gruppe der mest diskrimineres mod og som er ude for de fleste hadforbrydelser i Europa.

Vore forskninger viser, at 85% af alle hadforbrydelser, hvor en religion er den underliggende årsag, er rettet mod kristne i Europa. Det er på høje tid at den offentlige debat tager denne kendsgerning alvorligt, siger Gudrun Kugler Dokumentationsarchiv der Intoleranz gegen Christen (Dokumentation Arkivet over intolerance mod kristne).

Catholic Exchange, 29 Mar 2012, Angreb mod kristne i Europa intensiveres 
Hvilken der den mest afskyede reiligion i Skotland i 2010-2011? Ikke Islam - kun 2,1% af de religiøse hadforbrydelser var rettet mod muslimer. Ikke judaismen - kun 2,3% var rettet mod jøderne.- Ifølge en rapport fra den skotske regering er 95% af alle religiøse hadforbrydelser rettet mod kristne.
 

DICI, Frankrig: Kirker bliver ved med at blive vandaliseret
Der brydes ind i tabernakler. Indviet jord svines til, graffiti med hadefulde budskaber, smadrede møbler, tyveri af kunstværker.....Listen over vandaliserede kirker bliver stadig længere som dagene går. Den sidste til dato skete i Nates, I løbet af natten mellem den 26. og 27 februar blev en af dørene ved Sankt Donatinas Basilika overmalet med forkastelige kommentarer: “Brænd Jeres Kirke!”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails