mandag den 23. april 2012

Intern uro i NASA over 'global opvarmning'


Uro i NASA over global opvarmning

Brev advarer om at “grøn holdning” sætter videnskabens rygte i fare.

Kevin DeAnna

49 højt respekterede tidligere NASA astronauter, ingeniører og videnskabsfolk slår igen mod bestræbelserne hos top lederne der benytter forbundsbureauet til at fremme den globale opvarmnings alarmisme.

I Brevet til NASA administratoren Charles Bolden anklages bureauet for at sætte “selve videnskabens ry”  i fare ved at være fortaler for den “ekstreme” holdning om at kuldioxid er den store årsag til klimaforandring.

Underskriverne omfatter syv tidligere Apollo astronuater sammen med Chris Kraft, manden der mere end nogen er ansvarlig for oprettelsen af Mission Control.

De ønsker at NASA skal “afholde sig fra at inkludere ikke beviste og ikke støttede kommentarer i deres fremtidige udgivelser,” og bemærke at påstanden om “at menneskeskabt kuldioxid udledning har en katastrofal virkning på den globale klimaforandring” ikke er “understøttet.”

Brevet har ingen indvirkning haft med at hindre bestræbelserne hos NASA’s mest berømte globale opvarmningsaktivist James Hansen direktør for Goddard Institute for Space Studies (GISS), en afdeling af NASA.

Dagen efter brevet blev sendt fastslog Hansen i et interview med BBC Skotland at at afværge den globale opvarmning var et “stort moralsk emne” svarende til slaveriet. Han gik ind for en verdensomspændende skat på CO2 udledninger og fortaler for et forbud mod konstruktionen af kulfyrede kraftværker.

Som Brian Sussman påpeger i sin nye skelsættende bog “Øko-Tyranni,” så er der intet nyt i denne slags udtalelser, da Hansen har en lang historie om ekstreme påstande og er fortaler for regeringsregulering i kæmpeskala.

I maj 2011 gik Hansen for eksempel ind for omfordeling af velstand ved at indføre en “flad stigende afgift på CO2,” med den hensigt “at det skal berøre forbrugerne og ændre livsstile. Mennesker med en overdådig livsstil skal betale mere i øgede energiomkostninger... og de vil se at deres personlige beslutninger vil udgøre en forskel.”

I 2009 fastslog Hansen at kul er “den største fossile brændsels kilde til kuldioxid, det er den mest ‘beskidte’ energikilde. Kul forurener verdenshavene, og er fyldt med kviksølv, arsenik, og andre farlige kemiklaier ....De tog der transporterer kul til kraftværkerne er dødstog. Kulfyrede kraftværker er dødens fabrikker.”

Idet han byggede videre på parallellerne med dødslejre bad Hansen i 2008 om at lederne af energiselskaber der benytter fossilt brændsel skal sagsøges for “alvorlige forbrydelser mod menneskeheden og naturen.”

Hansen har også fundet tid til at protestere og har været ude for tre separate arrestationer i venstreorienterede sager, mens han stadig er i spidsen for GISS: I juni 2009 blev han arresteret sammen med skuespillerinden Daryl Hannah for at protestere mod en udgravning af en bjergtop i det sydlige West Virginia. I september 2010 blev han arresteret igen for at deltage i en nationsomfattende protest ved navn Appalachia Rising organiseret af den venstreorienterede miljøgruppe Rainforest Action Network. Endelig i august 2011blev Hansen arresteret for at protestere mod Keystone XL rørledningen for tjæresand.

“James Hansen har en lang historie med at vise at han er en radikal miljøforkæmper med en Ph.D.  - der tilfældigvis arbejder for U.S. regeringen,” sagde Sussman.

“Dette er manden der står i spidsen for at tage Moder Jords temperatur - og han er forpligtet til at få det til at se helt sikkert ud som Moder Jord hele tiden har feber,” sagde han.

Sussman påpeger at Hansens indsatser kun er en del af et større mønster af, hvad han kalder “regeringsponsoreret skræmmeri.” (læs denne artikel på synopsis om Hansen manipulationer med data)

The Environmental Protection Agency har en liste med ofte stillede spørgsmål om global opvarmning der fastslår, “Klima forandringens helbredsvirkninger er især alvorlige for de meget unge, de meget gamle eller for de med hjerte- og åndedrætsproblmer.”

Man tilføjer, “Klima forandring vil sandsynligvis forøge antallet af mennesker der lider af sygdomme og skader på grund af oversvømmelser, storme, tørke og ildløs, ligesom allergier og betændelsessygdomme.”

EPA har en særlig hjemmeside beregnet for børn med overskriften “Jordens klima er under forandring, og det er menneskets aktiviteter der er hovedårsagen.”

Imidlertid, som Sussman siger i “Øko-Tyranni” er det forbundsregeringen selv der er ansvarlig for at man benytter forkert information som er med til at give næring til klimaforandrings alarmismen.

NASA og National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA, indsamler data fra tusinder færre temperaturmålingsstationern end man gjorde i 1970. De færre prøver kompromitteres ved at man placerer de tilbageværende målestationer i byområder og ikke kompenserer for den lokale opvarmning kendt som byzoneopvarmningseffekten.

De fjerner også systematisk data fra temperaturmålingsstationer der befinder sig i højere liggende områder, og i landlige områder, og skaber dermed et falsk billede af globale opvarmning.

Get “Eco-Tyranny,” and read the latest of the campaign to turn the globe “green.”
http://www.wnd.com/2012/04/rebellion-at-nasa-against-global-warming/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails