torsdag den 26. april 2012

Canadas nationalsang 'O Muslim Canada!'


Bernie Planck

Et af versene fra O Canada! lyder som følger: “Gud bevare vort land prægtigt og frit!” Snart kan det vise sig ikke prægtigt og ikke frit.

I 1950 var der 1374 muslimer i Canada. En generation senere var der flere end 50000. Efter endnu en generation (2000) var der flere end 600000. I dag er der mere end 1 million.
The Pew Research Center anslår at i 2030 vil der være 2,66 millioner af disse gavtyve.

Man kan så argumentere med at alle befolkninger jo øges i antal, vantro som muslimske, så hvad er egentlig problemet. Imidlertid har de canadiske muslimer en fødselsrate der er 50% højere end canadiske vantro:

Canadas største muslimske moske

Wikipedia, Islam i Canada
Fertilitetsraten for muslimer i Canada er betragteligt højere end raten for andre canadiere (et gennemsnit på 2,4 barn per kvinde for muslimer, sammenlignet med 1,6 barn for andre befolkningsgrupper i Canada).

Faktisk så er antallet af vantro i Canada for nedadgående. Hvis fødselsraterne fortsætter da vil Canada med tiden blive 99% muslimsk, ligesom det engang overvejende kristne Tyrkiet nu er næsten 99% muslimsk.

Selvfølgelig, hvis Canada fortsætter med at tillade muslimer at indvandre til deres land da vil Canada blive overvejende muslimsk langt hurtigere. 

Hvad galt er der så med så mange muslimer? Som jeg forklarede i min artikel “Den rare muslimske kollega er ingen trussel, ikke sandt”, så længe muslimerne er en meget lille minoritet så er de samtidig blot en smule irriterende skønt det allerede er lykkedes for dem at gøre kritik af Islam til en forbrydelse i Canada.

Men når de først ikke længere er en betragteligt minoritet, lad os sige 5 eller 6%, så kan de oppiske en sådan frygt i den indfødte befolknings sind at det på ganske effektiv vis kontrollerer politikken og kulturen i samfundet som de præger.

Vi fik at vide at muslimerne kom til Canada, tilsyneladende i søgen efter frihed, sikkerhed og tryghed, og for at undslippe vold og brutalitet i deres hjemland. Hvis det er sandt, hvorfor finder så mange som 60 unge muslimske mænd der bor i Canada det nødvendigt at rejse til udlandet og slutte sig til al-Queda og gå ind i Jihad?

Forestil dig, hvor mange flere unge muslimske mænd der ville være beskæftiget med terrorisme når der så mange millioner af dem, at de har kontrollen og ikke-muslimer lever i frygt for dem.

Oh, Canada, Oh, stakkels Canada!

Noter


International Journal of Environmental Science and Development, Vol. 1, No. 2, Juni 2010Idet han stod foran den særlige Senatskomite om anti-terrorisme, sagde Fadden af CSIS er klar over at “mindst 45 canadiere, muligvis så mange som 60 - mange i alderen, først i tyverne -  er rejst eller har forsøgt at rejse fra Canada til Somalia, de afghanske/pakistanske stammeområder, og Yemen for at slutte sig til al-Queda tilknytttede organisationer og beskæftige sig med terrorisme relaterede aktiviteter.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails