mandag den 2. april 2012

Venstreorienteret overlegenhed

Venstreorienteret Arrogance

David Lawrence

Hvorfor føler venstreorienterede sig så langt overlegne? De kalder mig en højrefløjser og formoder jeg er dum. Jeg har en Ph.D., fået udgivet hundreder af artikler. og opbyggede en mange million dollars forsikringsvirksomhed i 80’erne. Jeg har været på ranglister i tre sportsgrene - tennis, skisport og boksning. Jeg har udgivet tre rapalbums, skrevet teksterne til et jazzalbum, og var stjerne i, og skrev manuskript til en film der blev vist på Sundance Film Festival.


David Lawrence til venstre på plakaten

Ventreorienterede tror på mulitikulturalismen. Jeg tror på alsidigheden hos sig selv, udviklingen af diverse og modsatrettede talenter - som boksning og det at skrive digte. Vi burde gøre os selv større og bredere, og ikke ideologisk fravælge ting vi ikke kan lide.

Det jeg har at sige til de irriterende hykleriske venstreorienterede er, at jeg er imod abort og at ægtesskab mellem to af samme køn omdefinerer traditionen og ophøjetheden ved ægteskabet, at jeg føler at velfærd er skadeligt og ikke skaber noget, og så mener de straks jeg er idiot.

Hvis det at have en selvstændig mening er tegn på idoti er tåbelighed det samme som at adoptere korrekte meninger? Hvor er kritikernes publikationer, deres resultater fra forretningsverdenden og deres store udannelser? Hvor er deres evner udi  sportsgrene? Hvorfor føler de sig overlegne i forhold til mig når de flest af dem har udrettet så lidt?

Venstreorienterede ville ønske de havde opnået ligeså meget på ligeså mange områder som jeg. Men de gør intet andet end at kritisere. De nægter at tage udfordringen op og udvikle et talent. De er som papegøjer der gentager venstrefløjsdogmer. De er ude lige,  fordi de ikke løber en risiko for at fejle. De får vore resultater ned i støvet således, at de ikke behøver se på deres egen talentløshed. “Poppedreng vil have sukker” er en tale af Obama til sine medløbere. Han giver dem de samme gamle talemåder.

http://www.americanthinker.com/blog/2012/04/liberal_arrogance.html#ixzz1qrlHcbNv

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails