fredag den 27. april 2012

Hvide krænkes af sorte - medierne tavse


Hvis Obama havde en søn ville han ligne Shawn Tyson

Mychal Massie

Den 26. februar 2012 skød og dræbte Mr. Zimmerman - identificieret som en hvid hispanic -Trayvon Martin en sort teenager i det som siges at være selvforsvar. Af andre grunde, som jeg har omtalt i andre klummer, forblev skyderiet næsten ikke omtalt før sent i marts måned. Der fik Al Sharpton, Jesse Jackson, New Black Panther Party og den nationale presse pisket en national vrede op om at man krævede racemæssig retfærdighed og Obama trådte hen til mikrofen og ‘inficerede’ sig selv med hele situationen. Han sagde:  

“Jeg kan kun forsøge at forestille mig hvad disse forældre må gå igennem, og når jeg tænker på denne dreng, så tænker jeg på mine egne unger, og jeg tror, at hver eneste forældre i Amerika vil være i stand til at forstå, hvorfor det er absolut påkrævet at vi undersøger hvert eneste aspekt i dette, og at vi alle står sammen, forbunds- som stater for at finde ud af hvordan denne tragedie skete.”

OK, helt i orden - hans kommentar var passende i sig selv - alt taget i betragtning.
Men den 1. marts 2012 fulgte to drenge efter den hvide East High Scool elev i Kansas City, Allen Coon, da han gik hjem fra skolen der lå blot et kort stykke vej borte, og da han gik op af trappen til hoveddøren til sit hjem greb de fat i ham, fastlåste hans arme på ryggen, sprøjtede benzin over ham og satte ild til. Mens den lille dreng brændte hånede de ham med, “Det er hvad du fortjener. Du får det du fortjener, hvide dreng.”


Dette var ikke blot et isoleret tilfælde - det var kulminationen af en racistisk atmosfære, opmuntret af hans skoles sorte ledelse og administration. Fra begyndelsen af skoleåret var Allen Coon blevet racebetinget generet af både elever og lærere. De sorte elever kaldte ham hele tiden “honkey” (blegfjæs) og “cracker” (oprindeligt hvide der piskede negre) og hispanics elever kaldte ham “guero” (hvidt bæst). Han blev smidt ind i skabe og fik tæsk på toilettet.

Hans mor sagde, at når han markede han gerne ville svare på et spørgsmål under Black History Month da forhånede Mrs. Karla Dorsey, en sort lærerinde ham foran klassen ved at sige: “Hvad aner du om det? Du er ikke vor race.”

Canada Free Press fortalte at Mrs. Coon snart skulle finde ud af at hendes søn ikke var det eneste hvide barn der var underlagt racebetinget krænkelse af de sorte elever og lærerne. Karin Wildesens tvillingedøtre på 14 år, blev også udsat for det samme. Deres engelsklærerinde Ms. Veda Monday, underviste klassen i borgerrettighedernes raceproblemer, som Mrs. Wildesen sagde absolut intet havde at gøre med engelskundervisningens niveau. Monday skulle angiveligt have angrebet hendes døtre “foran hele klassen .... og sagt til dem at “alle fra Texas var spadedumme bondeknolde” og at alle hvide havde skylden for de raceovergreb der skete i Jasper, Texas, “fordi deres hud var hvid.”  

Avisen fortsætter med at fortælle om bevidste racebetingede angreb fra fakultet og antydede muligheden for at det, at der blev sat ild til Coon kan have været resultatet af endnu en sort lærer der viste en tegnefilm om sorte der blev lynchet.

Selvom denne forfærdelige scene skulle spilles lige foran Obamas næse, så har intet sagt om det. Er han ligeglad overfor hvad “disse forældre må udholde?” Hvad der skete med Allen Coon og de andre hvide elever på East High School er forkasteligt på enhver måde, dog er Obama og justitsministeriet tavse.

Hvert eneste ord Obama ytrede med henvisning til Martins sagen kan anvendes på situationen på Coons skole. Men selv medierne er pligtskyldigt tavse. Jeg så Kansas City TV stationen KMBC’s der rapporterede om hændelsen. Men end ikke journalisten eller nyhedsværten nævnte at drengede der satte ild til Allen Coon var sorte - ikke en eneste gang. De benyttede ord som “to teenagere, angriberne, de mistænkte,” og de omtalte Coon som “drengen.”

Allen Coon havde ikke guld på tænderne. Han blev ikke fotografet med en fuckfinger i vjeret. Han blev ikke suspenderet fra skolen for at have en tom pose med marihuana, smykker som ikke tilhørte ham, og værktøj til indbrud i sin rygsæk.

Obama og hans Justitsministerium var tavse da den 25 årige James Cooper og 24 årige James Kouzaris på brutal vis blev myrdet af den 17 årige Shawn Tyson, en sort bandit, men de bad for deres liv.  De var hvide turister der havde være ude at drikke og som kom ind i Tyson’s Sarasota Florida, nabolag. Tysons plan var at røve dem, men da de ingen penge havde myrdede han dem.
De to myrdede britiske turister
Iden han henviste til Martin sagde Obama:

“Hvis jeg havde en søn ville han ligne Trayvon.”

Jeg mener det er værd at lægge mærke til, at hvis Obama havde en søn da ville han også ligne de drenge der satte ild til Allen Coon og også Shawn Tyson. Fortjener deres familier og det amerikanske folk - som Obama ved en ed har forpligtet sig til at repræsentere - ikke den samme omsorg som han viser de sorte hætteklædte slyngler.

Med disse overvejelser i tanke tror du da, at det er den type menneske folket troede de stemte på da han blev valgt? Den skade hans politik har gjort er helt og aldeles ubegribeligt, og er det den type menneske Amerika ønsker at genvælge? Ønsker Amerika en mand i Det Hvide Hus der kun udtrykker bekymring over forbrydelser med baggrund i hudfarven?
Mychal Massie

Mychal Massie is chairman of the National Leadership Network of Black Conservatives-Project 21 – a conservative black think tank located in Washington, D.C. He was recognized as the 2008 Conservative Man of the Year by the Conservative Party of Suffolk County, N.Y. He is a nationally recognized political activist, pundit and columnist. He has appeared on Fox News Channel, CNN, MSNBC, C-SPAN, NBC, Comcast Cable and talk-radio programming nationwide. A former self-employed business owner of more than 30 years, Massie's website is mychal-massie.com.

http://www.wnd.com/2012/04/if-obama-had-son-hed-look-like-shawn-tyson/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails