lørdag den 21. april 2012

Nixon, Deep Throat, medierne og folkedrab

Nixon Deep Throat, medierne og folkedrab

           
Ben Stein

Mark Felt og hans medvirkende smadrede en fredsmager og overlod Sydøst Asien i de totalitæres hænder.

“Nyhederne” om at den tidligere FBI agent Mark Felt brød loven, kastede smuds på etiske kodeks han havde gvet tilsagn om at overholde, så stort på sin aflagte ed, og var hovedkilden for Carl Bernstein og Bob Woodwards artikler der var med til af få Richard Nixon til at gå af, er nogle eftertanker værd. (læs denne artikel på synopsis)

Kan nogen endog huske nu, hvad det var Nixon gjorde der var så forfærdeligt? Han fik afsluttet krigen i Vietnam, fik bragt krigsfanger hjem, afsluttede krigen i Mellemøsten, åbnede for relationer med Kina, påbegyndte den første atomnedrustningsaftale, reddede Eretz Israel, (Israels lovede land)  påbegyndte Miljø Beskyttelses Administrationen. Kan nogen huske hvad det var der var så slemt?
 
Nixon under besøget i Kina der åbnede for samarbejde
            
Åh ja, jeg husker det. Han løj. Han var en politiker der løj. Hvor usædvanligt! Han løj for at beskytte sine underordene der dækkede for et latterligt indbrud som ingen til dato har nogen anelse om formålet med. Han løj så han kunne blive i embedet og holde sin dagorden om fred på skinner. Det var hans forbrydelse. Han var en fredsstifter og han ønskede at skabe en verden hvor der var en generation med fred. Det lykkedes for ham.

Det er hans eftermæle, hans arv. Han var en fredsmager. Han var en der så gennem fingre med uregelmæssigheder, han løj, han dækkede over dem - han var en fredsmager. Han var ikke en som John F. Kennedy, der løj, så gennem fingre med uregelmæssigheder afhængig af piller - en lyvende krigsmager, som Lyndon B. Johnson, en lyvende, fordækt forfører som Clinton -- han var en lyvende fordækt fredsmager. Det er Nixons kharma.
 

Da hans fjender fik ham væltet, og de havde været efter ham lige siden han beviste at Alger Hiss (læs denne artikel på synopsis) var en forræder, da samme Alger Hiss var deres kæledægge, så var det de fik lagt i indkøbskurven i Kharma supermarkedet der er livet  - dette:

1.) Den sydvietnamesiske regerings nederlag med årtier af død og elendighed for Vietnams folk.
2.) Overtagelsen af magten i Cambodia af det blodigste  regime af alle tider, Khmer Rouge, der slog en tredjedel af deres eget folk ihjel, ofte ved at få børnene til at gennembanke deres egne forældre til døde. Ingen tvivl om at Richard Nixon aldrig ville have ladet dette ske.

Dette er således det som fjenderne af Richard Nixon, herunder Mark Felt kan prale med: De skabte mulighederne, konditionerne for det cambodianske folkedrab. Hvis der findes noget der er Kharma, hvis der er noget der hedder retfærdighed i dette liv, da har Mark Felt købt sig den værste fremtid noget menneske på jorden kan få.

Og Bob Woodward er den næste i køen, med Ben Bradlee der udgør bagtroppen. Ud af deres gennemførte arrogance og foragt skabte de det værste mareridtsagtige ubegribelige: Folkedrab. Jeg håber de er glade nu - fordi deres fremtid for mig ser noget bleg ud.
     
Ben Stein is a writer, actor, economist, and lawyer living in Beverly Hills and Malibu. He writes "Ben Stein's Diary" for every issue of The American Spectator.

http://spectator.org/archives/2005/06/01/deep-throat-and-genocide

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails