FN Menneskerettigheds chefen beder om undersøgelse af Trayvon sagen
FN Menneskerettigheds bossen Navi Pillay går ind for en "øjeblikkelig undersøgelse" af Trayvon Martins død.William Bigelow
Lad os blot glemme den gennemført vederstyggelige opgørelse over FN’s menneskerettighedsbehandling, men hvilken opgørelse har Pillay så selv om menneskerettigheder og har hun noget moralsk ståsted, hvorfra hun kan blande sig i de hjemlige forhold i USA?
Ifølge Freedom House var der i perioden september 2008, da Pillay blev chef for Menneskerettighederne, og så til juni 2010, ingen kommentarer fra damen om ofrene i de 43 lande der betegnes som “Ikke Frie.” Nogle af de lande der ikke blev kritiseret var: Algeriet, Angola, Bahrain, Hviderusland, Cuba, Nordkorea, Rwanda, Saudiarabien, Sudan, Syrien og Vietnam.
Da demonstranterne i Iran med vold blev slået ned af de iranske regeringsstyrker ovenpå præsidentvalget i 2009, afholdt Pillay sig i tre måneder fra at komme med kommentarer skønt videoer eksisterer der viser demonstranter der dræbes; hun nævnte kun sagen som en del af hendes traditionelle åbningstale ved FN Menneskerettigheds Rådets møde i september 2009.
Hun kom ikke med nogen direkte udtalelse vedrørende sagen. Og da hun så endelig sagde noget var det blot i en “bestræbelse på at engagere” den muslimske verden. Da hun så endelig kom med nogle bekymringer om menneskerettigheder roste hun Irans fremskridt i stedet for at omtale volden der er blevet filmet eller de nuværende uroligheder.
Mønstret med intet at foretage sig fortsatte. I juli 2010 blev to kendte menneskerettighedsadvokater Haytham al-Maleh og Muhanad al-Hasani fængslet for at kritisere de syriske myndigheder for krænkelse af menneskerettighederne. I marts 2010, tilbageholdt det syriske militær den kurdiske leder Abdel Hafez og journalister, bloggere og skribenter fordi de udstillede Syriens korruption. Men Pillay har ikke gjort noget som helst. Oveni det var Pillay en ihærdig forsvarer af den falske Goldstone Rapport, der flåede i Israel og også satte spørgsmål om hvorvidt United States havde lovlig ret til at dræbe Osama bin Laden.
I 2011, meddelte United States, Canada, Israel, Tjekkiet, Italien og Nederlandene en boykot af Durban III, FN mødet for at mindes 10 året for den første Durban Konference, hvor Israel var målet for bagvaskelse. Pillay forsøgte at blokere for at andre lande fulgte med i boykotten, og hævdede af boykots var en “politisk afvigelse.”
Om Trayvon Martin sagen sagde Pillay, “Jeg vil afvente en undersøgelse og en anklage og dom og så selvfølgelig erstatninger for de berørte ofre.”
Muligvis fortjener Martins familie erstatning. Men det rager ikke hende en høstblomst på nogen måde -- ikke at dømme efter hendes gerninger.
http://www.breitbart.com/Big-Peace/2012/04/09/UN-Calls-Trayvon?
Læs evt. disse artikler om Trayvon Martin sagen:
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2012/04/skd-han-et-toarigt-spdbarn.html
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2012/03/trayvon-martin-var-en-slyngel.html
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2012/03/mord-selvforsvar-racehad-og.html
Ingen kommentarer:
Send en kommentar