torsdag den 5. april 2012

Skød han et toårigt spædbarn?

Zimmerman skød faktisk et toårigt sort spædbarn!


Bernie Planck

Støtter af Trayvons familie siger at billederne og rapporterne om Trayvons mulige stofmisbrug , tyveri af juveler og slåskampe i skolen er uden betyding for skudepisoden. OK, så lad os se på de formodninger. (se denne artikel på synopsis)

Hvis det med billederne er sandt, hvorfor offentliggjorde familien så et foto af en uskyldig udseende 1,30 m.  tolvårig dreng? Jeg formoder at vi som læsere bare er heldige at forældrene ikke offentliggjorde en foto af Trayvon da han var 2 år gammel, for ellers ville alle vi andre jo være blevet narret til at tro at Zimmerman faktisk havde skudt et uskyldigt toårig sort spædbarn.


Nyere fotos burde i det mindste være nærmere sandheden. Hvis en 17 årig der er over 180 cm skydes af en mand der noget kortere, så kræver ærlig journalistik at fotoet er af en høj 17 årig. At forældrene tilbyder en løgn, og det var faktisk hvad det var, til medierne, er stangforkert, og blev bevidst gjort for at få sympati for en åbenbar slyngel, og for at sløre kendsgerningerne i skudepisoden.

Men hensyn til Trayvons tidligere dårlige opførsel, så er det rigtigt, at det er irrelevant for skyderiet hvilket er for at sige at den tidligere elendige opførsel ikke er bevis, og det er heller ikke bevis på at Trayvon var i færd med en kriminel handling den nat. Hans tidligere elendige opførsel er imidlertid bevis på at han ikke var den helgen som hans forældre og medierne oprindeligt skildrede ham som. 


Det er sandt at fotos der ikke har relation til hændelsen er uden betydning for hændelsen. Selvom vi havde ældre fotos af Trayvon der bryder ind i hus er det dog intet bevis på at han bevidst ville gøre det samme den nat. Imidlertid, så betyder det ikke, at det er uden betydning. Hvis Trayvon havde et truende udsennede, så har det faktisk relevans for enhver diskussion om hvorvidt Zimmerman følte sig truet.
 


At man har opført sig elendigt før i tiden er intet bevis på en nutidig elendig opførsel; imidlertid betyder det ikke at det er ude betydning. Hvis Trayvon var i et antal slåskampe i skolen, så giver det dog næring til den formodning som Zimmerman fremfører, at det var Trayvon der slog først. 

Ingen, ikke hans forældre, ikke Al Sharpton, ikke medierne, kun Zimmerman ved hvad der skete den nat. Men fordi hans forældre kendte Trayvon bedre end nogen af os, så spekulerer jeg på, hvorfor de mon var bange for at komme med et aktuelt foto af Trayvon. Jeg formoder de kendte Trayvon så aldeles udmærket, at han var konfrontatorisk og den type unge der gerne får en almindelig hændelse eskaleret til en sag om liv og død.

Hvis Trayvon var den type unge der blot går, hvis nogen i kvarteret holdt øje med ham, så ville han være i live i dag, men han skulle absolut være en gangsta og slå Zimmerman. Oprigtige forældre ville have sagt: “Vi forventede at noget som dette kunne ske med ham.” 

Forresten så havde George Zimmerman en særdeles god grund til at følge efter en fremmed i det kvarter: På de 15 måneder før Trayvon blev skudt, har der været otte indbyrd i kvarteret - alle indbruddene begået af unge sorte mænd. Selvfølgelig er den kendsgrning uden relevans for skyderiet; det burde dog give anledning til lidt overvejelse. 

Her følger så det der er af største irrelevans, men dog ganske så håndgribeligt i forbindelse med skyderiet: Flertallet af sorte børn i Amerika fødes udenfor ægteskabet af altfor mange unge sorte mødre, hvor fædrene er de alt for mange faderløse sorte mænd, der senere som teenagere intet andet foretager sig end at slentre gennem gaderne for at skabe ballade. 

Hvis de hvide har skylden for de sorte unge mænds kriminalitet så er det fordi vi har givet initiativer gennem de sidste 50 år til de sorte mødre om at de skal have så mang børn som muligt, og til at de sorte fædre ikke skal være tilstede (dermed større velfærdsydelser - enlige mødre).

Det er ikke racisme der er problemet - det er anti-racisme, det er de gode intentioner. Venstreorientrede og Det Store Samfund (Lyndon B. Johnson sociallovgivning) har på nogle få årtier gjort mere for at fastholde de sorte i en evig fattgidom der er større end slaveriet og racismen i de første to århundreder i dette land. 
Hvornår vil vi mon nogensinde lære af historien? 

Note

 

George Zimmerman's Sanford, Fla., nabo, sagde at kvarterets vagtmand beskyttede sin bolig fra en potentiel indbrudstyv adskillige uger før Trayvon Martin blev skudt. 
Da han blev spurgt ind til dette, med baggrund i rækken af røverier skulle Zimmerman have holdt øje med Trayvon Martin på skudnatten. Taafe sagde: “Der er en gammel talemåde, ‘Man høster hvad man sår.’” 
“Hvis det som det er.” tilføjede han. “Jeg vil gerne gå i retten og vidne om, at ved de otte forrige indbrud på de 15 måneder før Travon Martin blev skudt,der var alle gerningsmændene unge sorte mænd.”

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Pajamasmedia har en video om NBS uærlige klippning af båndet fra 911

http://www.youtube.com/watch?v=4bDOF18xbb0

Related Posts with Thumbnails