torsdag den 17. maj 2012

Obama skubbede til lille pige?

Obama skubbede dog kun til den lille pige - siger han

Jack Cashill

Som et underholdende passende svar på Washington Post’s nådesløse åbenbaring af, at Mitt Romney generede en klassekammerat da han gik i high school, skyder John Nolte fra Big Hollywood med skarpt tilbage med “Er WAPO klar over, at Obama skubbede til en lille pige?”

Skoleknægten Mitt Romney
Men gjorde han så også det? Historien, som Nolte citerer, stammer fra Obamas memoir fra 1995, Dreams From My Father, er dog langt mere troværdig end noget andet i det eventyrfyldte værk. 

I Dreams reflekterer Obama over sine første skoledage på hans forskole på Hawaii, som 10 årig, en overgang der blev kompliceret at tilstedeværelsen af “Coretta”, den eneste anden sorte elev i klassen.
Da de andre elever beskyldte Obama for at have en kæreste skubbede han til Coretta og insisterede på, at hun skulle lade ham være. Skønt denne “forræderiske handling,” købte ham noget fred for de andre elever i et stykke tid så forstår Obama at han “er blevet prøvet og fundet for let.”

Som med næsten alle de andre racemæssige melodramaer i Dreams, så er denne til overmål noget som der bevidst er fundet på. Som så mange af dem bobler denne frem fra Bill Ayers fantasi, Obamas muse og medforfatter, og er ikke mere sand end beretningen om Obamas så berømte spisen hund.
I sin bog fra 1979, En rar og retfærdig forældre, fortæller Ayers en nyttig lære fra bogen fra 1992, Det Lys som Skinner på Texas af den sorte forfatter Reginald McKnight. Passagen der er tale om handler om kontroverserne med Clinton, den første sorte elev i en ny integrationsskole, der forsøger at distancere sig fra Martin, den eneste anden sorte dreng i skolen. 

Clinton siger til en hvid elev. “Er han dog ikke helt utrolig den karl?”...”Han er som en svin eller noget lignende. Han giver mig kvalme.” Efter nogen betænkningstid når Clinton frem til, “Jeg skammede mig. Skammede mig over ikke at forsvare Marvin og skammede mig over at Marvin i det hele taget var der.” Lyder det bekendt? 

Disse helt åbenbare paralleller kunne måske have været rene tilfældigheder om ikke David Remnick, den Obama venlige biografiskribent, fandt den lille pige ved Punahou -- en ægte pige, ikke noget ‘opfundet’ -- som han identificerer som “Joella Edwards.” Forskellen, indrømmer Remnick, uden dog at forstå konsekvenserne er at “Barry aldrig afviste Joella.” Snarere tværtimod, som Joella rødmende siger, “Han var min ridder i skinnende rustning.”


Sig hvad du vil om den unge drillepind Mitt Romney dengang, men han er aldrig gået ind på en kontrakt med en terrorist for at opfinde historier om sig. Det har han aldrig haft brug for. Det har Washington Post været alt for villige til. 


Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/05/obama_only_says_he_shoved_a_little_girl.html#ixzz1uY6m5fKA

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails