lørdag den 19. maj 2012

Sex og Demokrater - fine eksempler

Hvorfor John Edward er den perfekte Demokrat

Stella Paul

Hvem ville du helst have som vicepræsident -- Sarah Palin eller John Edwards?

Obama modtog to millioner dollars fra en berygtet Palin-håner Bill (k....-ordet) Maher den eneste mand i verden der kan få Al Franken til at se sød ud. Så benyttede Obama disse midler til at komme med en politisk annonce.....angribe Sarah Palin.

Hvorfor skulle Obama dog spilde sine værdifulde usle penge på et angreb, uden succes, mod en vicepræsidentkandidat der ikke fik succes? Jo, det fik jo virkelig afledt opmærksomheden fra en anden forfejlet vicepræsident kandidat der vendte tilbage til nyhederne forleden: “John Edward beder dommer om ikke at ødelægge et sex bånd.

John Edwards er den perfekte Demokrat. Når man ser ham komme ja så ved man ikke hvad man skal låse inde først: Sin tegnebog eller sine døtre.

Edwards der efter hvad der fortælles omgåes prostituerede er i retten anklaget for et enestående spil i udnyttelsen af kvinder. Han forførte en ældre gås til at give ham kontanter til sin  kampagne, som han derpå gav til den yngre gås han udnyttede til sex, mens han bedrog sin døende hustru som han udnyttede som kampagnepropaganda.
 
John Edwards og en erobring

Selv efter Demokratiske standarder er det en gennemført genistreg!

Men han har jo så stor respekt for kvinders rettigheder, det ved du jo, ligesom manden der nåede frem til en nominering: John Kerry der med stolthed stiller op for kvindernes rettigheder - så han kan købe sig en ny yacht som han så undgår at betale skat af.
Kerry begyndte sin ‘karriere’ i politik gennem Ted Kennedy, den herostratisk berømte forkæmper for kvinders rettigheder. Nu, ikke lige præcis i kvinders smag. Vi ved jo allesammen at det var Mary Jo Kopechnes egen fejl: Hun skulle have øvet sig i at trække vejret under vandet.
Ted Kennedy og Mary Jo Kopechne

Når vi nu taler om Kennedy, så var det i samme uge Edwards vred sig over sexbåndene, at Mimi Alford forsøgte at få nogen til at lytte til hendes afskyelige beretning om John F. Kennedy. Alford var en 19 årig jomfru da hun fik arbejde hos præsidents Kennedys medhjælper. Kort tid efter deflorerede Kennedy hende, pressede hende til nedværdigende sexhandlinger med en anden man mens han så på, og lokkede hende som sexobjekt til parties hvor man var nøgen. (se denne artikel på synopsis)
 
Mimi Alford og John Kennedy


John Kennedy stråler stadig bag den der titanium facade som Demokraterne altid skaber for enhver præsident, der har en nogenlunde kompetence til ikke at falde helt igennem, hvilket er grunden til at de aldrig taler om Jimmy Carter eller Lyndon Johnson. 

Derfor i samme sekund Alfords bog udkom kom der et panisk råb i udgivernes række: “Giv mig ti flere bøger om Jack og Jackie på Hyannis’ strande!” 

Demokraterne elsker bare at føre krig mod Republikanerne med anklager om at de “fører krig mod kvinder,” og så selv fremstå som kvindernes forkæmpere. I virkeligheden tiltrækker Demokraterne sig et uforholdsmæssigt stort antal gadedrenge, der i en sundere tid blev kaldt “moralsk degenerede” ved deres ækle udnyttelse af kvinder. 

Stil dem op på række for dit indre øje. Bill Clinton (hun er “trailer park affald”) Clinton, Eliot (“Sock” Spitzer, Anthony “(tudefjæs) Weiner, Al (“den sextossede pudel”) Gore, og tidligere New Jersey Guvernør Jim McGreevey, der undnyttede sin hustru som kampagnepropaganda, mens han selv jagtede mænd på lastbilholdepladser, og placerede sin mandlige ‘yndlings’ digter som leder at statens sikkerhed efter 9/11.
Bill Clinton og Monica Lewinsky
Og så er der George Soros, marionetføreren og finansmanden for hele Det Demokratiske Parti, der netop er blevet anklaget for at have slået og nærmest kvalt sin brasilianske trofækæreste. 

Naturligvis er der intet der gør Demokrater lykkeligere end at ydmyge kvinder og så tjene penge på samme tid -- og det, mine herrer og damer, er hele historien bag sikkerhedskontrollerne i lufthavnene
Demokraternes ‘slyngelagtige’ holdning overfor kvinder gør dem til naturlige partnere med muslimerne der søger at sprede Sharia over hele det gode gamle USA. Forestil dig hvor mange rige kvinder John Kerry kan gifte sig med når polygami er helt i orden.

 
Og så hele det der med barneægteskaber som muslimer bare holder så meget af se det ville jo være perfekt for den ‘store’ Roman (“ikke voldtægt-voldtægts”) Polanski og de mange Hollywood venner der går ind for en benådning for ham, som Woody (“Model Stedfar”) Allen, Martin Scorsese, og John Landis. Ifølge disse Demokratiske ‘kraftkarle’ så er det at bedøve og sodomisere en 13 årige pige noget ganske hverdagsagtigt!

Sharia er et forbryderisk gangsteruvæsen beregnet på kvinders underkastelse, under dække af en overlegen moralnorm. Hvordan kunne nogen Demokrat med selvrespekt dog elske det? 

Obama inisterede på at manipulere begivenheder for at gøde det latterlige “Arabiske Forår” selvom CBS korrespondenten Lara Logan blev gruppevoldtaget på Tahrir Pladsen af sindssyge islamister, der skreg deres evindelige afrosiadikum: “Jøde, Jøde!”
Lara Logan voldtaget af muslimer i Egypten på Tahrir Pladsen

Sssshhhhh....tal ikke om det. Demokraterne har alt for travlt med at fejre deres fantasi om “Arabisk Demokrati.” Hvad betyder det så hvor mange kvinder der bliver voldtaget?

NU går Obama uden om Kongressen ved at give 1,5 milliard dollars til Det Muslimske Broderskab, som han har løftet op til magten i Egypten.  Foreign Affairs tidsskriftet informerer os om at lige så snart Obama fik tvunget Mubarak bort, begyndte soldaterne at undertrykke de kvindelige protesterende med elektrochok og slag og indførte, gennem tvang, jomfruprøver

Jovist, det er sand! Hold blot øjnene åbne rettet mod Demokraternes bekæmpelse af anti-sharia lovgivning herhjemme. Og giv nu ikke John Edwards nogen gode ideer om de der med jomfrudomsprøver.  


Write Stella Paul at Stellapundit@aol.com.

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/03/why_john_edwards_is_the_perfect_democrat.html#ixzz1qIykjE6x

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails