lørdag den 19. maj 2012

Romney arresteret - for upassende opførsel

Romney arresteret i 1981 for...upassende opførsel?

Rick Moran

Mitt Romney? Arresteret for upassende opførsel? Tag dig sammen mand! Hvis jeg var ham så ville jeg lave en kampagnereklame der skulle sætte lys på denne lille ‘gyldne’ del af hans biografi, blot for at vise han er en ganske alimindelig mand og kan sige fra overfor en betjent, ligesom alle andre.

BuzzFeed:
Ifølge det som Romney fortalte Boston Globe i 1994, så havde han bragt sin familie til Wayland, Massachusetts og søen Cochituate, cirka en times kørsel udenfor Boston på en sommerudflugt. Mens Romney gjorde klar til at sætte sin båd i vandet; gjorde en parkbetjent Romney opmærksom på at det måtte han ikke, da hans tilladelse forekom noget ulæselig. Betjenten sagde, at hvis Romney alligevel satte båden i vandet ville han få en bøde på 50 dollars.
 
Lake Cochituate, Massachusetts
Romney mente at hans tilladelse stadig var læsbar og beslutte at ignorere betjentens ordre og betale bøden.
"Jeg var i en statspark med mine børn. Mine fem børn var i bilen og undrede sig over hvorfor vi ikke kunne komme ud med båden, derfor sagde jeg ville sætte den i vandet og betale bøden.” sagde Romney i 1994.
Romney sagde at betjenten ikke bad ham søsætte båden, blot at han ville få en bøde for at gøre det.
“Jeg var villig til at betale bøden. Men hvis han havde sagt jeg ikke måtte søsætte båden og ikke nævnt bøden, så ville jeg ikke have gjort det,” udtalte Romney.

Efter Romney satte familiebåden i vanden kom betjenten tilbage synligt vred og arresterede Romney for ‘upassende opførsel.’ Romney blev lagt i håndjern på ‘gerningsstedet’, ført til den lokale politistation og sat i arresten.
 

“Der stod jeg, drivvåd i badetøj,” fortalte Romney the Globe. En magistrat lod ham gå uden kaution.

Nuvel ....måske skulle vi bare glemme det hele, efter nærmere eftertanke:
Nogle dage senere dukkede Romney op ved Natick Districk Retten og truede med at lægge sag an mod betjenten, der arresterede ham grundet falsk anklage. Anklagerne blev trukket tilbage og sagen lukket efter Romneys anmodning.  

Dog menneskeliggør denne hændelse Romney mere end nogen andre ting han har gjort. Det vi har brug for er nogle få flere vignetter, dagligdagshændelser fra det virkelige liv, der kunne give kandidaten noget kød og blod, for alt for ofte forekommer han stiv og robotagtig.

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/05/romney_arrested_in_1981_fordisorderly_conduct.html#ixzz1uGOTdoNX

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails