onsdag den 9. maj 2012

Valgpenge lugter ikke - det burde de.

Obama accepterer store penge fra hader af Israel

William Bigelow

Præsident Obama genvalgskampagne er villig til at tage imod penge indsamlet af en ansat hos byen San Francisco, som er en ‘giftig’ hader af Israel. Hala Hijazi, født i Jorden har indsamlet mellem 100000-200000 dollars til Obamas genvalgs kampagne, ifølge Federal Election Committee.  

Hijazis historie som en hader af Israel er lang. I 2001 påstod hun i en artikel i San Francisco Chronicle, at Israel hensynsløst dræbte palæstinensiske børn. Hun havde imidlertid intet at fremføre om palæstinensere der slagte børn i deres senge.
 

Hun har også anklaget Israel for at ødelægge tilbedelses- og uddannelsessteder: “Som Gud frygtende amerikanere, kan vi ikke sidde stille og forsætte med at være tavse, når vore skattedollars finansierer en krig der er årsag til at uskyldige civile dør og ødelægger tilbedelses- og uddannelsessteder.”

Igen så påfører hun Israel lige nøjagtig det palæstinenserne har gjort, uanset om det er ødelæggelsen af Josef’s grav af palæstinensere i 2000 eller Talibans ødelæggelse af buddhisternes hellige steder. Samtidig fortsætter palæstinenserne med at ødelægge, hvad de kan af kunstværker på Tempelbjerget, kunstværker der viser den oldgamle jødiske tilstedeværelse der.

Burde vi være overraskede over at Obama er villige til at tage imod store penge fra en anti-Israel aktivist?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails